Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 apr 2008 - Anul XIII, nr. 89 (3770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acuzaţii

Ovidiu Donţu sesizează nereguli la lucrările de aducţiune a apei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Ovidiu Donţu, candidatul social democraţilor la fotoliul de primar al Sucevei, sesizează nereguli la lucrările de aducţiune a apei din sursa Berchilşeşti în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, concluzionând că „apa este coruptă”.

Donţu a arătat că lucrările de proastă calitate realizate de „portocalii” au făcut ca digul de la Berhişeşti să se rupă. El a prezentat şi fotografii în acest sens (foto).

„Acum câteva zile s-a rupt digul de la Berchişeşti din cauza lucrărilor portocalii executate de proastă calitate şi în grabă. Iată că apa este portocalie încă din zona Berchişeşti, după aceea se mai combină pe traseu cu apă din sursa Mihoveni pentru a ajunge la robinetele oamenilor”, a spus Donţu.

 

Bănuieli privind lucrări facturate dublu

O altă neregulă semnalată de vicepreşedintele PSD Suceava se referă la lucrările de asfaltare a aducţiunii de apă din sursa Berchişeşti, care ar fi fost realizate de o altă firmă decât cea care a câştigat licitaţia şi care era obligată prin contract să facă acest lucru.

Donţu ameninţă cu pichetarea primăriei în cazul în care lucrările de asfaltare vor fi facturate dublu.

„Apa are culoare portocalie şi datorită faptului că asfaltarea lucrărilor de aducţiune a apei din sursa Berchişeşti se realizează cu altă firmă decât cea care a câştigat licitaţia. Una este firma care a câştigat licitaţia, care include inclusiv asfaltarea pentru acea lucrare, şi alta este firma care realizează această asfaltare. Mi se pare un fapt de o gravitate extremă să execute altcineva lucrările şi dacă nu cumva să factureze din nou acea lucrare. Dacă se va mai factura încă o dată aceeaşi lucrare din banii cetăţenilor, vom recurge la măsuri extreme şi vom picheta primăria Suceava. Risipa banului public atinge cote inimaginabile”, a spus Donţu.

 

Donţu spune că sucevenii nu agreează „apa căcănie” din fântânile arteziene

Ovidiu Donţu s-a legat şi de culoarea portocalie a apei din mai multe fântâni arteziene, subliniind că locuitorii municipiului Suceava comentează negativ această iniţiativă a Primăriei.

„Las cetăţenii să stabilească cât de frumos pentru oraş este culoarea devenită căcănie sau culoarea vomei, scuzaţi expresia dar aceasta este realitatea. Eu nu fac decât să surprind reacţiile oamenilor din jurul acelor fântâni arteziene. Aşa se exprimă lumea”, a conchis vicepreşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Donţu sesizează nereguli la lucrările de aducţiune a apei.
 Vizualizări articol: 460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Ovidiu Donţu sesizează nereguli la lucrările de aducţiune a apei2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
(15 apr 2008, 11:18:23
Ce bine e sa nu faci nimic si numai sa critici!!! Asta fac cei de la PSD!!!

Sa faca ceva si pe urma pot sa arate cu degetul
2.   VOMA ? trimis de
(15 apr 2008, 11:22:59
DONTULE, CUVINTELE CARE-TI IES DIN GURA TE CARACTERIZEAZA... "VOMA", "CACANIE". ESTI SCARBOS SI PENIBIL.

FUGI INAPOI IN CRASMA.

AUZI LA EL, PICHETEAZA PRIMARIA. DA' STII MACAR UNDE-I AIA? CA DE LUCRAT ACOLO NU CRED CA MAI AI TIMP, TOATA ZIUA ESTI IN CAMPANIE SI IN VARSAT DE ABERATII.

SA TE VOTEZE AIA CARORA LE PLACE CUM VORBESTI... AUZI, VOMA SI CACANIE... SCARBOSULE.
3.   Sloganul electoral al organizatiei PSD trimis de
(15 apr 2008, 11:39:05
DONTU ESTE PENTRU NOI, VANGHELIE 2!
4.   DONTU SI AI LUI CASCADORII RASULUI trimis de
(15 apr 2008, 12:05:51
MARZA NICI NU STII CAT DE MIC INCEPI SA FII
5.   Dedicatie pentru forumistii de mai sus trimis de
(15 apr 2008, 13:34:48
E usor a scrie versuri cand nimic nu ai de spus.

Noroc ca a venit Dontu sa arate matrapazlacurile facute de Lungu.
5.1  RE: Dedicatie pentru forumistii de mai sus trimis de
(15 apr 2008, 15:03:46
DE LA NASU' MARE SA FIE...

UNDE A FOST DONTU IN ULTIMII 4 ANI? SA NU-MI SPUI CA TOATE "MATRAPAZLACURILE" PRESUPUSE, DE CARE ZICI, S-AU PETRECUT IN ULTIMELE 2-3 SAPTAMANI.

DACA A STIUT SI NU A CUVANTAT NIMIC, SE FACE PARTAS LA PRESUPUSELE ILEGALITATI SAVARSITE DE ALTII, SI AR TREBUI TRAS LA RASPUNDERE SI SANCTIONAT DE ELECTORAT.

DESPRE "E USOR A SCRIE VERSURI"... UITANDU-MA LA DONTU, AJUNG LA CONCLUZIA CA E SI MAI USOR SA ARUNCI ACUZATII FARA DOVEZI. RADIO SHANTZ SE NUMESTE ASTA, AM MAI ZIS.
6.   Vai!!!!!!!! trimis de
(15 apr 2008, 15:36:37
Ce vocabular elevat aveti d-le Dontu!!!!Si te chinui sa obtii si votul intelectualilor din acest municipiu? Nici macar cei de la tara nu te-ar vota cu un astfel de vocabular! Ce tineri incearca sa promoveze Mirza? Unde va sunt tinerii valorosi d-lor din PSD? Adomnicai,Nichifor,Dontu-cine sunt astia? Ce au facut ei pentru acest municipiu sau judet? Doar ca sunt iubiti de tov. Mirza nu-i suficient dragilor!!!! Comportamentul lor este tipic Mirza croiti dupa chipul si asemanarea lui.
7.   Ce? trimis de
(15 apr 2008, 16:31:46
Un adevarat intelectual acest Dontu cu asa vocabular.Ce studii aveti domnule?
8.   Nu e prea mult ? trimis de
(15 apr 2008, 17:23:30
bah basescienilor,nu va e rusine ? omu' arata pozele care'i dovedesc acuzatiile,ce'i cu voi ? fura Lungu de rupe pamantu' si voi o dati in vrajeala aici ca Dontu,ca limbaj,ca nus'ce ! are careva d'aici macar jumatate din studiile lui ? hmm ? deci acum eu ce sa fac ?! sa m'apuc sa va fac prosti,dobitoci,inculti ? hmm ? n'o fac (desi cred ca sunteti) fiindca ar intra mama in pamant de rusine daca m'ar auzi (citi) cu d'astea !...

P.S. pentru EXECAL... frate, vreau sa ma'ntalnesc cu tine sa vorbim ceva ! ce zici ?
8.1  RE: Nu e prea mult ? trimis de
(15 apr 2008, 18:37:28
Mai Milici,da' vad ca te-ai ajuns! Cand vei fi acolo,sus,sper sa nu-ti uiti vechiii prieteni!Mai tii minte cand beam pana ne apuca dimineata prin parcuri si ne goneau maturatorii? Ce vremuri...cand furai cheile de la masina cabinetului parlamentar si o ardeam pe la Campulung,cu fetite si mult,mult rachiu! Doamne-ajuta!
9.   Pentru MARIUS MOROSAN trimis de
(15 apr 2008, 18:56:22
fratioare,ma confunzi...nu furam cheile de la taica'miu de la masina fiindca o aveam p'a mea (ce dreq )..ia vezi...!...oricum, n'am sa te uit

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei