Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mar 2008 - Anul XIII, nr. 51 (3732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Botez

Nechifor anunţă constituirea la Suceava a coaliţiei PDL - PRM

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, europarlamentarul Cătălin Nechifor, a anunţat constituirea la Suceava a coaliţiei PDL-PRM, coaliţie condusă de senatorul PD-L,  Gheorghe Flutur.

Nechifor susţine că bazele acestei coaliţii au fost puse odată cu preluarea de către PD-L a primarilor PRM din Rîşca şi Frătăuţii Noi, lucru care, în opinia lui, demonstrează clar că între PRM şi PD-L are loc acum un proces de fuziune.

„Asistăm practic la un capăt de proces politic al acestei formaţiuni politice, pentru că de la zona de stânga, de la PD, un partid în 2004 social-democrat, încet încet această formaţiune a suferit o mutaţie către dreapta, prin fuziunea cu PLD, iar acum se pare că va ajunge în capătul extremei drepte a scenei politice româneşti, prin fuziunea cu PRM. Acest proces politic se va încheia în această etapă, pentru că din păcate pentru domnul Flutur, în afară de dreapta extremă nu mai este nimic pe eşichierul politic şi trebuie să se mulţumească cu această postură în care au baleiat întreaga scenă politică de la stânga extremă la dreapta extremă”, a declarat prim vicepreşedintele PSD Suceava. Nechifor a adăugat că ceea ce face PD-L poate fi un exemplu de cum să nu faci politică în România, un exemplu de cum nu ţii cont absolut deloc de ceea ce votează electoratul.

„În toate campaniile electorale acest PD, actualmente liberal, a servit diverse idei doctrinare electoratului din România, nu s-a ţinut deloc de ceea ce a promis şi a ajuns practic să reprezinte întreg spectrul politic”, a conchis Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor anunţă constituirea la Suceava a coaliţiei PDL - PRM.
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor anunţă constituirea la Suceava a coaliţiei PDL - PRM5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inapoi la carte trimis de
( 1 mar 2008, 16:30:49
dl. nechifor, eu stiu ca aveti un masterat in tehnica inselarii opiniei publice si diversiunii, ca doar ati studiat un profesor renumit! insa probabil ca e mai bine sa reveniti cu burta pe carte, pentru pregatirea acelui doctorat in economie, si sa lasati acest popor nenorocit sa-si revina dupa violul de cincizeci de ani la care a fost supus de parintii dumneavoastra spirituali.
2.   ... trimis de
( 1 mar 2008, 17:23:55
buna coalitie
3.   Parlament european trimis de
( 1 mar 2008, 17:46:41
Sunt curios la final de mandat " singurul suceava la Bruxelles" ce va putea spune ca a facut pentru tara si pentru Suceava, ca vad ca are timp pentru articole si alte prostii si ineptii.

Alo Nechifor, cred ca ar trebui sa tii o cura de slabire ca esti cam gras si o cura de studiu poate iti mai creste IQ-ul.

4.   Ioan Nechifor loveste din nou trimis de
( 1 mar 2008, 18:27:43
Sa va zic eu ce este cu "Europarlamentarul" Ioan Nechior. A ajuns Strasbourg doar cu 7% din voturile populatiei. Desigur, voturile i le-au dat membri partidului PSD/PCR. Populatia de rand habar nu are cine este aceasta lepara, care nu probeaza nici o identitate profesionala. Dar, e tare'n gura! Ataca prededintele Romaniei continuu. La Strasbourg este pe post de chiftea, dupa care vine la SV sa ne spuna noua cum "lupta" el pe metereze acolo pt. buna-starea Sucevenilor(a se citi pt. portofelul lui 5000E/luna)

Un lucru este extrem de important, in cateva luni vom scapa de Mirza, dar cum scapam de acest Gargaun pe care l-a lovit aripa puterii? Fiindca a devenit deja periculos pentru tehnocrati care ar trebui sa-si faca treaba fara ca Nechifor sa le dea directive pretioase in numele tovarasului Iliescu.

Ganditi-va bine, nu ne trebuie Mirza Nr.2 la Suceava, ce e de facut?
4.1  RE: Ioan Nechifor loveste din nou trimis de
( 1 mar 2008, 18:31:58
S=a intors fiul ratacitor de la Bruxelles?Ce draku face grasanul asta acolo? Pune apa minerala si vinul in pahare? Imi este greata cand stiu cat si cum gandeste tipul! Din pacate in Romania oamenii valorosi sunt tinuti cu toate mainile acestor non valori la fund si se ridica doar gunoaie .Platim din banii nostri asemenea oameni sa ne reprezinte!!!! R1usine,o tara de k..........at!
5.   Sclavilor trimis de
( 1 mar 2008, 20:49:00
cum ies sclavii platit de Pe De eL la mancat **** aiurea .... penibili ... macar de faceti comentarii, sau mai bine zis, daca faci comentarii, foloseste mai multe ip'uri, ca se vede acelasi ip la comentarii si e penibil mai ... democratilor ... liberali ...care numai liberali nu sunteti voi ... partid prezidential .. vedeti'va de a voastra Basesciana care a castigat alegerile cu 97,6% ... fata lu tata ... a ajuns si ea acum pe scena politica ... normal, la comanda si recomandarea taticului ... pupati'o in****pe Basesciana voastra ... ofticatilor .... sunteti sclavi care primesc ordin de la presedinte .. si voi amaratilor executatilaughing) rusine ma ... unde e democractia la voi? in ce consta? nu aveti dreptu la libera exprimare .... vi se spune cu ce sa votati ... penibil ... si mai iesi cu comentarii de 2 bani ?laughing))) intr'un cuvant sunteti sclavii lui basescu ! rusine !
6.   Alt mincinos trimis de
( 2 mar 2008, 16:38:05
te pune marza si pe tine sa zici minciuni ca esti cu euro in fata acuma ... degeaba ... tare cred ca pana la prezidentiale o sa va lipiti cu pnl-u
7.   Carnatarii PSD/PCR papa banii degeaba trimis de
( 3 mar 2008, 06:36:58
PSD/PCR a platit la campania electorala 2004 170 de elevi sa lipeasca afise pe cladiri. Tinerii erau platiti cu o suma oarecare iar Nechifor trecea in registul de cheluieli suma dubla. Ca sa vedeti ce facea escrocul. Restul banilor ii punea in portofelul lui.

Acum Mirzoi a platit o armata de 50 internisti postaci sa atace PDL(partidul care te invata) pe internet cu tot felul de mesaje compromitatoare.

Degeaba biberonarii PSD/PCR cheluite banii.....tot Conul Gica iese! hahaha!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Raţă cu castraveţi 6 porţii - 100 minute 1 raţă100g untură de raţă600g castraveţi muraţi1 ceapă mare2 linguri pastă de tomate1 ţelină mică1 leg. mărar± sare, piper Curăţaţi raţa de tuleie, pârliţi-o la flacără,  apoi spălaţi-o... Citeşte