Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2008 - Anul XIII, nr. 86 (3767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mîrza îl acuză pe Flutur că „hărţuieşte” angajaţii din CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, l-a acuzat pe preşedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, că îi „hărţuieşte” pe angajaţii acestei instituţii.

Mîrza a arătat că Flutur îi convoacă pe salariaţii CJ Suceava pentru a le solicita informaţii despre activitatea administraţiei judeţene. „Este josnic ceea ce face domnul Flutur. Pentru că el îi convoacă pe cei din Consiliul Judeţean, îi programează pe zile, şi le cere informaţii”, a precizat şeful administraţiei judeţene sucevene.

Gavril Mîrza i-a solicitat preşedintelui PD-L Suceava să renunţe la astfel de practici, şi să-i lase pe angajaţii Consiliului Judeţean să-şi desfăşoare activitatea în mod normal.

„Îi cerem să nu-i mai invite la turnătorii. Dumnealui nu va ajunge în viaţa lui preşedinte al Consiliului Judeţean, pentru că aici e muncă. Aici nu se aleargă din sat în sat cu promisiuni deşarte, ci chiar se munceşte”, a încheiat Gavril Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îl acuză pe Flutur că „hărţuieşte” angajaţii din CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Mîrza îl acuză pe Flutur că „hărţuieşte” angajaţii din CJ Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fluturas coconas! trimis de
(11 apr 2008, 12:20:16
Pai Flutur ii spovedeste nu-i hartuieste! Are un reportofon sub sutana!
2.   Scadenta trimis de
(11 apr 2008, 13:56:25
Chiar daca nu va place,Flutur va fi urmatorul presedinte la Consiliul judetean.Ajunge,ai 16 ani...de cand stai pe-acolo,dl Marza
2.1  RE: Scadenta trimis de
(11 apr 2008, 15:41:31
Du-te pana la Tulcea sau in Constanta si-i intreaba pe oamenii aia ce parere au despre Flutur ? Tu stii cati oameni au luat teapa si cate firme de crestere a pasarilor au dat faliment din cauza acestui uciga-l gripa aviara ?
3.   Legea tacerii la CJ? trimis de
(11 apr 2008, 17:50:52
Sa fie oare activitatea administratiei judetene informatie clasificata, sau poate ca oamenii din structura CJ cunosc aspecte care nu trebuie povestite dincolo de usa institutiei?!
4.   Asta stie ,asta face... trimis de
(11 apr 2008, 19:18:31
In curind o sa va convingeti ca o multime de politicieni,rasariti ca ciupercile dupa 1990,sint toti agenti sub acoperire ,recrutati de anumite servicii,mai mult sau mai putin secrete.Acestia sint impinsi in functii de conducere cu scopul de a fura cit mai mult,spre a recupera cheltuielile de racolare-formare a lor.Flutur,copil din flori,este unul din acesti mercenari ai raului,trimis la furat,cu promisiunea ca nu va pati nimic,daca executa orbeste ordinile primite.Accederea in posturile cele mai inalte la Consiliile Judetene este cea mai ingenioasa stratagema a acestor structuri malefice,ei stiind ca aici vin banii de la U.E. , care tot la ei vor ajunge prin intermediari vinduti,pentru ca in rest,de data aceasta chiar ca n-a mai ramas nimic de furat in tara asta si ei la altceva nu se pricep. Urmariti,va rog,cum politica ii face pe unii,din nimicuri oameni(cu ajutorul votului nostru) si apoi neoameni,creaturi hidoase(si fizic),ce distrug din temelii statul de drept.Treziti-va !!
4.1  RE: Asta stie ,asta face... trimis de
(11 apr 2008, 20:44:52
bun comentariu, intr-adevar, foarte multi securisti in posturile de conducere in judet! si intr-adevar, bataia e pe banii care vin la cj, si care, iata, sunt tinuti prin banci pentru a produce dobinzi cu care se plateste campania electorala! cui ii pasa de judetul asta? nimanui... ce s-a facut concret pina acum? nimic, doar vile personale si afaceri copiilor si fratilor... intr-adevar, aceste creaturi hidoase au distrus statul de drept!
5.   O noua pooveste trimis de
(11 apr 2008, 21:01:46
dupa povestirea de ieri, in care pdl-ii pun oamenii sa jure cu mina pe biblie, astazi, iata, psd mai adauga o fila in culegerea lor de basme si cimilituri. de data aceasta, pdl-ii cei rai, in frunte cu zmeul-zmeilor, hartuiesc domnisoarele neprihanite din cj, cu scopul pervers de a culege informatii publice (la care, fie vorba intre noi, toti ar trebui sa avem acces). functionarii cj sunt in acest fel perturbati din "activitatea lor normala", aceea de a vegeta contemplativ cu degetul in nas - asta cind nu fac chermeze la bradet. in final, apoteotic, zmeului i se promite taierea capului si interdictia de a pasi in castelul fermecat.

bunicule, asteptam o poveste si miine!
6.   PD-L(un partide de buruiene) trimis de
(11 apr 2008, 21:56:22
Mai PDL-istilor...sunteti niste ratati si niste disperati dupa functii mari cu bani...Daca vine Fluturas coconas la CJ ne-am dat foc la valiza.A terminat de furat pe la minister si l-au fugarit aia de acolo si acu vine si ne vinde gogosi...ba ca Marza e hot si nu a facut nimic....BAA Flutur diferenta dintre tine si Marza e ca el e mult mai cizelat ca tine...Tu d-ai ca ciobanu asa cu bota in balta...Pleaca de unde ai venit si lasa-ne in pace cu vrajelile de pe capul tau.Hai pa!
7.   Flutur-om de nimic trimis de
(11 apr 2008, 22:05:14
Domnilor PDL-isti,am si eu cateva cuvinte de zis.Indata vine campania electorala,oficial,nu am auzit pana acum nimic despre proiectele voastre ce ar trebui sa le aveti.Voi stiti doar sa acuzati si sa va uita-ti doar in curtea vecinului.Este penibil sa vezi cum oameni din PDL,oameni cu carte si cu pretentii de oameni destepti,nu stiu ce-i cu ei .Vorbesc asa doar sa de-a bine la partid.Crede-ti ca daca ajunge PDL-ul la CJ va curge lapte si miere in tevile de la robinete???Macar actualii de la CJ au facut cate ceva pt Suceava, dar voi a-ti stiu doar sa profitati de acest judet frumos si sa-l exploatatai pana cand nu a-ti mai avut ce taia si vinde la export.RUSINE domnule Flutur!!!!!!
8.   Matusa lu Flutur din germania trimis de
(11 apr 2008, 22:10:21
Domnule Flutur,te plimbi si faci campanie prin satele din judetul Suceava,stii doar sa acuzi si sa ii faci hoti pe toti...a-i face bine sa te mai uiti si prin satele prin care treci si la retelele de apa,la retelele de canalizari,la conductele de gaz metan.Mai bine mergi prin sate si da-le oamenilo adresa matusii tale,aia care ti-a facut donatia cu masina,poate poate i so face mila de ei si le va dona si lor cate un Tuareg sau vre-un Q7.
9.   Mi e greata de toate partidele dar Flutur castiga trimis de
(12 apr 2008, 00:42:09
adio cu comunistii,tremurati lichele ca Flutur ajunge presedinte si o sa dea afara de acolo betivii,lingaii si incompetentii angajati cu pile
9.1  RE: Mi e greata de toate partidele dar Flutur castiga trimis de
(12 apr 2008, 10:59:26
Cred ca-i raspunsul lui Flutur sau a a unuia care a omorat gaini sau taiat copaci dimpreuna cu el!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei