Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 apr 2008 - Anul XIII, nr. 95 (3776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Liste

Iordache şi Donţu deschid lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD a înregistrat ieri, la Biroul Electoral Municipal, lista de candidaţi pentru Consiliul Local Suceava, iar Ovidiu Donţu şi-a depus oficial candidatura la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ la alegerile din iunie.

Lista este deschisă de preşedintele organizaţiei municipale Suceava PSD, Virginel Iordache, care este urmat de Ovidiu Donţu. Locurile următoare sunt ocupate în ordine de Eugen Girigan- director SC Drumuri şi Poduri, Doiniţa Cocriş- şefa Colegiului Judeţean al Farmaciştilor, Neculai Bosancu, Emil Ursu- directorul Complexului Muzeal Bucovina, Cornel Caşu, Cristian Şologon, Constantin Mărgineanu- directorul Şcolii generale nr. 9, Niculai Bereanu, Rodica Lucescu, Andrei Crăciunescu şi Jeni Mandachi.

 

Social democraţii susţin că primele 12 locuri sunt eligibile

Preşedintele PSD Suceava, Virginel Iordache, a ţinut să precizeze că lista a fost finalizată la finele săptămânii trecute şi că eligibile sunt primele 12 locuri. El a precizat că PSD vizează funcţia de primar, una dintre cele două funcţii de viceprimar şi 10 mandate de consilier local.

„Consider că este o listă formată din profesionişti adevăraţi, din oameni care au în spatele lor realizări şi care vor depune tot sufletul pentru a rezolva problemele cetăţenilor. Este cea mai bună listă din punctul de vedere al calităţii umane şi profesionale din cele câte există pentru municipalitatea suceveană”, a declarat Iordache.

 

Donţu: „Vreau să opresc risipa banului public”

Ovidiu Donţu a declarat că dorinţa sa este aceea de a opri risipa banului public şi de a schimba din mintea oamenilor ideea că primarul trebuie ales pentru că a mai făcut câte ceva.

„Cu bugetul existent se pot face de două sau de trei ori mai multe lucruri decât acum. Văd oraşul cu ochii sucevenilor, pentru că locuiesc aici şi mă confrunt  cu aceleaşi probleme. Sunt zone unde trebuie să facem din Suceava o localitate urbană pentru că arată ca o comună neadministrată, prăfuită şi urâtă. Voi respecta alegerea făcută de fiecare locuitor al oraşului, indiferent de cum a votat fiecare”, a declarat Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache şi Donţu deschid lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Iordache şi Donţu deschid lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SOS ROMANIA , SOS SUCEAVA trimis de
(22 apr 2008, 12:06:34
SOS ar trebui sa strige sucevenii cand vad ce hoti sunt pe liste la psd ...vai vai de suceava daca vom vota psd ....au furat judetul asta!! in frunte cu marza si dontu cu manevrele lui.....toti prietenii lui au firme de constructii, gaz ...etc cu care a lucrat marza!!
1.1  RE: SOS ROMANIA , SOS SUCEAVA trimis de
(23 apr 2008, 07:58:51
Vorbeste gura fara tine bai DOntule.

Auzi: ,,Vreau sa opresc risipa banului public" si il ai alaturi pe musteriul de Iordache?

Ne lashi? Pai nu ai gasit pe altu?
2.   Pentru MIMI trimis de
(22 apr 2008, 12:27:04
dom'soara,cam vorbesti gratuit matale..asea ! baronii sunt la PD-L (nu vrei sa'i vezi?) , unu' la mana si II ...saracia nu'i o virtute..oricum spune'mi de ce Dontu are (si circula...nu ,,de vrajeala'') dacie Logan ? hmm ? ce fel de hot e asta care are o naspeta de masina ? hai sa fi seriosi..ai curaj sa'ti ceri scuze (pentru deranj)? sau e ,,pe comanda'' textu' tau si...
3.   Psd trimis de
(22 apr 2008, 16:11:54
Lasa ca are grija Dontu sa-si ia masina de duminica dupa ce va fi primar...daca va fi...Adunaturile sunt la toate formatiunile politice la fel de abjecte,cu cateva mici exceptii...Sa ne spuna d-na Jeni cat de nevinovata este dumneaei in afaceri sau dl.Verginel sindicalistul cum a ajuns politician...sau domnul Casu care pupa si acum sri-ul din biroul sau de la RAPPS...cat despre ceilalti...psd si atat.
4.   Psd trimis de
(22 apr 2008, 16:25:52
Cripta aia de 7 etaje de la intrarea in oras,numita pompos viitor hotel,frumoasa ca o balega pe camp de margarete,e viziunea arhitectonica a d-nei Jeni?
4.1  RE: Psd trimis de
(22 apr 2008, 17:00:49
da da ....cladirea aceea mare e a doamnei jeni mandache ... nu avea autorizatie de functionare ...iar nesimtitul de Steiciuc ...seful urbanismului prin neregula si frauda a avizat acea constructie ....am vazut ca jeni mandache e pe locul 12 oare a dat prea multa spaga pt hotel si nu a mai avut bani?? dontu e nebun ....o sa iasa maxim maxim 7 consileri iar jeni mandache va face centura politica a sucevei .... numai papagali pe lista de la psd ....minicinosi , spagari , hoti si comunisti!!
4.2  RE: Psd trimis de
(23 apr 2008, 23:41:38
si eu sunt pe lista si va anunt respectuos ca nu am apucat sa fiu comunist; pur si simplu eram prea mic pentru asta. In schimb am incercat sa fac ceva pentru orasul nostru uneori chiar luptandu-ma cu dl. Lungu.
5.   Fraierii astia inchid lista trimis de
(22 apr 2008, 18:31:28
asa lista asa rezultata va fi
6.   Pentru BEBE trimis de
(22 apr 2008, 19:21:20
mosule,matale stii cam multe pentru a te da un simplu cetatean...hai,date'n fapt !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei