Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mar 2008 - Anul XIII, nr. 51 (3732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ce joacă băieţii ăştia?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă n-am vedea atâtea meciuri din campionatele Europei, başca din cupe, poate că ne-ar mai putea păcăli băieţii în chiloţi de pe gazoanele patriei că şi ei joacă tot fotbal. Numai că, dacă tot avem termeni de comparaţie, la trasul liniei ne iese cu… virgulă! Nici vorbă de vreo asemănare cât de vagă între ceea ce vedem acasă şi ce se joacă pe alte meleaguri. Dovada cea mai recentă: meciurile din Cupa României, în care echipele „de fiţe” erau cât pe ce să ne arate şi niţel fotbal… dacă nenorociţii de arbitri n-ar fi oprit jocurile taman când se pregăteau şi ele s-o pună de-un joc ca lumea! E drept că echipele cu adevărat mari îşi intră mai greu în ritm: n-aţi văzut că rar de tot se învrednicesc să înscrie până la pauză, că în mod frecvent după 45 de minute scorurile în meciurile lui Bayern, Real, Chelsea, Milan, sunt de 0-0? Abia prin minutele 70-80 înscriu şi ele. Iar dacă ăstea pornesc aşa de greu motoarele, ale noastre care sunt şi mai bune decât ele (nu mă credeţi?, atunci ia întrebaţi-i pe Becali ori Borcea!) în mod evident au nevoie de şi mai mult timp. Atât de mult încât uneori nu le iese chestia nici în 90 ori 120 de minute, iar Rapidului ori Stelei nu le-au ajuns nici măcar câte două meciuri pentru a arăta ceva care să aducă, cât de cât, a fotbal. Dinamo se află la polul opus: a arătat încă din minutul 3! E drept că nu fotbal, ci K1, care-i tot un fel de sport, nu-i aşa? Superstarului reuniunii, Mărgăritescu, ar trebui ăla trântitu’ să-i sărute şi tălpile, măcar fiindcă nu le-a folosit şi p-astea, pe la ficaţi ori carotidă. Probabil fiindcă a ratat acest moment, sensibilu’ Mărgăritescu zice, în „Gazeta Sporturilor” de ieri, că la cabine îi venea să spargă tot, de furie. Păi nu mai bine îi dădea ăluia copite până când îl lua cu Salvarea, decât să-şi consume nervii şi să ceară Diazepam doctorului? Ăsta ca ăsta, hai, că i-o fi trecut pân’ la urmă, dar bietul Danciu-chiflă, fostul Danciu-gol, a stat cu ochii pe pereţi toată noaptea, marcat psihic de ratarea care, oricum, bine că a avut loc… că dacă o băga în aţe, mă tem că se întărâta Mioveniu’ şi le dădea vreo patru. Aşa, au scăpat cu unul. Nu-i nimic, restul îl primesc azi!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce joacă băieţii ăştia?.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce joacă băieţii ăştia?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Raţă cu castraveţi 6 porţii - 100 minute 1 raţă100g untură de raţă600g castraveţi muraţi1 ceapă mare2 linguri pastă de tomate1 ţelină mică1 leg. mărar± sare, piper Curăţaţi raţa de tuleie, pârliţi-o la flacără,  apoi spălaţi-o... Citeşte