Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 feb 2008 - Anul XIII, nr. 50 (3731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apel

Prefectul de Suceava cere politicienilor să-l lase în pace

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a făcut, joi, apel, la „toţi actorii implicaţi în campania electorală” cerându-le „să evite să atragă Instituţia Prefectului în această competiţie”.

Onofrei a precizat, printr-un comunicat de presă, că Prefectura are atribuţii doar în organizarea din punct de vedere tehnic şi logistic a alegerilor şi că din această perspectivă instituţia este deschisă la orice sugestie care ar asigura desfăşurarea alegerilor în mod legal şi transparent.

„Nu înţeleg atacurile directe sau indirecte la adresa mea, în special în calitatea pe care o am, de reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Reproşul preşedintelui CJ Suceava la adresa activităţii unor servicii deconcentrate este un reproş implicit la adresa activităţii Prefectului şi a Guvernului în acelaşi timp”, a arătat prefectul, care şi-a declarat public şi solidaritatea cu primul ministru Călin Popescu-Tăriceanu, în subordinea căruia se află Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Durabile, Dacian Cioloş, în subordinea căruia se află Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agriculrură Suceava, ministrul Sănătăţii Publice, Eugen Nicolăescu, în subordinea căruia se află Autoritatea de Sănătate Publică Suceava şi cu ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, în subordinea căruia se află Direcţia Generală a Finanţelor Publice Suceava.

 

Prefectul, mulţumit de activitatea profesională a şefilor de deconcentrate

„Dacă există nemulţumiri, acestea ar trebui adresate în primul rând prefectului judeţului, punctual şi nominal. Mă întreb despre cine ar putea fi vorba în cazul acestor reproşuri? Despre doamna Odette Nicolae, director executiv al ASP Suceava, despre domnul Dragoş Juravle, director al APIA Suceava, despre domnul Petrea Dulgheru, director executiv al DSVSA Suceava sau despre Petrică Ropotă, director executiv al DGFP Suceava? La şedinţa Colegiului Prefectural din data de 26 februarie 2008 tocmai am prezentat o sinteză a activităţii, pentru anul 2007, a serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte autorităţi ale administraţiei centrale reprezentate în teritoriu, din care a rezultat faptul că se înregistrează o creştere a indicatorilor de performanţă în cazul instituţiilor la care am făcut referire mai sus, comparativ cu anii precedenţi”, afirmă prefectul de Suceava.

Dintre şefii instituţiilor deconcentrate menţionaţi, unii sunt fără apartenenţă politică, iar alţii membri PNL.

Onofrei a mai precizat că perioada următoare va prezenta o parte din indicatorii relevanţi pentru activitatea din anul 2007 a serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor sau instituţiilor aflate în subordinea Guvernului sau a altor autorităţi centrale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul de Suceava cere politicienilor să-l lase în pace.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Prefectul de Suceava cere politicienilor să-l lase în pace5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare chiar e multumit ? trimis de
(29 feb 2008, 11:39:03
Cred ca multumit si de toti PSD-stii pe care din cirdasie cu fosta putere ii pastreaza pe scaune , fie din comoditate sau din duplicitate. Mau are si el da stat citeva luni pe scaun si-l va da Flutur cu fundul de pamint si va fi iar somer ca inainte. Printre cei care au ramas bine merci pe post este si Ungureanu de la ape, care este un lingau a tuturor slujbajilor de la prefectura,si se poarta plin de umilinta in fata lor , iar la servici e ca un ciine turbat urla de se aude de la pol;itie de vis a vis. Probabil a luat boala de la unul din animalele care tot au fost prin judet. Sa le fie la amindoi tarina usoara !
2.   Gura pocaitule parvenit ce esti trimis de
(29 feb 2008, 11:42:04
Ia uite cine vorbeste, un pocait parvenit ordinar, un fals si un pupincurist al lui flutur!!!!!!!!!!!!Nea prefectule esti de tot rahatul, lasa-ne in pace!!!!!Si nu mai cotiza la bucuresti, ca oricum o sa-ti pierzi scaunul!
3.   Pt. cel de la comentariul 2... trimis de
(29 feb 2008, 12:09:34
Probabil cei 7 ani de acasa nu i-ai avut niciodata... Cat despre ura care razbate din mesajul tau nu dovedeste decat frustrare. Ar fi bine sa te mai abtii din cand in cand, mai fa o plimbare la aer poate iti mai revii...
4.   Mai mult ca prefectul trimis de
(29 feb 2008, 13:05:29
Bietul Oreste mai bine sa isi vada de treaba lui ca nu are nimic cu administratia, singurul catel care mai avea grija condicii e valutistul din Iasi. Iuri Cacarin, Prefectura a mers cum au vrut unii si altii, depinde de interesul fiecaruia.
5.   Taranul taranist trimis de
(29 feb 2008, 13:29:25
Aseara mergea televizorul bine dar brusc copiii au inceput sa planga iar cainele si mata s-au ascuns sub pat . Aparuse pe ecran distinsa figura de intelectual a prefectului care isi cauta autoritatea in barba.
6.   Toba de carte trimis de
(29 feb 2008, 15:38:49
mai bine ar dezvalui in cati ani a terminat facultatea.
7.   Parcurile cind?!.... trimis de
(29 feb 2008, 15:41:51
Se mai fac parcurile alea de care s-a facut in ultimul timp vorbire in G Enescu (CARTODROM!?), Domnule Prefect al nostru?! Suntem pensionari si tare ne mai dor picioarele! multumim!
8.   Care guvern bre? trimis de
(29 feb 2008, 15:48:07
Ca'n povestea cu Fat'frumos.

Seara, omul s-a culcat doctor de gaini iar dimineata s-a trezit reprezentanul Guvernului.

Apa'i te intrebi ca prostul, care guvern bre? PSD/PCR sau PNL?

9.   Minusuri trimis de
(29 feb 2008, 18:06:01
De cand s-au rarit vitele toti VETERINARII au devenit mari politicieni si inspectori in industria alimentelor.S-au orientat baietii la ce este mai greu.
10.   Carne pentru dagida trimis de
(29 feb 2008, 20:17:56
A se verifica provenienta carnii pentru pensiunea dagida -Sucevita care se afla in ograda prefectului.
11.   Ajuta si inaltimea la ceva...... trimis de
(29 feb 2008, 22:55:33
Bine-i mai sta la MUNCHE in pensiunea asa zisa Dagida

dar care este a lui Oreste de fapt, acolo cu codru, cu animalele ptr care s-a pregatit sa le slujeasca, nu la prefectura, dar fie vorba p......sa fii noroc de politica sa ai......se pricepe la prefectura ca b.a.a la mitraliera....se vad rezultatele pe teren .....in spate la Petru Rares.......
12.   MAI BINE SPALATIVA! trimis de
( 1 mar 2008, 10:39:25
Ar putea s-o ia la plecare si pe Gabi Paranici ca si ea la ajutat cu numeroase terenuri, Dornest, Satu Mare, Radauti, Sucevita, Si au multe servicii in comun, Unde mai pui ca amandoi iubesc apa si sapunul combinat cu votca.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de spanac 4 porţii - 40 minute 500g spanac2 linguri apă4 ouă1/2 linguriţă nucşoară300ml sos de roşii5 linguri ulei1 lingură pesmetsare, piper   Umplutura 175g bucheţele de broccoli3 linguri caşcaval ras175g brânză mozzarella... Citeşte