Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2009 - Anul XIV, nr. 74 (4060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Părere

Onofrei: „Viitorul PD-L la guvernare este legat de câştigarea alegerilor prezidenţiale”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei, a ţinut să dea o serie de lămuriri democrat-liberalilor suceveni în cadrul şedinţei Comitetului de Coordonare Local al organizaţiei municipale Suceava a partidului, vizavi de coabitarea la guvernare împreună cu PSD.

Onofrei le-a spus celor prezenţi în sala mică a Casei de Cultură că foarte mulţi democrat-liberali vedeau imposibilă combinaţia PSD-PD-L dar că, în final, soluţia s-a dovedit a fi una corectă pentru că „cei care au gândit această coaliţie ştiau ce se întâmplă în ţară”. El le-a sugerat colegilor săi să ia lucrurile aşa cum sunt, subliniind însă că PSD şi PD-L vor fi competitori electorali „pe viaţă şi pe moarte la alegerile prezidenţiale”.

În opinia lui Onofrei, viitorul PD-L la guvernare este legat de câştigarea alegerilor prezidenţiale din toamnă. „Noi nu suntem în alianţă cu PSD, ci doar guvernăm împreună, încercăm să facem ca această ţară să treacă mai uşor peste criză. Rămânem competitori electorali. Atunci când dau de greu, la ţară, oamenii pun câte doi ca să poată ara terenul. Asta nu înseamnă că îşi împart şi nevasta şi casa împreună. Aşa suntem şi noi cu PSD-ul. Noi am pus în doi cu PSD, să încercăm să trecem prin această criză. Sper ca mai devreme sau mai târziu să împărţim scena politică exact aşa cum trebuie, pentru că acum este complicat să faci politică”, a spus Onofrei.

 

Ţintă: PD-L Suceava, între primele trei organizaţii din ţară după scorul la europarlamentare

În altă ordine de idei, senatorul Onofrei a declarat că ţinta electorală a organizaţiei judeţene a PD-L pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie este aceea de a obţine un scor care să o plaseze între primele trei organizaţii din ţară.

În vederea desfăşurării mai eficiente a campaniei electorale, Biroul Permanent Judeţean al PD-L Suceava a hotărât reorganizarea partidului pe 12 zone.

Fiecare zonă are un şef şi o echipă care este compusă din consilieri judeţeni şi parlamentari. Iată zonele şi persoanele care răspund de ele: Vatra Dornei - deputatul Dumitru Pardău, Câmpulung Moldovenesc - Gheorghe Niga, Gura Humorului - Gheorghe Niţă, Fălticeni vest - Romică Andreica, Fălticeni est - Vasile Tofan, Suceava centru -Ion Lungu, Suceava est - Vasile Andronache, Suceava vest - Sorina Barbu, Siret - Cristi Macovei, Solca- Doru Slevoacă, Rădăuţi est - Orest Onofrei, Rădăuţi vest - Petru Carcalete.

„Credem că partidul va rămâne organizat sub această formă, mai ales că organizaţia judeţeană este foarte mare, dar vrem ca pentru întreg judeţul procentele electorale să fie uniforme, pentru că există, din păcate, încă diferenţe de aderenţă la PD-L a populaţiei între diferite zone. În forma asta putem monitoriza mult mai eficient şi mai corect ceea ce se întâmplă în fiecare zonă, să intervenim acolo unde e nevoie pentru ca partidul să fie reprezentat corect şi uniform la nivelul întregului judeţ”, a mai spus Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: „Viitorul PD-L la guvernare este legat de câştigarea alegerilor prezidenţiale”.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Onofrei: „Viitorul PD-L la guvernare este legat de câştigarea alegerilor prezidenţiale”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Macar esti realist trimis de
( 1 apr 2009, 02:37:30
Titlul e cat se poate de bun. Macar atat apreciez la Onofrei, dar nu suficient de mult incat sa imi ascunda lungul lui traseu politic pe la toate partidele politice. Traseist de cariera, oportunist de cursa lunga!

ieeeeeeeei!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei