Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicate de presă - PNL

N-o mai lungim, o votăm pe Doamna Zarojanu! – a declarat un sucevean

Sâmbătă, 10 mai, Angela Zarojanu, candidat PNL la funcţia de Primar al Municipiului Suceava, s-a întâlnit cu sucevenii în zona Pieţei din cartierul Burdujeni. „Microprimărie în Burdujeni ar fi utilă dacă s-ar deschide un birou de plătit taxe şi dacă s-ar ţine audienţe aici. Serviciile pe care Lungu vrea să le deschidă ne arată că nu vrea să ne mai vadă la faţă prin centru, marginalizându-ne. Să-i transmiteţi domnului Primar că noi nu suntem un cartier mărginaş, suntem parte a oraşului şi vrem să avem aceleaşi drepturi” – au declarat oamenii.

De asemenea, pensionarii din zonă au solicitat înfiinţarea unui club al pensionarilor, amenajarea unor parcuri, pentru că este nefiresc să meargă până în centru cu un autobuz ca să poată să se plimbe, să stea pe o bancă, să se odihnească. „Aici la noi vin doar bâlciuri de prost gust, vai de mama lor. Lungu şi-ar lăsa copiii să se dea în ele? Nu cred!” – a afirmat o bunică.

Angela Zarojanu le-a explicat alegatorilor principalele proiecte de dezvoltare a Sucevei, pe care ea, împreună cu Echipa liberală de la Consiliul Local, le va începe din prima zi în care va ocupa scaunul de Primar.

Şi pentru că, spre deosebire de Ion Lungu, care a deschis un robinet cărând toate televiziunile după el, Zarojanu se interesează în continuare de cetăţenii din Burdujeni, ea solicitindu-i Prefectului Băişanu recoltarea unei probe de apă şi analizarea ei în condiţii oficiale. „Oamenii trebuie să cunoască adevărul, oricare ar fi el”- a declarat Zarojanu.

 

Varujan Vosganian a fost la Suceava

Duminică, 11 mai, Varujan Vosganian, Vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Ministrul Economiei şi Industriilor, a fost prezent în Suceava unde, împreună cu Angela Zarojanu, candidata PNL la Primăria Suceava, a întimpinat în Gara Burdujeni scriitorii sosiţi în Municipiu cu Trenul Regal.

Poeţii, membri ai Uniunii Scriitorilor, au parcurs distanta Bucureşti – Iaşi – Suceava în Trenul Regal, având în cele trei gări întâlniri prin care au popularizat cartea, în general.

„Vocea Doamnei Ana Blandiana s-a auzit mai bine în această sală minunat restaurată din Gara Burdujeni, decât orice fanfară sau taraf. E un moment de suflet, plin de emoţia întâlnirii cu cei mai cunoscuţi oameni de cultură români. Ascultându-i, realizez cu adevărat cât de mult lipseşte actul cultural Municipiului Suceava. Ca primar, voi sprijini orice act autentic de artă.”- a declarat Zarojanu.

Varujan Vosganian va vizita Comuna Dumbrăveni, unde va participa la o întâlnire de sprijin a candidatului PNL la Primăria comunei, Ioan Pavăl.

Biroul de presă al PNL Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicate de presă - PNL.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicate de presă - PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   N/o lungii, las/o asa trimis de
(12 mai 2008, 20:55:21
are dreptate pentru Angela nu mai trebuie lungita, ca tot degeaba

la fel de tare ca sloganul candidatei de la Bacau incearca si cu mine o data

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei