Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Zarojanu vrea soluţii pentru fluidizarea traficului în Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNL pentru Primăria Sucevei, Angela Zarojanu, a anunţat că dacă va fi aleasă în funcţia de primar va lua măsuri urgente în vederea fluidizării traficului în cartierul Burdujeni.

Zarojanu a precizat că în urma unor discuţii pe care le-a avut cu locuitorii acestui cartier, marea majoritate a lor a acuzat starea dezastruoasă în care se află străzile din Burdujeni, precum şi lipsa spaţiilor de parcare.

Angela Zarojanu a arătat că în afară de Calea Burdujeni, majoritatea străzilor din interiorul acestui cartier nu au fost reabilitate.

„Foarte mulţi locuitori ai acestui cartier au reclamat că au străzi deteriorate, şi că nimeni nu a luat vreo decizie pentru reabilitarea lor. Şi mai mult, au existat numeroase reclamaţii privind lipsa locurilor de parcare”, a declarat candidatul PNL pentru funcţia de primar al Sucevei.

În opinia Angelei Zarojanu, primăria trebuie să ia măsuri urgente în vederea fluidizării traficului în acest cartier, iar până la finalizarea unui studiu în acest sens, o soluţie ar fi stabilirea unor străzi pe care să se circule doar pe un singur sens.

 

Un nou parc în Burdujeni

Angela Zarojanu a mai adăugat că locuitorii cartierului Burdujeni au mai reclamat lipsa spaţiilor verzi, în mod special a parcurilor.

„Mai mulţi cetăţeni, în special pensionari, au ridicat această problemă a lipsei parcurilor. Şi vreau să spun că am identificat deja un spaţiu pe care ar putea fi amenajat un nou parc, proiect de care mă voi ocupa personal după ce voi fi aleasă în funcţia de primar al Sucevei”, a declarat Zarojanu.

De asemenea, ea a mai spus că personal va susţine şi amenajarea unui spaţiu pentru un Club al Pensionarilor. În opinia Angelei Zarojanu acest spaţiu ar putea fi amenajat în incinta fostului cinematograf din Burdujeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu vrea soluţii pentru fluidizarea traficului în Burdujeni.
 Vizualizări articol: 918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Zarojanu vrea soluţii pentru fluidizarea traficului în Burdujeni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   HAI LA PROMISIUNEA CEA MARE trimis de
(12 mai 2008, 11:13:01
DRAGA DOAMNA ANGELA ACUM 4 ANI SI TARANUL ASTA DIN PRELIPCA MI-A SPUS CA-I FRICA DE DUMNEZEU SI VA FACE TREABA IN ORAS.REZULTATUL IL VEDETI SI D-VOASTRA.CE VA FACE SA CREDETI CA MAI PUN BOTUL SI LA PROMISIUNILE D-VOASTRA.
1.1  RE: HAI LA PROMISIUNEA CEA MARE trimis de
(12 mai 2008, 14:26:52
Ai dreptate in ceea ce o priveste pe Angela, dar Lungu spun eu ca a facut ceva in astia 4 ani de mandat spre deosebire de altii...
1.2  RE: HAI LA PROMISIUNEA CEA MARE trimis de
(12 mai 2008, 15:07:37
Ce surpriza! Acum a aflat Zarujanu ce neajunsuri sunt in Burdujeni... Dar pana acuma, timp de 4 ani, nu cumva a fost doamna Zarujanu ditamai viceprimarul? Ce a rezolvat? Nu la primaria pe care o considera responsabila si in acelasui timp in masura sa rezolve treburile obstesti a lucrat si inca mai lucreaza dumneaiei? Nu a lasat-o Lungu? Hai ca ne crede tampiti ca si la acea rubrica din ziar in care cetatenii intreaba si Angela care raspunde...De ce adica trebuie sa fie primar si apoi sa rezolve treburile? Hai sa vedem ce rezolva inca de pe acuma cand este VICEPRIMAR! Deocamdata, vorbe!
2.   Madam Zarojanu trimis de
(12 mai 2008, 14:20:24
Agramata asta de Zarojanu sa aiba grija mai intai sa nu stopeze traficul cu manifestarea lor de trei bani, si sa nu blocheze intersectiile, ca nu a mostenit orasul de la ai ei. Vineri, pe ploaia aia infernala de la ora 6, a reusit sa opreasca in Areni traficul, ca aveau ei de serbat ziua Europei (le si pasa lor de Europa, sa fim seriosi). Este inutil sa spun cate injuraturi si-a luat in autobuze si de la soferii care claxonau. Cu ce tupeu zambea la cei care au stat atata timp blocati in intersectie pana si-a "coordonat" pupatorii???? Sa se streaga pe la botic de voturile multor suceveni! Hai pa tanti, ca esti penibila tare!!!!
3.   Bbb trimis de
(12 mai 2008, 17:52:28

***************** toti cei cu lungu, se pare ca scoate maxim 40 la suta in primul tur..HHAHAHAHAHAAHAH LACHIOSILOR!!!!!! O SA VA ****I PA VOI CAND O SA PIARDA SI LUNGU SI FLUTUR!!!!! HAHAHAHAHAAHAHAHAH

Admin: Va rugam sa folositi un limbaj decent !

4.   .... trimis de
(12 mai 2008, 20:04:34
lungu a facut multe ptr suceava ... in afara de bdj ..acum s`a trezit sa faca trotuaru` la orizont...un trotuar care era in stare buna...in fine...lungu iese din nou parerea meawinking
5.   Daca Zarojanu vrea si eu vreau trimis de
(14 mai 2008, 09:12:11
Si eu vreau descongestionarea traficului din Suceava!Dvs candidati si trebuie sa faceti(sau trebuia sa fi facut)!Toti vrem doamna Angela, dvs trebuie sa faceti acest lucru.Asadar,nu cred ca o sa faceti ceva,devreme in ultimii 4 ani nu ati facut nimic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei