Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2009 - Anul XIV, nr. 74 (4060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recunoaştere

Bursă de 2.500 de lei, oferită de Corpul Experţilor Contabili din România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Două studente ale Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava au devenit beneficiarele unor burse în valoare de 2.500 de lei şi 1.000 de lei, oferite de Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

Bursele au fost acordate în cadrul concursului „Profesia contabilă, o carieră de succes”, organizat de Corpul Experţilor Contabili, filiala Suceava, competiţie la care s-au înscris nouă studenţi din anul trei de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică. Patru dintre studenţii înscrişi s-au calificat în finala competiţiei, iar două studente au câştigat bursele în valoare de 2.500 de lei, respectiv 1.000 de lei, oferite de Corpul Experţilor Contabili.

Dana Tuhlei şi Larisa Afanasov sunt câştigătoarele concursului „Profesia contabilă, o carieră de succes”, iar studentele vor primi în următoarele trei luni, adică până la sfârşitul anului universitar, burse lunare a câte 2500 de lei şi 1000 de lei.

 

Concursul, jurizat de economişti şi universitari suceveni

Premianţii competiţiei au fost desemnaţi ieri, în cadrul unei manifestări organizate la Universitatea „Ştefan cel Mare”. Dana Tuhlei, studenta care a obţinut bursa de 2500 de lei, a participat la faza finală a concursului cu lucrarea „Rezultatul fiscal şi modalităţi de influenţare a acestuia”, în timp ce Larisa Afanasov a ocupat locul doi în concurs cu lucrarea „Abordări conceptuale privind situaţiile conceptuale” şi a devenit beneficiara unei burse de 1.000 de lei pe lună.

Corpul Experţilor a acordat diplome de participare şi celorlalţi doi studenţi ajunşi în finală, Anca Pamparău şi Mirela Grigoraş.

Juriul competiţiei a fost format din profesorul universitar doctor Elena Hlaciu, preşedintele comisie de jurizare, şi din economiştii Luminiţa Andronic, preşedintele Corpului Experţilor Contabili, filiala Suceava, Ion Moroşan şi Loredana Mihăilă, membrii titulari ai consiliului Corpului Experţilor Contabili filiala Suceava, din conferenţiarul universitar doctor Mihaela Tulvinschi, lectorul universitar drd. Florin Boghean, economistul Carmen Cârligeanu, expert contabil şi lectorul universitar Maria Vlad.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursă de 2.500 de lei, oferită de Corpul Experţilor Contabili din România.
 Vizualizări articol: 874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Bursă de 2.500 de lei, oferită de Corpul Experţilor Contabili din România3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei