Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cristian Cuciurean, sprijinit de foştii elevi

Candidatul PD-L la funcţia de primar al municipiului Câmpulung, Cristian Cuciurean, a primit sâmbătă o vizită neaşteptată de la un grup de studenţi, foşti elevi ai Liceului Silvic, care s-au oferit să îl sprijine în cursa pentru Primărie.

Un grup de 18 studenţi, foşti elevi ai Liceului Silvic, s-au alăturat sâmbătă echipei PD-L Câmpulung şi s-au oferit să îl sprijine pe fostul lor profesor, Cristian Cuciurean, în campania pentru alegerile locale de la începutul lunii iunie.

Directorul Liceului Silvic s-a arătat extrem de surprins de vizita primită şi a declarat că „foştii mei elevi mi-au oferit o surpriză foarte plăcută. Practic, sâmbătă dimineaţa au sunat la uşă şi m-au anunţat că vor să mă ajute, că vor să prezinte împreună cu echipa noastră proiectele pe care le avem pentru Câmpulung. Aşa că nu am stat pe gânduri, iar după o cafea am plecat din poartă în poartă, împreună cu foştii mei elevi, pentru a le prezenta cetăţenilor Planul nostru pentru Câmpulung”.

Cristian Cuciurean a mai arătat că vizitele din partea foştilor elevi nu sunt chiar un lucru neobişnuit. „În preajma tuturor sărbătorilor importante sunt vizitat de grupuri de foşti elevi, pe care îi revăd cu plăcere şi pe care îi văd crescând de la un an la altul şi devenind oameni în toată firea. Aceasta este poate una dintre cele mai mari satisfacţii ale unui profesor. Nu mă aşteptam însă ca un grup important să vrea să vină alături de mine în campanie, iar acest lucru mă bucură foarte mult”.

Unul dintre studenţii prezenţi sâmbătă la Câmpulung pentru a-l susţine pe Cristian Cuciurean, Eduard Bucătaru, a declarat că „ideea de a-l sprijini pe domnul profesor ne-a venit imediat după ce am aflat că va candida pentru funcţia de primar. Noi am  fost alături de el timp de 4 ani şi ştim foarte bine că poate să schimbe ceva în Câmpulung, aşa cum a făcut şi la Liceul Silvic, transformându-l în colegiu. Aici trebuie să se schimbe ceva, pentru că de fiecare dată când venim, oraşul arată parcă tot mai rău. Noi am citit cele 29 de proiecte ale domnului Cuciurean şi credem că dacă le va duce la bun sfârşit oraşul se va transforma radical în bine”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristian Cuciurean, sprijinit de foştii elevi.
 Vizualizări articol: 948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cristian Cuciurean, sprijinit de foştii elevi3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ...si marmota trimis de
(12 mai 2008, 11:56:07
Numai minciuni si promisiuni . Stim noi cei care am avut copii la liceu cam ce fel de schimbari poate face d-l Cuciureanu.Spaga e la putere si sustinerea.(daca nu-l aveai pe Flutur in spate nu m-ai zburai dintr-un partid in altul) N-avem nevoie de asa un primar.Stai acolo unde esti si continua acolo cu schimbarile.
2.   Cristian Cuciurean, sprijinit de ACTUALII elevi trimis de
(12 mai 2008, 12:06:04
asa ar trebui sa se cheme articolul de fata.-Cristian Cuciurean, sprijinit de ACTULAII elevi. El nu tine minte cand a plantat la Vama cu elevii de la Silvic sau ce?
3.   Rusine trimis de
(12 mai 2008, 12:33:26
si acum ii foloseste stim prea bine ca impart pliante pe la portile oamenilor. Rusine!!!!
4.   ... trimis de
(12 mai 2008, 21:39:42
Laudabila initiativa. Dar nu cred ca acesti fosti elevi au citit proiectele. Nu de alta, dar le-ar veni destul de greu. Nu cred ca au citit mai mult de un ziar in ultima vreme. Ii cunosc si stiu ca n-au citit o carte toata viata lor. Cat despre proiecte, habar nu au ce este un proiect. Nici pe cel de atestat nu si l-au facut singuri. Si, hai sa fim seriosi, vine Botosaniul sa ne sustina. Ii doare pe studenti de Campulung... Ei au venit sa pupe-n fund, poate, poate mai au nevoie de "domnul director".
4.1  RE: ... trimis de
(13 mai 2008, 23:08:56
Draga mea, e greu de inteles pentru tine, dar, te roog, fa un efort!Sa-ti explic:Bucatariu Edy chiar a citit mai mult decat un ziar, si , ai sa razi, dar chiar ii doare de Campulung pentru ca e orasul in care au facut scoala.E greu pentru tine sa intelegi ca exista scoli si profesori in tara asta la care fostii elevi vin cu drag.Nu pupa in ,,fund" pe nimeni.Nu-i judeca pe toti dupa atitudinea ta si dupa propriu-ti caracter.Copiilor chiar li se face dor de scoala si de profesori.Si mai tine minte ce-ti spun: niciun director din judetul asta nu e asa iubit de elevi ca directorul Cuciureanu...Iar la Silvic, draga mea, sa stii ca se face scoala, si elevii chiar mai citesc, fiindca au profesori pe care multi si i-ar dori! Eu sunt una dintre eleve si, crede-ma, n-ai citit tu cat mine, fiindca n-ai avut sansa sa fii eleva la Silvic! Sunt convinsa ca, daca ai cunoaste profesorii nostri, ai intelege ce-ti spun. Si ai mai pricepe ca Directorul nostru e profesorul pe care oricine si l-ar dori.
5.   Salut trimis de
(12 mai 2008, 22:38:43
Lasa domnisoara, ai tu atestat anul acesta si sigur ti-ai facut tu proiectul. Mai, mai, ce te-ai mai schimbat, de cand cu PSD -ul asta. Pui de frigider....
6.   Echipa perfecta pentru Campulung trimis de
(13 mai 2008, 01:06:25
Flutur+Cuciureanu=Campulungul din nou "PERLA BUCOVINEI" Cuciureanu te votam, Campulungul sa`l salvam!!! Castigati din primul turhappy
7.   ''unii sug p...a" trimis de
(13 mai 2008, 21:09:17
frumos discurs pentru o fata de la camin(POCAITA)...:)) e problema ta daca ai crescut cu vaca la pascut pe meleacuri campulungene si nu esti capabila sa apreciezi un gest facut de niste straini spre binele vostru...pacat...nu avem nevoie de oameni ca tine...du-te unde ti-e locul.....in padure............P.S. EU SUNT UNU DIN AIA CARE NU SI-A VACUT PROIECTUL DE ATESTAT SINGUR laughing)))))))))))))))))))))))))))

PROBABIL ASTA VA INVATA LA ADUNARE....SA PURTATI GRIJA ALTUIA...E UNA DIN PORUNCILE SECTANTILOR
8.   Pt otilia si cetatean trimis de
(13 mai 2008, 21:46:32
daca cineva vrea sa faca ceva in orasul ala aja cum s-a facut si la liceu nu pote pt ca gurile rele au de comentat....otilia mama ce nu are cine sa iti faca atestatu si de aia esti suparata...du-te la pocaitii tai poate te ajuta ...bafta multa domnului director...felicitari celor care au fost si l-au ajutat frumos din partea lor
9.   Adevarat trimis de
(14 mai 2008, 00:10:06
Bai Cuciureanu, tu nu ai fost in stare sa termini un singur proiect la liceul ala,mai vb de proiecte (de proiectele altora) nu ai cum sa faci fata la un oras si mai ales ca nu esti campulungean. Tu esti in c-lung doar sa furi bani...se vede in 6 ani cat ai furat, un obiectiv al tau de campanie e construirea de zone rezidentiale. Rusine...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei