Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 apr 2008 - Anul XIII, nr. 95 (3776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Declaraţii

Pardău: „Pentru Gheorghe Flutur, cea mai mare demnitate o reprezintă funcţia de preşedinte al CJ Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Democrat liberalii suceveni îi asigură pe cei care le vor da votul la alegerile locale din data de 1 iunie că senatorul de Suceava Gheorghe Flutur are prima şansă pentru câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean şi că acesta nu va renunţa la funcţie, dacă o va câştiga. „Domnul Flutur va câştiga preşedinţia CJ, va fi prim-ministrul acestui judeţ, iar primarii din judeţ vor fi vicepremierii domnului Flutur”, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, deputatul PD-L de Suceava Dumitru Pardău.

Totodată, acesta a apreciat că a sesizat în discursul public al principalului contracandidat al lui Flutur, Gavril Mîrza, de la PSD, accente de teamă, coroborate cu recunoaşterea, din partea sa, că PD-L va fi partidul care va câştiga şi alegerile generale din toamnă şi va da viitorul guvern.

 

Pardău crede că pe Mîrza nu-l cunoaşte lumea în judeţ

„Am sesizat că domnul Gavril Mîrza recunoaşte că PD-L va face guvern. Este îngrijorat că domnul Flutur va primi încă o dată o demnitate în guvern, este îngrijorat că populaţia judeţului Suceava nu-l cunoaşte şi a început să pună peste tot în judeţ poze cu persoana lui. Domnul Gavril Mîrza, după 16 ani, se află în acest moment critic în care realizează că nu-l cunoaşte populaţia judeţului Suceava. Vreau să-l asigur că pentru Gheorghe Flutur cea mai mare demnitate o reprezintă funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Ştim că, şi atunci când a fost ministru în Guvernul României, domnul Gheorghe Flutur a fost foarte interesat să rezolve problemele judeţului Suceava”, a afirmat deputatul Pardău.

Întrebat dacă preşedinţia Consiliului Judeţean este cea mai înaltă demnitate pe care o poate avea, în viitoarea legislatură, fostul ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur, Pardău a răspuns că „este cea mai mare demnitate pe care consideră domnul Flutur că o are, ca o obligaţie faţă de locuitorii judeţului Suceava”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pardău: „Pentru Gheorghe Flutur, cea mai mare demnitate o reprezintă funcţia de preşedinte al CJ Suceava”.
 Vizualizări articol: 1373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Pardău: „Pentru Gheorghe Flutur, cea mai mare demnitate o reprezintă funcţia de preşedinte al CJ Suceava”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(22 apr 2008, 11:57:32
Ar trebui ca populatzia sucevei sa stie care este adevarul .... decalartiile domului marza au incercat doar sa provoace panica!! Rusine dl marza!
2.   Incercare nereusita!! trimis de
(22 apr 2008, 12:02:00
Chiar daca PSD-ul prin decalratiile facute au incarcat sa discrditeze imaginea DL. Flutur nu cred ca au reusit! Sunt sigur ca Dl. Flutur nu se joaca cu increderea cetatzenilor si ca va ramane la presenentzia CJ pentru binele acestui judet!
3.   Succes PD-L trimis de
(22 apr 2008, 12:18:29
cu siguranta sucevenii stiu ca domnul Flutur se va tine de promisiune, dl Flutur trebuie sa schimbe comunismul si in suceava , pt ca in romania comunismul a cazut in 1989 cand iliescu a omorat atatia tineri , se pare ca in suceava , in judet , nu a ajuns revolutia! de aceea sucevenii trebuie sa faca o revolutie din nou , la aproape 20 de ani distanta, O REVOLUTIE PORTOCALIE! suceveni gandul cel bun , paste cu bucurii si sa votam PD-L! si pe domnul Flutur pt ca e mai bun decat comunistul de Marza!
3.1  RE: Succes PD-L trimis de
(22 apr 2008, 13:49:09
Daca se tine de promisiuni ca in 2004, sa ne lase in pace, nu avem nevoie de un sarpe flamand,care sa ne suga sangele, mai bine sa ne suga altceva.......
3.2  RE: Succes PD-L trimis de
(22 apr 2008, 17:13:36
sa stii ca de supt stii tu cel mai bine sa ****...si e clar ...****clanta lui marza grozav!!
3.3  RE: Succes PD-L trimis de
(22 apr 2008, 17:15:16
sa stii ca de supt , tu stii sa s.u.g.i bine si e clar tu cam s.u.g.i clanta lui marza ....grozav
4.   AVIARA trimis de
(22 apr 2008, 12:32:15
Flutur sa candideze la Botosana poate are ma multe sanse.
5.   Ha ha ha trimis de
(22 apr 2008, 13:17:28
bai oameni buni, flutur nu va cistiga alegerile.ce naiba nu sunteti satui de circul lui de 2 lei.el se crede dumnezeu, dar o sa vada ca nici macar un amarit de inger nu e.cint despre oamenii lui sunt saracii ca niste catei .nu au ce face el e mai rau ca ceausescu.nimeni nu are voie sa il contrazica.ce dracu vreti dictatura in suceava?
5.1  RE: Ha ha ha trimis de
(22 apr 2008, 17:16:54
oare cine e catel ...nu tu smecherule ... razi exact ca un cotoi a lui marza ...un comunist care nu a facut nimic ...si judetul e jalnic!!
6.   Intrebari trimis de
(22 apr 2008, 13:39:54
Chiar nu stiu cine va castiga presedintia CJ, dar am 2 intrebari: 1. Ce lider de partid este cel care anunta ca-n toamna alegerile vor vor fi castigate de adversarul sau? 2. Daca la Vatra Dornei este primar PSD si daca alimentarea cu gaz a orasului este lucrarea CJ Suceava, de ce orasul arata asa?
7.   Minciuni de 2 lei trimis de
(22 apr 2008, 13:45:24
Ce a facut domnul Flutur cand a fost ministrul agriculturii???Eu personal vad doar laude, care sunt fara acoperire,se lauda cu faptele altora...Lasa-ne nu ne mai minti si tu Flutur.
8.   Praf in ochi trimis de
(22 apr 2008, 13:47:17
Ce probleme a rezolvat Flutur pt Suceava???
8.1  RE: Praf in ochi trimis de
(22 apr 2008, 17:20:04
dl flutur ...a facut si a ajutat 15 ferme de animale sa se deschida in suceava si 10 abatoare ....pt ca taranii isi taiau animalele la botosani ...... el a ajutat pe nesimtul de ursaciuc de la humor sa aduca bani in oras si sa faca treaba ....a facut multe ....dar ce a facut psd-ul , marza, ....a vrut sa ii faca biserica lui ginerisu care e popa , in parc la universitate , si fiul lui marza are zeci de firme fantoma cu care face constructii si drumuri prin judet ....nesimtitilor
8.2  RE: Praf in ochi trimis de
(23 apr 2008, 00:30:51
Pt NELY:nesimtita e mata.Parasut(o).
9.   Xxx trimis de
(22 apr 2008, 17:37:40
Dragi suceveni,de ce nu vreti sa dati putin timpul inapoi si sa vedem ce a facut domnul Flutur pentru jundetul nostru cat a fost ministru,haideti sa ne uitam impreuna si dupa aia sa criticam pe unii si pe altii....in toate orasele importante din judet a promis marea cu sarea,degeaba , oamenii fiind naivi l-au crezut...Vom face mult mai multe daca stam bine si ne gandim inainte de a merge la vot. Sa auzim numai de bine
10.   Flutur trimis de
(22 apr 2008, 18:43:25
da functia de labar sef nu-l tenteaza ?
11.   Mai draga trimis de
(22 apr 2008, 19:07:33
Inseamna ca functia de ministru si-a indeplinit-o fara demnitate, din moment ce aceasta este cea mai mare ''demnitate'' pe care ar avea-o Flutur! Ai inceput, draga Pardau sa vorbesti ca si mine, mai scapi din cand in cand cate un porumbel! Va doresc MULTE SUCCESURI asa cum a terminat PE BUNE Lenuta Basescu masteratul in Stiintele Comunicarii, iar acum vorbeste ca o persoana care are nu este in deplinatatea facultatilor mintale!
12.   Pentru Omida care se vrea flutur trimis de
(22 apr 2008, 19:26:15
Mai oameni buni cine sint acesti lingai care il prea maresc pe d-l Primsecretar al judetului,mai fratilor cu toti pardai care a furat si pe timpul comunistilor acum iar promit,Mai are bube si cu Gripa aviara dar nu uitati ca domnul omida a promis si in 2oo4 subventii pentru agricultori,pentru lapte,renta prntru batrini care inchiriaza pamintul si ce-a facut a dat bir cu fugitii iar din promisiuni zero. si acum iar vrea ciolan.Intrebare de ce nu are trecere la Humor ,findca acolo nu sint prosti ca la Falticeni si Suceava sa aiba incredere in acest arogant care inca nu a rezolvat cu dosarele dela Silvica.Mai are probleme si cu gripa aviara din aceste motive nu mai vrea la Bucuresti ca acolo il maninca Orban care face misto de el de cite ori are ocazia.Rusine de asa candidat pentru Judetul Suceava.
13.   Aoleuuuuuuu trimis de
(22 apr 2008, 21:05:01
Daca aceasta jigodie ma poate schimba atunci este tare este SECURIST
14.   Ultima carte trimis de
(22 apr 2008, 22:06:54
Flutur- Zarone isi joaca,la cacealma,ultima carte.Daca nu prinde(si nu prinde,pentru ca votantii lui si ai lui Base -Bermuda scad vertiginos) sefia CJS,cariera lui politica ia sfirsit la BT.De altfel Incrucisatorul Traian,ii duce oricum pe toti la pierzanie si in situatia in care ar cistiga (Blaga,Boc,Preda,Boureanu,Flut si ceilalti)si vor trebui sa fure virtos pentru recuperarea banilor aruncati in campanie,ceea ce-i va face clienti siguri ai tribunalelor,iar in situatia de perdanti vor fi scosi definitiv din calcule si lasati la mina justitiei,ca exemple de lupta anticoruptie basesciana.Iata de unde vine inversunarea nefireasca a inlaturarii lui Mirza(meritata),pe care-l percepe principal adversar,neglijind flancul autseiderilor,de unde va veni surpriza.Este o lupta dusa in haite,pentru o miza de viata si de moarte,din care sucevenii nu au nimic de cistigat Tocmai de aceea surprinde naivitatea unora de pe margine,care nu pricep nimic din momeala ce li se intinde si pun botul !
15.   Disperatii trimis de
(23 apr 2008, 00:36:50
L-au fugarit aia de la Bucuresti ca se baga in seama prea tare si le strica treburile pe acolo si acu vine in Suceava sa ne vanda gogosi???Domnule Flutur,ne-au ajuns minciunile si pacalelile din 2004.Am votat Aliana D A ,ca am crezut ca o sa fie bine,dar nu vad nici o schimbare...Imi pare rau ca am votat cu partidul lui Flutur si echipa lui de lingai care numai in campanie ii vezi iesind la interval.mai bine votam cu Becali ca ala poate facea ceva pt aceasta zona superba a Bucovinei,pe care Flutur a chelit-o, taind padurie si vanzand lemnul si-a facut avere.Rusine domnule Flutur!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei