Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atac

PSD îi transmite lui Lungu să termine cu „Programul Prosteala 2004-2008”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii nu încetează să-l „toace” pe primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, candidatul PD-L pentru un nou mandat. Contracandidatul său de la PSD, vicepreşedintele Ovidiu Donţu, a adus ieri în prim-plan modul în care Lungu a desfăşurat una dintre licitaţii şi i-a transmis să termine cu „Programul Prosteala 2004-2008”.

Donţu s-a referit la licitaţia pentru atribuirea serviciului public complementar de maxi taxi din 2004-2005, pe care o consideră „prosteală pe faţă”, licitaţie la care s-au prezentat două asociaţii ale transportatorilor care aveau în componenţă aceleaşi societăţi. „Aceleaşi societăţi comerciale se regăsesc şi într-o asociaţie şi în alta, cu o mică diferenţă la una din asociaţii, unde au schimbat prima societate. Numai că la prima societate este soţul doamnei care reprezintă a doua societate. Ambele asociaţii au pus oferte în plicuri închise. Din aceste plicuri, comisia de licitaţie a descoperit o diferenţă de doi bani între cele două oferte. Las opinia publică să analizeze acest tip de licitaţie organizată de primarul Ion Lungu în acest mandat. Este o licitaţie de doi bani. Este inacceptabil ca risipa banului public să atingă astfel de culmi”, a declarat Donţu.

 

„Nu mai putem avea încredere în modul în care domnul primar gestionează treburile”

Vicepreşedintele PSD Suceava a precizat că în calitatea sa de consilier local, la vremea respectivă i-a cerut explicaţii primarului în legătură cu această situaţie, însă susţine că a fost blocat.

„Domnul primar mi-a spus: „Ovidiu, şi tu ai fost în comisia de licitaţie”, încercând să mă blocheze. Eu fusesem în comisia de licitaţie, dar un an mai târziu, la licitaţia corectă de atribuire a serviciului de maxi taxi. Există tot felul de anateme pe care încearcă domnul primar să le introducă, pentru ca domnia sa să iasă neatacat din această campanie. Întreb sucevenii: mai putem avea încredere în modul în care gestionează domnul primar treburile sucevenilor, după ce în cazul asfaltărilor de pe Calea Unirii mai întâi a făcut lucrarea şi după aceea licitaţia sau în cazul licitaţiei de doi bani de la transportul complementar de călători?”, a încheiat Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD îi transmite lui Lungu să termine cu „Programul Prosteala 2004-2008”.
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PSD îi transmite lui Lungu să termine cu „Programul Prosteala 2004-2008”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PACALEALA CEA MARE trimis de
( 8 apr 2008, 14:20:14
Si cu apa in cartierul Burdujeni , cum ramane ?

Cea mai mare prosteala , amestecata cu vechea sursa ..

Veniti la blocul turn 59 de pe Calea Unirii si luati probe ...

Lasati sa curga si jumatate de ora si rezultatul aceiasi apa dubioasa ca inainte , dar NU 100 % de Berchisesti !

De ce in ziua in care a fost intrerupata apa , o parte din carteir NU avea apa , iar alta era in continuare alimentata cu apa de la Dragomirna ????

Lungu o sa primesti ceea ce meriti la viitoarele alegeri , asa apa , asa voturi ...

Lungule ai sa fii PACALITUL principal pe 1 iunie sau 15 !
1.1  RE: PACALEALA CEA MARE trimis de
(10 apr 2008, 12:47:40
mai pacalicilor ... PSD a mintit timp de 18 ani ....cum arata judetul Suceava?? va place?? mie sincer nu ....plin de drumuri farmate ...faci 4 ore pana la Vatra Dornei ...Marza a facilitat toti banditii din PSD ....Hotilor acum aveti curaj sa vorbiti???
2.   Gata bre! trimis de
( 8 apr 2008, 16:51:11
Va ajunge,domnilor din aliantza DA...V-am votat in 2004,dar nu ati facut nimic,in afara de scandal,palavrageala,si gargara...Tzara nu va mai vrea...Tzara vrea liniste! Galagia dvs.nu mai tzine la prosteala! Romanul s-a desteptat!Romanul face comparatie,intre ceea ce ati facut dvs. si ceea ce s-a facut pe timpul psd-istilor.Si din pacate,acestia din urma au avut reziltate mai bune,chiar daca dvs.ii numitzi comunisti!Chiar nu v-ati prins ca le faceti un bine ori de cate ori ii numitzi comunisti?Pt ca lumea regreta regimul comunist!
2.1  RE: Gata bre! trimis de
( 8 apr 2008, 23:47:57
mai grobianule, povesteste chestiile astea cu comunistii bunicilor tai, carora le-a fost luata vaca din grajd si pamintul la colectiva; povesteste asta celor care au murit in inchisorile comuniste; povesteste asta familiilor cu morti la revolutie... dar cred ca nu esti de vina tu pentru ideile astea, de vina e scoala in care ai invatat pe vremea comunistilor, de vina e societatea in care ai trait pina mai ieri! ele sunt de vina pentru creierul tau spalat si parfumat cu apa de trandafiri, numai bun de umplut cu sloganurile lemnoase ale tatucului!
3.   BRAVO LUNGU! trimis de
( 8 apr 2008, 17:44:53
VOTATI LUNGU CA MERITE!!!
4.   Bah Andrei... trimis de
( 8 apr 2008, 20:02:32
domnu ANDREI, relaxeaza'te tata , ce'i aia ,,ca merite''?..hahaha d'asta sa'l votam pe Lungu ?
5.   Altul sus trimis de
( 8 apr 2008, 22:25:35
tradatorul sa ne lese ca ne-a vindut si este destul
6.   Numa comentarii airea trimis de
( 9 apr 2008, 10:37:58
nu aveti ce face cu timpu ... mai bine cititi o carte ... va bateti ca nite prosti sal sustineti pe unu pe altu ce rost are nu cred ca influenteaza pe nimeni daca zice unu ca apa nui din berchisesti ca asta o furat 4 ani da nu se gandeste cati ani au furat celalalt ... mii scarba sa citesc comentariile despre politica ... sunteti niste lakiosi care va place ca pe vremea comunismului ....numa sa va uitati in gradina la altii da la voi nu vedeti ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei