Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Niţă spune că problema parcărilor poate fi rezolvată cu sprijinul arhitecţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PRM Suceava, Ilie Niţă (foto), consideră că problema parcărilor din municipiul reşedinţă de judeţ ar putea fi rezolvată cu sprijinul unor arhitecţi.

Niţă a acuzat faptul că în momentul de faţă sucevenii care deţin autoturisme nu mai au spaţii de parcare.

„Şi asta pentru că de foarte multe ori, acolo unde au existat locuri de parcare, au apărut alte construcţii, sau spaţiile respective au primit alte destinaţii”, a declarat Ilie Niţă.

El a adăugat că programul de guvernare locală pe care îl pregăteşte PRM conţine soluţii pentru rezolvarea problemei spaţiilor de parcare. În opinia lui Ilie Niţă, în modul de organizare şi de amenajare a spaţiilor de parcare se simte lipsa unui arhitect al municipiului Suceava.

„Peste tot s-a construit haotic, fără a se ţine cont de nimic şi de nici o regulă. Din acest motiv susţin că primăria Suceava are nevoie de un arhitect propriu, care să stabilească unde şi cum să se construiască”, consideră preşedintele PRM Suceava.

Ilie Niţă a spus că nu înţelege de ce autorităţile locale sucevene nu au reuşit să găsească o soluţie pentru a putea asigura spaţii de parcare, în condiţiile în care această problemă a fost rezolvată în oraşe precum Piatra Neamţ, Cluj Napoca sau Craiova. „Soluţii se pot găsi, însă trebuie să existe şi interes. Şi ar trebui să se ia exemplul oraşelor în care această problemă s-a rezolvat”, a încheiat Niţă, care este şi candidatul PRM pentru primăria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niţă spune că problema parcărilor poate fi rezolvată cu sprijinul arhitecţilor.
 Vizualizări articol: 619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niţă spune că problema parcărilor poate fi rezolvată cu sprijinul arhitecţilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ggg trimis de
(13 mar 2008, 11:43:43
Cata inteligenta denota fata acestui domn!! Nu cumva e domnul nita care sta pe marasesti prin zona catedralei??Mare om, mare caracter! Si fiica-sa e o koarda din ce se aude, dar is doar zvonuri...
1.1  RE: Ggg trimis de
(13 mar 2008, 12:17:52
incearca o alta modalitate de a fi un idiot .. incearca sa te iei de om profesional si de ceea ce face, nu te lua de familie. Esti jalnic !!!
2.   Ggg trimis de
(13 mar 2008, 13:50:57
Da si ce vina am eu daca ficasa e coarda?Ce eu am obligato sa fie asa?Doar nu vroiai sa scriu ca e maica stareta?!?!?Date-n pewla mea de sclav besit!!
3.   ADEVAR trimis de
(13 mar 2008, 16:35:56
Este o problema stringenta a Sucevei1 Bine ca mai sunt oameni carora le pasa de cum arata orasul Suceava!!!!!!Succes in realizarea acestui proiect!
4.   VOM VOTA PRM!!! trimis de
(13 mar 2008, 17:25:38
SUCCES DOMNULE NITA!!! SUNTETI UN OM CAPABIL!!! CONTINUATI SA INSISTATI PE IDEEA CU ARHITECTII, ca numai cu asta v-am auzit pana acum...nu stiu daca aveti habar cu adevarat despre ce vorbiti dar tineti-o tot asa ca 2-3 la suta oricum scoateti, e un prag sub care nu veti cadea ca suceava tot mai are cativa batranei idioti si cativa incuiati care sa va voteze!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte