Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atacuri

Mîrza acuză PD-L de campanie electorală josnică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Gavril Mîrza, acuză PD-L de campanie electorală  „josnică” şi face în acelaşi timp un apel competitorilor politici la o campanie civilizată.

Mîrza a dat două exemple de campanie josnică care-i are în prim plan pe candidaţii PD-L la funcţia de primar, actualii primari ai comunelor Capu Câmpului şi Ciprian Porumbescu, foşti PSD.

Liderul PSD Suceava susţine că primarul din Capu Cîmpului, Gheorghe Cajvan, a lansat zvonul cum că nu mai dă ajutoare sociale la Legea 416 din cauză că nu mai primeşte fonduri de la Consiliul Judeţean de când a plecat din PSD, ca represalii la gestul său.

„Fac public pentru ca oamenii să afle că este o minciună, este o mizerie. Nu este adevărat că fondurile nu au fost repartizate şi dânsul nu dispune de bani. Are fonduri. Îi atrag atenţia că, dacă va continua cu asemenea lucruri, va avea şi consecinţe de altă natură”, a declarat Mîrza.

 

Cu „forţa” de convingere

Legat de primarul din Ciprian Porumbescu, Dumitru Nimiţan, preşedintele PSD Suceava afirmă că foloseşte forţa în tentativa sa de a-i convinge pe social democraţii din comună să treacă la PD-L.

Mîrza a dat exemplul unui bătrân care ar fi fost bruscat de primar când a auzit că nu vrea să părăsească PSD.

„Primarul este deranjat de faptul că nu-l urmează toţi membrii PSD la PD-L. El l-a întâlnit pe un cetăţean de 70 de ani, care este cu convingeri PSD-iste, pe care l-a lovit în plină faţă, de a căzut jos. Vă dau doar iniţialele bătrânului, M.V. Astfel de comportamente cred că sunt de domeniul trecutului. Cred că asemenea oameni nu au ce căuta în competiţiile electorale, nu au ce căuta în fruntea localităţii. Sau poate primesc o altă educaţie, pentru că atât timp cât a fost la noi, nu a avut asemenea manifestări. Primarul este disperat, pentru că şi-a dat seama că pierde electorat. Fac apel să se revină la normal şi toţi competitorii să se manifeste civilizat”, a mai spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza acuză PD-L de campanie electorală josnică.
 Vizualizări articol: 596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Mîrza acuză PD-L de campanie electorală josnică3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ajunge trimis de
(13 mar 2008, 12:21:06
De cand esti sef la C. J. ai dat macar un leu si pentru fotbalul sucevean?.
2.   Psd trimis de
(13 mar 2008, 13:03:43
Dar petru copii cu handicap ai dat bani d-le Mirza??? Desi problemele sociale este normal sa te intereseze atata timp cat coordonezi activitatea acestor unitati.Sa va fie rusine!
3.   GOGOSI ELECTORALE trimis de
(13 mar 2008, 14:48:32
DAR PENTRU D-TA D-LE MIRZA NU SE GASESTE VREUN PRIMAR SA VA LOVEASCA IN FATA SA VA DEA JOS DE PE SCAUNUL C.J. CINE A SPUS CA PISICA CARE NU AJUNGE LA SLANINA SPUNE CA PUTE A AVUT DREPTATE, NU L-ATI VAZUT CIT A FOST PRIMAR P.S.D. SAU ATUNCI ERA BUN....NU NE MAI MINTITI CACI DACA S-AR CONSTRUI CITE UN METRU DE SOSEA PENTRU FIECARE MINCIUNA, ATUNCI SUCEAVA AR AVEA NUMAI AUTOSTRAZI.....
4.   Disperarea psd trimis de
(13 mar 2008, 16:35:06
inclin sa dau dreptate primarului din capu cimpului. se stie foarte bine ca santajul cu oprirea finantarilor e uneala preferata a dl. mirza, folosita din plin de-a lungul timpului pentru a forta primarii sa se inscrie in psd. declaratia domniei sale e un fel de "hotul striga hotii"...

ce e interesant e disperarea cu care psd apare in presa, subiectele abordate fiind insa, derizorii. cred ca dl. mirza ar trebui sa inteleaga ca electoratul din 2008 e altul decit in 2004, si in mod cert altul decit in 2000. birfa si bascalia nu mai merg! poate ca ar trebui sa va purtati ca niste oameni educati si sa discutati probleme concrete! cred ca votantii asteapta asta de la toate partidele!
5.   O trimis de
(13 mar 2008, 17:11:37
...ar trebui sa va retrageti d-nule Mirza,elegant,...nu cu a treia cizma in fund....! mai lasati si pe altii poate pe linga AVERE mai face ceva si pentru SUCEAVA
6.   Da trimis de
(13 mar 2008, 17:15:17
...a se vedea afacerea BETHEZDA ......d-nule MIRZA
7.   Marza este prea plictisit trimis de
(13 mar 2008, 20:23:19
Marza este plictisit de atata presedintie, toate activitatile dumnealui se desfasoara in virtutea inertiei. Domnilor PSD-isti, PDL-isti, PNL-isti, taranisti si UDMR-isti, schimbati putin macazul lui Marza, o sa vedeti o reala scimbare, indiferent cine va fi noul sef la C.J. Suceava. Marza isi tradeaza in primul rand propriul partid, colegii lui, care nu au curajul sa-l demaste, sa-i arate adevarata fata de mafiot. El nu are de pierdut daca nu iese sef la judet iar noi avem numai de castigat. Marzacule, pleaca si nu mai scoate capul o vreme, te vom ierta de cele rele, dar daca te gandesti sa mai faci purici in politica , atunci sa-ti crape testiculele in plina sedinta de partid. Asa sa-mi ajute Cel Care Vede Totul, chiar si magariile cu pamantul Hergheliei Radauti, mijmasurile cu Frunza, etc.
8.   Porku si Votul trimis de
(14 mar 2008, 01:57:54
Mai Mirzoi si mai Mirzoi

Ce-ai avut bade cu noi?

Ne-ai mintit si ne-ai furat

Iar acum ne ceri mandat!

Pe Fluturash noi il votam

Ca-l iubim si-l respectam

Fiindca el e om curat

Nu ca tine Pork patat!

9.   Iar... trimis de
(14 mar 2008, 09:09:26
Si iar si iar si iar il mananca in, scuzati de expresie,****pe domnu Mirza... Si il, scuzati din nou, f**e grija de altii...
10.   Pentru briceag autentic trimis de
(14 mar 2008, 11:16:22
Tu esti omul care cara oala de noapte a lui Flutur de aceaia e curat ca tu oala i-ai carat,si de votat vom vota pe cine merita nu acest .....de Flutur care a omorit gainile dela oamenii saraci ca sa ia el comisioane grase.Voi astia dela P.D.L toti aveti GRIPA AVIARA,mintiti de inchgeata apele acum primavara sinteti niste frustati.Mai Briceag ai vazut ce a facut ORBAN cu Fluturas in emisiune la Antena ,mai avea un pic si intra sub masa de rusine.Halal om sustii.
11.   Ne vedem la botosani trimis de
(14 mar 2008, 20:05:16
Domnule Marza ar cam fi cazul sa incepeti sa va faceti bagajele ca s-ar putea sa iesiti cu lut in fund, si n-ar da bine, iar pentru acuzatiile aduse unor primari ar trebui sa va temeti de Cel de Sus ca mare manie are atunci cand se supara si sa n-o patiti, rau de tot.......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte