Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 feb 2008 - Anul XIII, nr. 50 (3731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Primarul Lungu îi taie elanul viceprimarului Zarojanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a reacţionat la afirmaţiile viceprimarului Angela Zarojanu, care a reclamat faptul că este obstrucţionată în demersul său de a obţine o serie de informaţii de la compartimentele din cadrul instituţiei, informaţii necesare pentru a realiza „cartea albă” a guvernării liberale.

Lungu a trimis-o pe Zarojanu la Legea 215 a administraţiei publice locale şi îi recomandă ca analiza privind realizările guvernării la nivel de municipiu să o facă la partid.

„Am văzut că doamna viceprimar mă acuză că nu îi pun la dispoziţie informaţiile de care are nevoie. În primul rând aş merge la legea 215 unde la art. 57, alineatul 2 spune foarte clar că viceprimarul este subordonat primarului. Sigur, eu am fost foarte democrat şi i-am lăsat pe viceprimari să iasă cu informaţii din Primărie de câte ori au vrut. Legea spune foarte strict că atunci când e vorba de informaţii exterioare singurul care le poate da este primarul, iar viceprimarul poate solicita date”, a spus Lungu, care a adăugat „apreciez că doamna Zarojanu vrea să realizeze o carte albă a guvernării liberale, dar acest lucru îi recomand să-l facă la partid. Din păcate la Primărie nu avem serviciu de analize electorale”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Lungu îi taie elanul viceprimarului Zarojanu.
 Vizualizări articol: 841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Primarul Lungu îi taie elanul viceprimarului Zarojanu1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   F.urat trimis de
(29 feb 2008, 11:51:48
foarte urat din partea lor

inca o data nu-i intereseaza ce se intimpla in cu cetatenii , ei se lupta pentru ciolan

dupa atata "dragoste" au ajuns sa-si spele rufele in public

foarte urat.
1.1  RE: F.urat trimis de
(29 feb 2008, 16:05:32
Dupa ce te-a sprijinit si te-a ajutat cu toate cele cu toate ca nu meritai acum te dai mare Lungule. Dar ce primaria e a ta ? Salariul
2.   Lungu seful mincinosilor trimis de
(29 feb 2008, 11:55:18
Hai lasa-ne in pace ordinarule, acuma te dai mare interpret de legi!!Esti un mincinos de doi bani si ai dezamagit foarte multa lume.MAI MANANCI MULT RAHAT PANA LA ALEGERI LUNGULE??????Fa publice bilanturile sa vedem cat ai furat, sa vedem daca l-ai intrecut pe ionescu.Cred ca ala a furat cu bun simt fata de tine taranoiule!!!!!!!!!!
3.   .. trimis de
(29 feb 2008, 15:43:48
mai bine si ar taia gatul!!
4.   Pt buhaiul de lungu trimis de
(29 feb 2008, 15:47:33
lungule 4 ani ai furat tot ce ai prins.

mai vrei sa furi inca 4 ? pai nu stiu daca o sa ai pe ce mai pune mana ca nimic nu a mai ramas bun in suceava
5.   Zarojanu, gaina psd trimis de
(29 feb 2008, 15:52:39
zarojanu sa-si vada de blidele ei

politica este pt. baieti mari
6.   Mincinosul trimis de
(29 feb 2008, 16:03:10
LUNGU te-ai facut de tot rahatul
7.   Esti un rahat trimis de
(29 feb 2008, 19:16:48
BRICEAG TE UCID CU BATAIA CAND TE PRIND, **** m..tii de ordinar si pupator in kr al lui flutur.ZI MA ****ULE CU CAT TE PLATESTE pdl CA SA SCRII ZILNIC PENTRU EI???ESTI UN GUNOI SI NIMIC MAI MULT!!!!!!!!!
8.   Raspunde la infractorul nr. 8 trimis de
(29 feb 2008, 21:44:54
nr.8. De la inceput trebuie sa stabilim un lucru ff important. Lumea, care ma cunoaste, mi se adreseaza cu dle...deci, sa nu uiti formula asta. Se poate observa ca ai mare sete de cunoastere fapt ce te face sa ma citesti cu regularitate. Daca o tii tot asa, ai toate sansele sa inveti ceva bun de la mine. Dar trebuie sa dai dovata de obedienta totala. Vezi ca bata aia, de care tu vorbesti, are doua capete la fel de trebuincioase. Intre tov. Mirza si dl Flutur eu, din considrente de esenta, am altes pe dl Flutur, si nu vad nimic rau in asta. Iar despre "plata" pot sa-ti spun ca principiile si constiinta nationala nu sunt pe taraba de vanzare.

Omida comunista!
9.   Ma scuzi domnule briceag trimis de
(29 feb 2008, 22:18:40
Ma scuzi domnule, te-am confundat!Esti cel mai mare gunoi, si tot o sa te recompensez eu pentru comentariile tale.AFLA CA EU SUNT SEN. GHE. FLUTUR si NU SUNT MULTUMIT DELOC DE MODUL IN CARE MA LAUZI SI DIN CLIPA ASTA ESTI CONCEDIAT!!!!!SA NU TE MAI VAD COMENTAND PE SITE CA STRICI IMAGINEA PARTIDULUI!Treci pe la casierie sa iti iei restul de salar si valea!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de spanac 4 porţii - 40 minute 500g spanac2 linguri apă4 ouă1/2 linguriţă nucşoară300ml sos de roşii5 linguri ulei1 lingură pesmetsare, piper   Umplutura 175g bucheţele de broccoli3 linguri caşcaval ras175g brânză mozzarella... Citeşte