Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 feb 2008 - Anul XIII, nr. 50 (3731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Afirmaţie

Andreica susţine că Mîrza are sub 20 la sută în sondaje

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul de Suceava Romică Andreica, purtător de cuvânt al Organizaţiei Judeţene a PD-L, a declarat, joi, că are informaţii din care reiese că refuzul PSD de a mai susţine votul uninominal la alegerea preşedinţilor de consilii judeţene este în strânsă corelaţie cu rezultatele unor sondaje privind intenţia de vot, din care ar reieşi că oamenii PSD stau foarte prost.

Andreica a declarat, în conferinţă de presă, că măsurătorile făcute de PSD în judeţul Suceava îi dau preşedintelui PSD, Gavril Mîrza, un procent mai mic de 20 la sută, în cazul în care alegerea preşedintelui CJ s-ar face prin vot uninominal.

Deputatul consideră că PSD “suferă de penurie de candidaţi la primării” şi că cei pe care i-a desemnat deja în oraşele Vatra Dornei, Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc nu au şanse să câştige, de unde şi nervozitatea accentuată a social democraţilor.

“Domnul Mîrza ne-a jignit, acuzându-ne că ne cumpărăm candidaţii de primar cu nu ştiu câte zeci de mii de euro, ceea ce arată că ne judecă pe noi, cei de la PD-L, după unităţile sale de măsură. El a dat bani pentru primari, din banii publici, ai Consiliului Judeţean. În ceea ce priveşte banii personali, după cum reiese din rechizitoriul DNA, se pare că mai mult a primit decât a dat”, a spus parlamentarul.

 

Mîrza, declarat de PD-L preşedintele Alianţei PNL-PSD la Suceava

În ceea ce priveşte celălalt adversar politic al PD-L, PNL, atât deputatul Romică Andreica, cât şi vicepreşedintele Eugen Uricec le recomandă liberalilor să verifice cu mare atenţie numărul adeziunilor aduse la PNL de Brînduşel Nichitean, deoarece acesta are o problemă cu numerele şi “are darul de a multiplica”, aluzie la votul multiplu al actualului liberal, din 2004, când era democrat.

“PNL şi PSD sunt într-o alianţă politică şi preşedintele acestei alianţe la Suceava este domnul Mîrza şi PSD, pentru că impune acum schimbarea şefilor de instituţii deconcentrate membri PD-L. Nu mi se pare nimic nefiresc, pentru că PNL a demonstrat că nu are oameni pregătiţi să conducă unităţi atât de importante ca cele conduse de membri PD-L. În acelaşi timp, cum ar putea PSD să conducă unităţile unde se află membri ai PD-L, dacă nici măcar candidaţi de primar în mediul urban nu reuşeşte să aibă?”, a întrebat ironic Uricec.

El consideră “neavenită” intenţia “preşedintelui alianţei PNL-PSD” să ceară schimbarea directorilor democrat-liberali, ba se mai şi oferă să le furnizeze celor două partide personalităţi, oameni capabili să fie şefi, evident din cadrul PD-L.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreica susţine că Mîrza are sub 20 la sută în sondaje.
 Vizualizări articol: 487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Andreica susţine că Mîrza are sub 20 la sută în sondaje1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   A VORBIT SCLAVUL ANDREICA trimis de
(29 feb 2008, 11:57:58
Romica, te temi ca nu mai prinzi loc la deputati si incepi sa arunci cu rahat?Asculta aici, dupa alegeri marza cu ale lui 20 la suta o sa te jupoaie, si pe tine si pe celellalte slugi ale lui flutur!!!!!!!!!Chiar daca marza a stat cam mult pe la cj, il prefer pe el decat pe mincinosul ala de flutur!!!!!!!!SE STIE CA ESTI UN SCLAV SI UN PUPATOR IN KR AL LUI FLUTUR< MACAR AI DECENTA SA TACI DIN GURA!!!!!!!!
2.   2? trimis de
(29 feb 2008, 12:01:03
in urma carui sondaj a'ti tras aceasta concluzie? nu faceti altceva decat sa dati impresia prin orice mijloace ca voi sunteti cei mai tari si ca aveti puterea ... platiti mii de euro pentru sondaje care nu fac altceva decat sa .... va faca pe voi favoriti .. un articol platit prin care nu faceti altceva decat sa manipulati locuitorii sucevei ... Flutur este peste tot in sondaje, deci clar castiga, ce rost are sa votez cu altu ... dar nu e chiar asa ... incercat macar pe ultima suta de metri sa nu mai minti si sa fiti macar voi 20% reali ... cum se poate ca .... intr'un articol prezentand o conferint de presa sustinuta de iordache .... in care acesta a spus ca Lungu va candida din partea PDL ... ok ... a doua zi ... dreptul la replica ... Lungu a dezmintit tot, si a precizat ca iordache sa isi vada de ale lui .... iar peste 2 saptamni isi anunta candidatura din partea PDL .. partid democrat liberal, care numai liberal nu este el, mai bine zic PARTID PREZIDENTIAL ! TREZITI'VA !
3.   Comparatie trimis de
(29 feb 2008, 12:30:00
Oricum 20 % e mai mult decat 5% ale lui Flutur
4.   Andrei ca fost deputat trimis de
(29 feb 2008, 13:34:01
Andreica= Neica=Nimeni
5.   Mirza pe tobogan trimis de
(29 feb 2008, 15:18:57
Eu cred ca dl Andreica a fost prea generos cu 20%, adevarul este ca Mirza nu va obtine mai mult de 15% din voturi.

Este timpul ca porcul sa plece din CJ.

Dle Flutur, succes!

6.   La vanatoare de fluturi trimis de
(29 feb 2008, 15:43:20
PSD-ul prinde fluturi in ultima vreme ! Se vede ca are fluturi la cap. Daca sucevenii isi mai scutura vrabioii de pe creier, nu-i acorda nici 5% lui Marza !
7.   Procentele lui mirza trimis de
( 1 mar 2008, 02:11:26
lasind la o parte faptul ca nu-l simpatizez pe mirza, considerind ca a mincat degeaba banii statului toti anii astia de cind e sef la cj, trebuie sa fim realisti. si realitatea, din nefericire, e urmatoarea: votul uninominal il avantajeaza mai mult pe mirza in acest moment! nu stiu de unde a scos andreica procentele astea dar nu par realiste (era sa spun reale!). intr-adevar, in orasul suceava, probabil nu va obtine nici 5% - in afara de citiva "colaboratori" vechi - si aici fiecare sa inteleaga ce vrea - nu cred ca-l inghit nici macar colegii lui de partid. dar in judet, domnilor, e o alta poveste! psd-ul detine aproape 80 de primarii (cred), care-i vor aduce, chiar daca nu ne place, majoritatea acestui ipochimen. si, cred eu, cauza e, trecind peste toate explicatiile privind diferenta dintre sat si oras, mult mai profunda si mai tragica: incompetenta si minciuna perpetuate in toti anii astia au dus la blazarea poporului, facindu-l indiferent!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de spanac 4 porţii - 40 minute 500g spanac2 linguri apă4 ouă1/2 linguriţă nucşoară300ml sos de roşii5 linguri ulei1 lingură pesmetsare, piper   Umplutura 175g bucheţele de broccoli3 linguri caşcaval ras175g brânză mozzarella... Citeşte