Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mar 2008 - Anul XIII, nr. 51 (3732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Precizări

Prodan: „Şefii de instituţii susţinuţi de PNL duc la îndeplinire politica Guvernului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele interimar al PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că şefii de instituţii membri ai PNL, sau susţinuţi de acest partid, îşi îndeplinesc corect atribuţiile şi duc la îndeplinire programul Guvernului liberal.

Afirmaţiile lui Prodan vin după ce în cursul acestei săptămâni, liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat că va solicita primului ministru, Călin Popescu Tăriceanu, să ia măsuri împotriva unor şefi ai instituţiilor deconcentrate sucevene, despre care a spus că ar fi membri ai PD-L, şi care nu ascultă comenzile guvernamentale.

Printre instituţiile nominalizate de Gavril Mîrza se numără Direcţia Sanitar Veterinară, Direcţia Silvică, Autoritatea de Sănătate Publică, Casa de Asigurări de Sănătate sau Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Faţă de aceste afirmaţii, liderul liberalilor suceveni, Tiberiu Prodan, a precizat că şefii instituţiilor descentralizate şi-au făcut corect datoria în ceea ce priveşte respectarea programului guvernamental, precizând că o parte din directorii menţionaţi de Gavril Mîrza sunt membri ai PNL şi nu ai PD-L, cum este şi cazul celui de la Direcţia Sanitar Veterinară, Petrea Dulgheru.

„O parte dintre cei care conduc instituţiile descentralizate sunt membri ai PNL, o parte au fost nominalizaţi cu sprijinul PNL. Până acum şi-au făcut corect datoria faţă de instituţii şi faţă de programul guvernamental. O fac şi în prezent, şi sunt convins că o să ducă în continuare la îndeplinire politica Guvernului liberal şi că vor rămâne alături de PNL”, a declarat Tiberiu Prodan.

El a adăugat că în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi directori de instituţii, membri ai PD-L, cum este şi Petru Carcalete la IŞJ Suceava, aceştia trebuie să facă politica Guvernului liberal.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan: „Şefii de instituţii susţinuţi de PNL duc la îndeplinire politica Guvernului”.
 Vizualizări articol: 733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prodan: „Şefii de instituţii susţinuţi de PNL duc la îndeplinire politica Guvernului”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Farimituri trimis de
( 2 mar 2008, 15:50:08
Ce domn senator ti-au dat silvicultorii ramasitile de la Flutur si acuma ii aperi? Esti tot atat de penibil ca la inceputul madatului, nu ai invatat nimica in acesti 4 ani! Probabil ca si tu esti un fel de Lungu care apara PNL dar cu gandul este la PDL. Dar se pare ca pe tine nu te vreau acestia.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Raţă cu castraveţi 6 porţii - 100 minute 1 raţă100g untură de raţă600g castraveţi muraţi1 ceapă mare2 linguri pastă de tomate1 ţelină mică1 leg. mărar± sare, piper Curăţaţi raţa de tuleie, pârliţi-o la flacără,  apoi spălaţi-o... Citeşte