Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2009 - Anul XIV, nr. 74 (4060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Iulius Mall

Superconcert Morandi şi fantomele sexy

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Dansuri tribale, costumaţii misterioase şi melodii care fac parte din repertoriul radiourilor din întreaga  lume, asta a fost surpriza pregătită de Iulius Mall Suceava pentru duminică seara. Trupa Morandi a încălzit atmosfera cu piese pe care toţi spectatorii lor le auziseră cel puţin o dată – „Love me”, „Angels”, motiv pentru care mulţi dintre ei le şi intonau odată cu solistul principal – Randi.

Pe lângă numeroasa echipă de instrumentişti ai formaţiei, fiecare din ei făcându-se remarcat prin nişte caracteristici distincte – de la părul mare, inelat şi ridicat vâlvoi în creştetul capului, al celui de la clape, până la tatuajele evidente de pe braţe şi umeri ale celui de la tobe, sau până la ochelarii negri şi mari ai unuia dintre chitarişti, trupa s-a făcut remarcată şi prin dansatoarele sale, care, bine coordonate şi experimentate, au dat viaţă unui adevărat spectacol muzical.

De altfel, aproape la fiecare piesă, costumaţia dansatoarelor a fost personalizată, pentru a da mai multă culoare ritmurilor fierbinţi.

 

Fantome cu măşti veneţiene

Pentru piesa „Afrika”, fetele au îmbrăcat costume mulate, cu dungi ca ale felinelor din junglă, dansul lor amintind de energia şi ritmul dansurilor tribale africane.

Alte costumaţii, mai moderne, au însoţit ritmurile unor hituri precum celebrul “Beijo” (Oh-la-La) sau ale unor melodii preluate de la alte trupe, îndrăgite pentru ritmul lor alert, potrivit cu creaţiile proprii.

Momentul culminant al spectacolului a fost cel în care, pe ritmurile ultimului hit Morandi - „Save me”, pe scenă şi-au făcut apariţia fantomele dansatoare, care, cu mişcări unduitoare, ce le scoteau în evidenţă trupurile prinse în capcana pânzelor albe, se zbăteau să scape de blestemul care le ţinea captive.

Ultima piesă a trupei Morandi a coincis cu revenirea fantomelor pe scenă, dar de data asta îmbrăcate cu fuste negre, scurte şi cu bluze decoltate, dar având atât în faţă cât şi la spate măşti în stilul celor de la carnavalurile veneţiene.

Enigmatice şi atrăgătoare, noile fantome au cucerit publicul cu dansul lor plin de energie, motiv pentru care, imediat după coborârea de pe scene, au şi fost căutate de fani dornici să se pozeze cu ele, pentru a le păstra ca amintire.

Randi a avut parte tot de o mulţime de solicitări de autografe şi amintiri pozate cu telefoanele mobile, dar a preferat să se retragă cât mai repede în culise.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Superconcert Morandi şi fantomele sexy.
 Vizualizări articol: 3692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Superconcert Morandi şi fantomele sexy5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei