Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2008 - Anul XIII, nr. 86 (3767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Candidatul PC vrea pentru Fălticeni statut de zonă turistică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conservatorii suceveni şi-au prezentat ieri candidatul la funcţia de primar al municipiului Fălticeni, în persoana femeii de afaceri Felicia Lidia Carp.

Din scurta prezentare a reieşit că are 50 de ani, este căsătorită, are doi copii, iar la începutul anilor 1990 a fost viceprimar al comunei Vadu Moldovei.

Felicia Lidia Carp a explicat că singura şansă pentru dezvoltarea municipiului Fălticeni este aceea de a obţine statut de zonă turistică. „Ideea mea este că trebuie să facem demersurile în scopul dobândirii statutului de zonă turistică acreditată, aşa cum au făcut-o şi alţii, pentru că altfel nu văd cum s-ar putea dezvolta în viitor. Eu văd Fălticeniul ca pe un oraş turistic, pentru că industrial nu mai poate fi vorba. Trebuie să ne axăm pe dezvoltarea serviciilor şi a turismului. Pentru tineret şi copii, un mod mai plăcut de a petrece timpul liber prin construcţia unui bazin de înot, a unui patinoar şi a unui teren de tenis de câmp. Mai este şi problema apei şi a drumurilor, care rămân în aceeaşi stare, indiferent cine le administrează”, a declarat candidatul conservator.

 

Igătescu o vede pe Carp în turul doi

Preşedintele organizaţiei judeţene a PC, Costel Ignătescu, are încredere în şansele candidatului PC la Primăria Fălticeni. El crede că la Fălticeni PC va câştiga 2-3 mandate de consilier local, iar Felicia Lidia Carp va accede în turul doi al alegerilor locale pentru funcţia de primar. El a făcut din nou apel la o campanie elegantă.

„Văd că în ultima vreme majoritatea partidelor încep să declare că vor o campanie curată, elegantă. Au ajuns în sfârşit la concluzia asta, pe care noi le-am dat-o încă din start. Aşa mi s-a părut normal, că nu trebuie să atacăm persoanele, pentru că atunci nu am ajunge nicăieri. Să atacăm ceea ce vrem să facem şi ceea ce sperăm să îndreptăm din greşelile altora”, a spus Ignătescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PC vrea pentru Fălticeni statut de zonă turistică.
 Vizualizări articol: 805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul PC vrea pentru Fălticeni statut de zonă turistică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uraaaa. zona turistica falticeniul !!!! trimis de
(11 apr 2008, 14:34:32
o sa poata lumea vizita celebrul club vichy. altceva te mai duce bila? hai ca esti de toata jena. eu zic sa faceti un traseu si prin statiunea pomicola poate vede lumea rahatii de la caini. sa pui si creierul tau la muzeul irimescu la fel cum e la IML sula lu' ramaru. numai ca la tine va vedea lumea ce mic e creierul si ca nu prezinta circumvoluntiuni.
1.1  RE: Uraaaa. zona turistica falticeniul !!!! trimis de
(11 apr 2008, 18:31:02
Are o urma pe creier,dar e cea de la accidentul cu Rextonul,cand s-a sui pe stalp la McDonald"s.O fi ferit vreun motan sa nu-l calce?Nu,ca pe ala-l pupa sub coada,sa pape si el paine alba....
2.   Latrat de ciini turbati trimis de
(12 apr 2008, 10:59:19
ce ma,va curg balele de ciuda ca la ubn moment dat ati muscat din momeala data de javrele de linga voi si dupa care v-au tras teapa si acum latrati la luna neputiinciosi?fraierilor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei