Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmările reabilitării termice

Locatarii blocului C2 întreabă, Angela răspunde

Locatarii: „Suntem locatarii blocului C2, sc. A, nr. 49 de pe strada Ştefan cel Mare şi vă rugăm să trimiteţi un expert la faţa locului deoarece firma care a înlocuit conductele termice a depozitat vechile conducte lângă peretele imobilului, iar pe perioada iernii faţada s-a degradat complet. Când se va reface faţada acestui bloc şi pe costul cui?

Angela: „Vă mulţumesc pentru această sesizare şi doresc să vă informez că sunt conştientă de anumite neplăceri care au fost cauzate sucevenilor pe parcursul perioadei de executare a lucrărilor de reabilitare a conductelor termice din tot municipiul Suceava. Totuşi, sper că veţi fi şi dumneavoastră de acord că starea fizică a acestor reţele, unele cu o vechime de 50-60 de ani, a impus ca absolut necesar proiectul de reabilitare termică în Suceava. În legătură cu problema semnalată de dumneavoastră, despre refacerea faţadei blocului C2, vă asigur că voi urmări personal ca  restul de conducte vechi să fie preluate din acea zonă de către firma care a executat lucrările. Cât priveşte refacerea faţadei blocului, aceasta cade, în mod normal, în sarcina beneficiarului lucrărilor, care este obligat să ceară firmei respective să refacă faţada pe care a deteriorat-o din neglijenţă. Totuşi cred că în această situaţie trebuie să se implice primăria şi de aceea voi solicita primarului să negocieze cu constructorii pentru a stabili cine va suporta în final costul unor lucrări de refacere de acest tip. Vă mulţumesc încă o dată pentru problema ridicată şi vă mai aştept cu alte sesizări.

 

P.S. Puteţi trimite întrebări la numărul de telefon 0230-210020, precum şi pe adresa de e-mail angelazarojanu.raspunde@gmail.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locatarii blocului C2 întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 1109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locatarii blocului C2 întreabă, Angela răspunde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Publicitate mascata trimis de
(12 mai 2008, 12:26:30
De ce pe articolele care fac publicitate candidatilor nu apare semnul distinctiv.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei