Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Neputinţa şi disperarea

După ce niciodată PSD-ul nu a fost în stare să adune oameni decât cu forţa, fie elevi, fie oameni din deconcentrate pentru a fi prezenţi la mitingurile lui Adrian Năstase, acum încearcă să ne judece pe noi cu unităţile lor de măsură.

Afirmaţia precum că lansările noastre ar fi nişte „chiolhanuri” nu face decât să demonstreze neputinţa şi disperarea PSD, care simte că va pierde viitoarele alegeri.

Întrunirile noastre sunt decente, făcute cu bun simţ, la care oamenii vin pentru discuţii pe programe şi proiecte. Faptul că la întrunirile noastre participă un număr foarte mare de oameni demonstrează forţa echipei şi încrederea de care aceasta se bucură în rândul populaţiei.

Dacă tot a venit vorba de „chiolhanuri”, campioni la acestea sunt psd-iştii, fiind celebre chefurile de la Cabana Călineşti a Consiliului Judeţean unde se bea whisky cu borcanul, atmosfera fiind completată de dansatoare din Moldova. La fel de celebre sunt petrecerile de la Pensiunea Iristar, proprietatea deputatului PSD Ioan Stan unde după lansările de candidaţi aceştia au fost obligaţi să achite note de plată cu un adaos de 200%.

Neavând alte subiecte pentru conferinţele de presă PSD revine cu tot felul de atacuri care nu au nici un fel de substanţă.

Toate aceste declaraţii ale PSD nu fac decât să ne întărească convingerea că ei se află în alertă de cod portocaliu.

Biroul de presă PD-L Suceava
Deputat Romică Andreica
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neputinţa şi disperarea.
 Vizualizări articol: 869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Neputinţa şi disperarea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DIN CICLUL "CUGETARILE SCLAVULUI ANDREICA" trimis de
(13 mar 2008, 11:46:53
Gura sclavule. Ai si tu rabdarea sa te uiti la fata ta 20 de secunde. Ce iti inspira? Curaj? Inteligenta? Dinamism? NUUUUUUUUU Inspira nevoia de a-ti trage cativa pumni!!!!!!ROmica, esti penibil, se stie ca esti sluga lui flutur, daca vrei sa fii recunoscut pt fortele proprii scoate dreacu capu din curu lui flutur, spala-te pe dinti si mai vorbim. Asa articolele pe care le platesti tu la monitorul nu vor fi citite decat de rudele tale apropiate!!!
2.   Rusine trimis de
(13 mar 2008, 13:39:43
ma magarilor....ce is cu minciunile astea de intalniri decente??? de exemplu cand Lungu a semnat la voi, ce ati facut acolo era decent??? voi spuneti de alti ca beau wiski cu borcanu cand voi beti cu galeata....porcilor.....la partidul asta sunt doar pupincuristi....unu dintre ei este Nelu Balan care a platit bani buni la Fluturas gogonas ca sa fie pus al 5-lea pe lista deputatilor, doar cu banii la hotu si dobitocu asta a fost renovat sediul vostru, el a cumparat masina noua pentru partid, si mai trebuie sa faca multe, dar asta demonstreaza ca orice tigan care are ban poate sa cumpere o functie
3.   Lansare PD-L la Cimpulung trimis de
(13 mar 2008, 14:04:27
Eu am vazut (Flutur&Co) pe jigodiile astea la Cimpulung la lansarea ULTRA-coruputului Cuciureanu...sa vezi cum mancau ca jitzaii la Cosmos la Ghiocel...Nesimtitilor!!! Mai aveti cureju sa iesi in presa? Mars afaaraaaaaaaaaaaaa!!!
4.   Chiolhanurile lui mirza cand era sec.PCR trimis de
(14 mar 2008, 07:46:48
Bine le mai zici mai Romica. Stii cati bani a bagat Mirza in cabana Calinesti ca sa arate bine pentru CHIOLHANURILE PSD, bani fara numar?

Ar fi timpul ca jigodiile astea PSD sa mai dispara de al conducerea judetului.

Romica, recunostinta pt. munca buna ce-o faci!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte