Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2008 - Anul XIII, nr. 86 (3767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Precizări

Onofrei rămâne prefect până marţea viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Orest Onofrei va rămâne în funcţia de prefect până în cursul săptămânii viitoare. Asta deoarece potrivit prevederilor legale, Hotărârea de Guvern prin care Orest Onofrei a fost trecut din funcţia de prefect în cea de subprefect va intra în vigoare după publicarea ei în Monitorul Oficial.

Din informaţiile pe care le deţinem, publicarea în Monitorul Oficial şi transferul prefectului în funcţia de subprefect ar urma să se întâmple în cursul zilei de marţi, 15 aprilie, dată până la care Orest Onofrei se va afla în continuare la conducerea Prefecturii Suceava.

De asemenea, potrivit procedurilor, instalarea în funcţie a noului prefect, Alexandru Băişanu, ar urma să aibă loc în prezenţa secretarului de stat pentru relaţiile cu Prefecturile din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, Paul Victor Dobre.

Guvernul a decis, în ultima şedinţă, trecerea prefectului judeţului Suceava, Orest Onofrei, în postul de subprefect. Postul de prefect al judeţului Suceava a fost preluat de unul dintre subprefecţi, Ştefan Alexandru Băişanu.

Potrivit hotărârii Guvernului, aceste măsuri au fost adoptate în baza principiului mobilităţii înalţilor funcţionari publici, conform prevederilor HG 341/2007 privind intrarea în categoria înalţilor funcţionari publici, managementul carierei şi mobilitatea înalţilor funcţionari publici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei rămâne prefect până marţea viitoare.
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Onofrei rămâne prefect până marţea viitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Orest trimis de
(11 apr 2008, 15:38:05
Orest este victima si intereselor de culise a guvernarii PNL-PSD! Norocul lui Baisanu cu postul lui de televiziune PLUS TV ca nu cred ca-l mai baga cineva in seama. Bravo Orest ca te-ai tinut departe de toate scandalurile cat ai condus judetul!!!! Bafta in continuare,viata are urcusuri si coborasuri.
1.1  RE: Orest trimis de
(11 apr 2008, 21:41:01
Nu-l mai plange-ti atat pe Onofrei...E si el un pui de lele de nu va d-ati seama.E om pocait dar se tine de figuri si magarii.A-r face bine daca ar disparea de pe scena politica.
1.2  RE: Orest trimis de
(11 apr 2008, 23:54:52
Il compatimesc pentru 'casuta' pe care si-a construit-o in coasta Liceului Petru Rares intr-un timp record...

Si-a vazut de afacerile personale in mod tacit fara sa faca multa valva sa il afle 'fraierii'.

Nu stiu de ce nu a fost schimbat mai demult... Mi-e sila de toti si imi pare rau ca nu avem parte de oameni onesti.
2.   Rusinos trimis de
(11 apr 2008, 15:50:02
Mai bine ramane d-nul Orest Onofrei in functie pana la sfarsitul mandatului, decat sa ne vina D-nul Baisanu la prefectura ( cartoforul). Jocurile politice prin care a fost indepartat d-nul Orest sunt ieftine ,iar d-nul Baisanu si-a atins scopul. Mai are de luat abuziv cateva terenuri prin centru orasului si-i trebuia numirea de prefect pentru a putea reusi. Rusine celor care indeparteaza oamenii buni si-i ridica pe cei corupti.
3.   Mui.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee trimis de
(11 apr 2008, 17:30:35
mui.eeeeeeeeeeeeeeeeee ba pu.lelor lingatori in c.ur de pocaiti
3.1  RE: Mui.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee trimis de
(11 apr 2008, 18:03:29
Total de acord cu ce scrie M. Si i-a uitat pe cei 4-5 pedelisti platiti sa scrie pe forum sub diferite nume, ca sa para ca sunt ei mai multi. Sa o sugeti toti pocaiti jegosi, in frunte cu scarba de onofrei, cel mai mare gunoi al judetului nostru alaturi de flutur si lungu. Mi-e greata sa ii vad!
3.2  RE: Mui.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee trimis de
(11 apr 2008, 18:16:39
Care Onofrei si care pocaiti? Esti pe langa subiect. Toti analfabetii care intrati pe forum sa va etalati cunostintele de cartier lasati-o mai moale cu insultele sunteti prea mici pentru oamenii destepti. Sictir.
3.3  RE: Mui.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee trimis de
(11 apr 2008, 21:47:09
bai ABI,dupa nume tot pocait esti...voi astia pocaiti ave-ti o vrajeala pe capul vostru de nu am mai vazut.d-ati o impresie de sfinti dar in spatele fetei de ,,ingerasi ''se ascunde o lichea...Onofrei e o lichea,face parte din PNL dar sustine politica celor din PD-L.partid al boss-ilor pocaiti de suceava.Rusine Onofrei,iar voi astia care preaslaviti cuvantul Domnului vedeti-va de Biblia voastra si nu va baga-ti nasul unde nu va fierbe oale.
4.   OREST ONOFREI trimis de
(11 apr 2008, 20:55:07
Am aratat in dese randuri ca cei care se opun aliantei cu PSD sunt inlaturati.La fel s-a intamplat in tot judetul cu membri si chiar organizatii PNL. Baisanu nu are valoare politica, el are bani,are post TV si este usor santajabil. Stimati alegatori a sosit momentul s-ai alegem pe cei care stiu sa intocmeasca proiecte pentru ca numai pe aceasta cale vom putea lua banii de la comunitatea europeana.Pe cei gen Bulboaca care si-a tradat tovarasii de drum sa-i lasam sa mearga din poarta in poarta sa cheltuie banii castigati necinstit!
5.   Blestem trimis de
(12 apr 2008, 10:20:22
A fost schimbat Onofrei = covirsitoare incultura + nemernicie cu Baisanu = escroc patentat. Zau ca suntem un judet blestemat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei