Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 apr 2008 - Anul XIII, nr. 95 (3776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lansare

Liberalul Constantin Ciubotaru candidează pentru Primăria Liteni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalul Constantin Ciubotaru şi-a anunţat, în mod oficial, candidatura pentru funcţia de primar al oraşului Liteni. Evenimentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, lansarea candidaturii având loc în prezenţa preşedintelui PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a vicepreşedintelui Mihai Steiciuc, a secretarului general adjunct Brînduşel Nichitean, şi a liderului liberalului din municipiul Suceava, Angela Zarojanu.

Alături de aceştia, la eveniment au mai fost prezente câteva sute de persoane, membri şi simpatizanţi ai PNL.

Consilier local şi angajat al CFR, Constantin Ciubotaru a declarat că şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar deoarece intenţionează să schimbe imaginea oraşului şi condiţiile de trai ale locuitorilor acestuia.

„Vreau să candidez deoarece sunt un om obişnuit, din rândul dumneavoastră, şi am simţit pe propria piele toate nemulţumirile acestei localităţi. Sunt mândru că sunt locuitor al acestei aşezări, vă asigur că am cele mai bune intenţii şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a duce la îndeplinire ce mi-am propus. Şi cred că cea mai importantă prioritate pentru oraşul nostru este schimbarea la faţă. Iar dumneavoastră nu trebuie să pierdeţi acest tren”, a precizat în discursul său Constantin Ciubotaru.

 

Priorităţi: „Curăţenia, ordinea şi disciplina”

Ciubotaru a precizat că în situaţia în care va fi ales primar, va avea trei obiective prioritate, respectiv asigurarea curăţeniei, „ordinea şi disciplina”.

Ciubotaru spune că în calitate de primar va face tot ce îi stă în putinţă pentru a atrage investitori. El susţine că va încerca să pună la dispoziţia unui investitor un teren pe care acesta să poată construi o piaţă agroalimentară, care să ofere condiţii de vânzare producătorilor de produse tradiţionale, în special a celor din Liteni.

„Va trebui să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a atrage investitori în oraşul Liteni, astfel încât să existe noi locuri de muncă. Şi asta pentru că în momentul de faţă asistăm la o situaţie cât se poate de gravă. Doar 280 de persoane din Liteni lucrează în acest oraş, şi aici intră şi cadrele didactice. Restul populaţiei ocupate lucrează fie în Suceava, fie în alte localităţi”, a arătat candidatul PNL.

De asemenea, el a spus că va demara studiile şi va întocmi documentaţia necesară în vederea construirii unui spital modern, dotat cu aparatură medicală performantă, în condiţiile în care în oraşul Liteni lipseşte o astfel de unitate spitalicească.

„Un alt obiectiv pe care îl am este extinderea reţelei de apă şi canalizare. Asta în condiţiile în care în momentul de faţă doar maxim 20% din populaţia din Liteni este racordată la un astfel de sistem”, a subliniat Ciubotaru.

El a mai adăugat că pe lista sa de priorităţi se mai află şi înfiinţarea unei unităţi de pompieri profesionişti, asfaltarea drumurilor Liteni – Rotunda – barieră Cioroi şi Liteni – Siliştea, realizarea iluminatului public stradal, construirea de grupuri sanitare publice sau asfaltarea drumurilor unde au fost realizate reţelele de apă şi canalizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalul Constantin Ciubotaru candidează pentru Primăria Liteni.
 Vizualizări articol: 1172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Liberalul Constantin Ciubotaru candidează pentru Primăria Liteni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei