Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mar 2008 - Anul XIII, nr. 51 (3732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Transfer

PD Ostra trece la PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Mihai Sandu Capră a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că întreaga organizaţie a PD din comuna Ostra şi-a anunţat trecerea în rândul liberalilor.

Sandu Capră a precizat că printre cei care vor să se înscrie în PNL sunt şi şase democraţi care ar fi urmat să candideze pe listele PD-L pentru Consiliul Local din Ostra.

El a mai precizat că unul dintre foştii membri ai PD care au trecut la PNL, Ioan Oros, va fi şi candidatul liberalilor pentru funcţia de primar în această comună.

„Trecerea acestora în PNL s-a făcut datorită nemulţumirilor pe care le au datorită noii conduceri a PD-L din Ostra. Asta în condiţiile în care membrii PD s-au văzut daţi deoparte de cei care au venit din PLD”, a declarat Mihai Sandu Capră.

Pe de altă parte, secretarul general adjunct al PNL Suceava, Brînduşel Nichitean, a declarat că în ultimele zile, trei consilieri locali ai PNŢ-CD din comuna Ciprian Porumbescu şi-au anunţat susţinerea faţă de PNL. El a precizat că alături de aceştia, în PNL urmează să se înscrie şi un consilier local PC din comuna Grăniceşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD Ostra trece la PNL.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD Ostra trece la PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Barca sparta a PDL-ului trimis de
( 1 mar 2008, 12:17:43
Barca lui Flutur a inceput sa ia apa si incet da sigur se duce dracu la fund. Toate lighioanele din ferma "flutur" dau din urechi si grohaie de mama focului ca nici macar nu ia pristuit Pimen si pier cu o groaza de pacate pe cap. Ce sa-i faci, din mancat prea mult rahat nu putea iesi ceva nobil.
2.   Oamenii au inceput sa aiba intuitie buna trimis de
( 1 mar 2008, 13:14:57
PNL arata ca si vede de treaba si nu se cearta pe minciuni cum fac celelalte partide...cu siguranta e un partid serios care promoveaza competenta
3.   Adunatorii de ciurucuri trimis de
( 1 mar 2008, 21:28:28
PNL-ul sucevean, ramas cu ochii in soare dupa plecarea lui Flutur si apoi a lui Lungu, este in disperare de cauza. Accepta pe listele sale pe toti aceia care au pierdut batalia interna in celelalte partide.
3.1  RE: Adunatorii de ciurucuri trimis de
( 3 mar 2008, 09:45:05
Cred ca p.n.l suceava a scapat de o mare javrapolitica (haimanaua de flutur)
4.   Tractoras cu acte de nebun, voi il luati sanatos trimis de
( 3 mar 2008, 06:44:22
Tractoras numara fiecare candidat de 5 ori, din acest motiv vine cu un scor asa bun.....organizatia ostra cu 5 candidati...care de fapt este unul singur si ala indecis pe jumatate, hahaha

Asa va trebuie daca-l luati pe tractoras in serios.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Raţă cu castraveţi 6 porţii - 100 minute 1 raţă100g untură de raţă600g castraveţi muraţi1 ceapă mare2 linguri pastă de tomate1 ţelină mică1 leg. mărar± sare, piper Curăţaţi raţa de tuleie, pârliţi-o la flacără,  apoi spălaţi-o... Citeşte