Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 oct 2008 - Anul XIII, nr. 257 (3938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Implicare

Start în refacerea podului de la Marginea prin intervenţia candidatul Dumitru Mihalescul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Lucrările de refacere a podului de la Marginea vor debuta, cel mai târziu, la mijlocul săptămânii viitoare, ca urmare a intervenţiilor omului de afaceri Dumitru Mihalescul, candidatul Partidului Democrat Liberal pentru colegiul D7.

„Am avut o discuţie cu reprezentantul firmei care execută lucrările la podul de la Marginea şi am primit asigurări că peste câteva zile, cel mai târziu la mijlocul săptămânii viitoare, vor fi reluate lucrările de la pod. Până atunci va ajunge la Marginea şi singurul utilaj destinat săpării pilonilor din Moldova, utilaj care la această dată este instalat în Suceava. Vreau să-i asigur pe cetăţenii din comună, dar şi pe cei din zonă că în cel mai scurt timp lucrarea va fi executată la parametri performanţi”, a declarat Dumitru Mihalescul.

Trebuie precizat că Dumitru Mihalescul, candidatul Partidului Democrat Liberal pentru colegiul D7 Vicov-Marginea, s-a implicat în soluţionarea problemelor de la podul peste pârâul Suceviţa, de pe drumul naţional 2E, precum şi în reabilitarea drumurilor afectate de inundaţiile din iulie.

În urma întâlnirilor cu oamenii de afaceri şi cu cetăţenii din zona afectată a rezultat ca tergiversarea începerii lucrărilor are impact social şi economic atât asupra locuitorilor şi agenţilor economici, cât şi asupra turiştilor care tranzitează zona.

Mai mult, ajunşi la capătul răbdării, cetăţenii nemulţumiţi din comună au ameninţat că vor bloca drumul naţional dacă nu vor fi luate măsuri urgente.

Pentru a evita această situaţie, Dumitru Mihalescul s-a oferit să aducă la cunoştinţa tuturor factorilor implicaţi această problemă şi să tragă un semnal de alarmă ferm pentru demararea lucrărilor.

În acelaşi timp trebuie remarcată implicarea fermă a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a trimis mai multe petiţii Direcţiei Regionale de Drumuri si Poduri Iaşi, prin care se cere demararea lucrărilor la aceste obiective de maximă importanţă pentru agenţii economici şi cetăţenii din zona Câmpulung Moldovenesc – Solca – Radauti.

Dumitru Mihalescul  se va afla în zilele următoare pe teren, în zona afectată, pentru a prezenta permanent cetăţenilor  paşii făcuţi în rezolvarea acestei problemei.

Omul de afaceri Dumitru Mihalescul va candida pentru Camera Deputaţilor în colegiul D7, Vicovu de Sus, colegiu unde sunt arondate mai multe localităţi din zonă, printre care Solca, Marginea, Suceviţa, Brodina, Straja şi Ulma.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Start în refacerea podului de la Marginea prin intervenţia candidatul Dumitru Mihalescul.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Start în refacerea podului de la Marginea prin intervenţia candidatul Dumitru Mihalescul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusinica trimis de
( 2 nov 2008, 15:15:23
acest pod trebuia refacut in momentul cand au incetat ploile (inceputul lunii august ? )

podetul ala e foarte mic dar in acelasi timp si foarte important pt acea zona si numai

paralizarea turismului din zona ( si mai ales in luna august )

turisti din alte tari care faceau stanga imprejur renuntand la vacante etc.

CU BANII PUBLICI CARE AU FOST CHELTUITI PT A FACE ACEA " TRECATOARE " PROVIZORIE PESTE RAUL SUCEVITA , SE REFACEAU 4-5 PODURI DE GENUL ALA

DAR CUM CA LA NOI NIMENI NU SE INTERESEAZA CUM E CHELTUIT BANUL PUBLIC ...

BATAIE DE JOC CU BANII CELOR CE CONTRIBUIESC LA BUGETUL DE STAT

INCOMPETENTII

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei