Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mar 2008 - Anul XIII, nr. 51 (3732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

PD-L şi-a lansat candidatul la Primăria Gura Humorului

Duminică, 2 Martie 2008 (15:17:45)
Candidatul PD-L la Primăria Gura Humorului, Gheorghe Niţă, a fost lansat, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii sobre şi scurte, precedată de tăierea panglicii la o investiţie a proaspătului politician, realizată prin programul SAPARD. Sâmbătă după amiază, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur şi candidatul PD-L la Primăria Suceava, Ion Lungu, au tăiat panglica fabricii de prelucrare a laptelui SC NIRO SRL Gura Humorului. Fabrica este prima din România finanţată prin programul Fermierul, iniţiat în timpul mandatului de ministru al lui Gheorghe Flutur. La eveniment a fost prezentă toată conducerea judeţeană a PD-L, dar din cauza încărcăturii politice şi suspiciunilor de colaboraţionism cu adversarul politic au lipsit şefii liberali ai Direcţiei Sanitar-Veterinare, Direcţiei Agricole, Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, precum şi prefectul de Suceava, Orest Onofrei, de profesie medic veterinar, de regulă prezenţi la inaugurarea obiectivelor realizate cu finanţare SAPARD.Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoţi din Gura Humorului, printre care şi fostul consilier judeţean PSD, preotul Mircea Nuţu.După discursurile de inaugurare, întreaga asistenţă a mers cu antemergători cu steaguri PD-L la hotelul Best Western pentru partea politică propriu zisă, lansarea candidaturii lui Gheorghe Niţă la primărie.  
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L şi-a lansat candidatul la Primăria Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 3256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L şi-a lansat candidatul la Primăria Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Continuitate trimis de
( 2 mar 2008, 20:48:03
Ursaciuc va castiga fara probleme, cel mai probabil din primul tur in fieful senatorului Flutur...
2.   TRADATORI trimis de
( 3 mar 2008, 09:59:06
Husarciuc este un om de caracter si nu o lighioae ca c...stul de flutur. NU-L CUNOC PE contacadidatul lui dar ias recomanda,dca este un om de caracter sa nu mai iasa la initare cu tot zapacitu.HUSARCIUC este cu enspe clase mai sus ca flutur din toate pnctele de vedere si are coloana vertebrala,nu un TRADATOR ca flutur (cine tradeza odata mai tradeaza si pe altli)
3.   Portocaliu trimis de
( 3 mar 2008, 12:25:00
Cravata ta portocalie

Ce pare scoasa chiar din cur

E mare semn de fudulie

Pentru un flutur prost si dur

Mai bine agata o gaina

La gatul de gascan

Si trage o traiana de basina

Ca de ministru prostovan

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Raţă cu castraveţi 6 porţii - 100 minute 1 raţă100g untură de raţă600g castraveţi muraţi1 ceapă mare2 linguri pastă de tomate1 ţelină mică1 leg. mărar± sare, piper Curăţaţi raţa de tuleie, pârliţi-o la flacără,  apoi spălaţi-o... Citeşte