Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 apr 2008 - Anul XIII, nr. 89 (3770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supărare

Vasile Ilie reclamă lipsa drumurilor de legătură între localităţile sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PD-L Suceava, Vasile Ilie, reclamă lipsa drumurilor

de legătură între unele localităţi şi municipiul reşedinţă de judeţ sau între aceste localităţi şi drumurile naţionale.

Ilie s-a referit, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, în mod special la localităţi din zona de munte, despre care a afirmat că au „drumuri impracticabile”, precum Breaza, Izvoarele Sucevei, Moldova Suliţa sau Vatra Moldoviţei, Argel, Brodina şi Ulma.

Liderul PD-L a precizat, însă, că o astfel de situaţie se întâlneşte şi în zona Siret, „la doi paşi de Suceava”, în comunele Muşeniţa, Grămeşti şi Calafindeşti.

„Sunt comune complet izolate faţă de civilizaţie”, a spus Vasile Ilie.

Acesta a mai arătat că, în cadrul întâlnirilor cu cetăţenii, pe care le-a avut cu ocazia pelerinajelor sale prin judeţ, oamenii s-au mai plâns de lipsa locurilor de muncă.  

„Lipsa locurilor de muncă a determinat plecarea masivă în străinătate a tinerilor. Este necesar ca fiecare localitate să acceseze fonduri europene şi din acest motiv noi ne-am obligat din start toţi candidaţii PD-L să întocmească 3 proiecte pentru localitatea în care candidează. Mai mult decât atât, în momentul când, în iunie, vom prelua Consiliul Judeţean, ne-am propus să înfiinţăm o direcţie pentru proiecte europene, iar în această direcţie să fie încadraţi specialişti în diverse tipuri de proiecte - alimentări cu apă, gaze, drumuri şi poduri, reabilitări clădiri, dotări cu utilaje, transporturi, extinderi de reţele electrice”, a mai spus Vasile Ilie.

Întrebat cum crede că s-ar putea ocupa sutele de locuri de muncă vacante ofertate permanent de firmele de construcţii în judeţ, Ilie a răspuns că „nu toţi pot lucra în domeniul construcţiilor”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Ilie reclamă lipsa drumurilor de legătură între localităţile sucevene.
 Vizualizări articol: 911 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Vasile Ilie reclamă lipsa drumurilor de legătură între localităţile sucevene3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Erew trimis de
(15 apr 2008, 12:02:24
in **** mati cat ai fost prefect ce ai facut? nu ai vazzut ca nu sunt drumuri?

sau atunci nu era nevoie de drumuri?

cum de vorbesc toti derbedeii ?

un botosanean al carui vis s-a implinit------a devenit sucevean

de f.... iin g...... ilie
2.   Com. Todiresti trimis de
(15 apr 2008, 14:01:44
Invit pe aceasta cale autorul articolului sa faca o vizita si in satul Costana la 20 km de mun. sa vada cum exista cai de comunicatii inpracticabile si cum locuitorii inoata in noroaie, fara exagerare pana la genunchi. In tot acest timp autoritatile locale se fac ca nu stiu si nu intreprind absolut nimic.
3.   ..probleme fara solutii? trimis de
(15 apr 2008, 14:14:21
De ce mereu interminabilul sir de vicepresedinti PDL acuza si nu vin cu solutii la problemele judetului? De latrat e usor...eu is curios sa vad ce vor face domniile lor cand vor pune mana pe ciolan, altceva decat sa isi traga banii cheltuiti in campanie din buzunarul cetateanului. Crede cineva ca "lansarea" lor de la Bucuresti a costat putin? Sau ca a plati cu zecile de RON tinerii sa le faca campanie este ieftin? Au calcule foarte bine facute, calcule care o sa se rasfranga in final pe buzunarul nostru, al cetateanului de rand. Mi-e mila de natia asta daca o sa fie condusa de asemeni suboameni. Solutia este una. Inlaturarea lor de catre tineri, care si ei, mi-e greu sa o spun, si ei sunt afectati de mentalitatea comunista. Stiti cum e..speranta moare ultima..dar cand vezi cum altii se vad cu pumnii in piept (PD-l) si cum altii macar lasa ceva mic in urma (PNL) este deosebit de tentant sa fugi naibii peste hotare unde mentalitatea este incomprabila. Cu sila de asa oamneni va salut!!
3.1  RE: ..probleme fara solutii? trimis de
(15 apr 2008, 15:11:06
CE LASA BRE PENELEUL IN URMA? CEVA MIC POATE FI SI UN RAHAT...

ASTA PRESUPUNAND CA VORBIM DESPRE ACELASI pnl AL LUI TARICEANU - TAXA DE PRIMA INMATRICULARE, AL LUI VOSGANIAN - REFUZAT LA EXPORT DAR PUPAT IN FUND IN TARA. VORBIM POATE DE ACELASI PNL AL LUI ORBAN - CEL CARE ACCIDENTEAZA O FETITA PE TRECEREA DE PIETONI SI APOI FUGE? VORBIM DE PENELEUL NORICAI NICOLAI CARE ISI TRIMITE NEPOATELE SA VOTEZE IN PARLAMENT SI DUPA AIA GUITA CA VREA MINISTRU AL JUSTITIEI !

VAI, VORBIM DESPRE ACELASI PNL. NUMAI DEZASTRE A FACUT, SI NU VA LASA NIMIC IN URMA.
4.   Regiune Dificila trimis de
(15 apr 2008, 16:45:56
Drumul de Izv-Sucevei este de carte recordurilor de 34 de ani se asfalteaza,in august se fac 34 de ani....retineti 34,doua genewratii;rusineeeeeeee
5.   Rusine Iliutza trimis de
(15 apr 2008, 17:27:00
Mai nea Ilie, cat ai fost prefect, ce drac(u) ai facut???Acu ceri altora ce nu ai fost in stare sa fac tu???Rade ciob de oala sparta...esti un gunoi care se crede cel mai tare din parcare dar din nefericire,parcarea e goala...Teapaaaaa
6.   Precizare trimis de
(15 apr 2008, 17:30:09
RECUNOSC CA SUNT PLATIT SA SCRIU PE FORUM PENTRU pdl , DAR NU VOI MAI SCRIE MULT TIMP DEOARECE SE INTOARCE BRICEAG DIN CONCEDIU SI II CEDEZ LOCUL.

SUNT UN BOU SI EU SI NU STIU SA APAS CAPSLOCK CA SA NU MAI SCRIU CU LITERE MARI, PENTRU CA ESTE INESTETIC SI DA URAT PE FORUM.

VA LAS, NU INAINTE DE A VA REAMINTI SA VOTATI ANGELA ZAROJANU LA PRIMARIA SUCEVEI, O DOAMNA CARE POATE FACE ORASUL SA FUNCTIONEZE!!!NU VA MULTUMITI CU PUTIN SI NU VA VINDETI VOTUL IEFTIN VOTANDU-L PE HOTUL DE LUNGU, PE CONSIDERENTUL CA A MAI FACUT CEVA PENTRU ORAS, COMPARAT CU IONESCU CARE NU A FACUT NIMIC.

DEZVOLTAREA REALA A ORASULUI VA VENI IN MANDATUL DOAMNEI ANGELA, CARE SI IN ACESTI 4 ANI A PUS UMARUL SERIOS LA TOATE REALIZARILE, IMPREUNA CU ECHIPA PNL, NUMAI CA MAGARUL DE LUNGU PRETINDE CA EL LE-A FACUT PE TOATE DE UNUL SINGUR.
7.   Si inca ceva trimis de
(15 apr 2008, 17:32:38
VASILE ILIE E UN BETIVAN RATAT. FLUTUR E UN BOU SI UN INFECT CARE NU E IN STARE SA FACA NIMIC PENTRU JUDET. PNL ESTE UN PARTID CREDIBIL, CU OAMENI CU BUN SIMT CARE VOR SA FACA TREABA, ASA CUM AU FACUT SI PANA ACUM.

DE ASEMENEA, AVEM IN PARTID SI UN PORC, PE CARCALETE, CARE SE INGRASA DIN CE IN CE MAI TARE. NU VOTATI pdl, UN PARTID DE OPORTUNSITI SI UMFLATI CARE SE INTREC IN A SPUNE MINCIUNI SI A PACALI OAMENII. SCURSURILE DIN PNL SI PSD SI-AU DAT INTILNIRE IN ACEST PARTID BASESCIAN DE DOI BANI, A CARUI PRINCIPALA STRATEGIE ESTE PACALIREA CELOR NEINFORMATI SI IMPREISONAREA CELOR INCUIATI.
8.   Paios se da mare in Suceava trimis de
(15 apr 2008, 17:32:51
Ce mai vrea si paiosul asta ma???A venit din Botosani si face legea aici la Suceava???Bai baiatule, ia dute tu acolo la tine pe malul Prutului si fa regula nu aici in inima Bucovinei,ca de nu iti tund mustata .Stai in banca ta si vezi-ti de treaba,daca vrei sa nu ai probleme
9.   Natarailor trimis de
(15 apr 2008, 17:36:15
Ai iesit si tu in presa oleaca si esti mare politician...Umbli impreuna cu Flutur prin localitati si ii pacaliti pe saracii oameni ca daca va voteaza o sa le face-ti si o sa le drege-ti, exact ca si in 2004.Sunte-ti o rusine pentru zona Sucevei si mai eles pentru tinutul Bucovinei
10.   Limba romana pentru IRIMIA trimis de
(15 apr 2008, 18:46:33
Apropo de Vanghelie, conjugare: eu fac, ... voi faceti; (fara liniuta) eu dreg, ... voi dregeti; (fara liniuta) eu sunt, ... voi sunteti. (tot fara liniuta)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei