Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2008 - Anul XIII, nr. 86 (3767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recomandare

Iordache îi recomandă lui Flutur să se ocupe de implementarea programului „Fermierul”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, i-a recomandat liderului judeţean al PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, să se preocupe de implementarea programului „Fermierul” şi să nu se mai lege de proiectele de dezvoltare a judeţului promovate de Consiliul Judeţean, „la care domnia sa nu a contribuit cu nimic”. Iordache a arătat că vizavi de programul „Fermierul”, Flutur promitea  570 de fabrici pentru procesarea laptelui şi a cărnii, 6000 de ferme vegetale şi zootehnice şi peste 300 de unităţi de servicii neagricole, iar în realitate au fost puse în funcţiune doar 328 de ferme agricole şi 45 de unităţi de procesare.

„Considerăm că este momentul ca domnul senator Gheorghe Flutur să răspundă cu exactitate promisiunilor făcute. La cartea aceea pe care dumnealui doreşte să o scoată, trebuie să scrie şi realizările adevărate din judeţul Suceava şi să nu se mai laude, să nu mai treacă la capitolul realizări ceea ce a făcut PSD. Nu am dorit nici o clipă să scoatem în evidenţă realizările PSD, dar nici nu putem accepta ca turistul din Bucovina să-şi treacă sub numele său realizări care nu-i aparţin”, a spus Iordache, care a adăugat că Flutur a transformat programul „Fermierul” în programul „Bancherul”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache îi recomandă lui Flutur să se ocupe de implementarea programului „Fermierul”.
 Vizualizări articol: 429 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Iordache îi recomandă lui Flutur să se ocupe de implementarea programului „Fermierul”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   As vrea sa rad da' am buzele crapate trimis de
(11 apr 2008, 20:31:42
sa se tina Flutur'el d epromisiuni ? sa fim seriosi,de ce'ar incepe tocmai acum cu asa ceva ? Daca n'are interes pentru asta nu misca un deget,ce D-zeu !
2.   LASILOR trimis de
(12 apr 2008, 09:41:45
Aratati voi comunistilor ce a-ti facut mai mult .Va cam tremura izmenele la toti ca vine flutur. cine vorbeste . IORDACHE .. FALNICUL POLITRUC PROPASIT PE MELEAGURI BUCOVINENE.
3.   Vorbesti serios ??? trimis de
(12 apr 2008, 10:21:36
adicalea,ne tremura izmenele ca vine Flutur ? matale'i stii competenta (sau..ma rog,competentele)..hmm ? pe cat facem pariu ca'ntr'un an de zile (de la o eventuala preluare portocalie a judetului) veti regreta toti basescienii pentru alegerea facuta,hm? bah, e un jaf national atat de evident incat ajung sa cred ca numai un drogat imun la democratie poate fi basescian (in cuget si'n simtiri)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei