Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mar 2012 - Anul XVII, nr. 64 (4969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Richard Sauder: „Baze subterane secrete”

Se ştie la ora actuală că armata americană are baze subterane, mai mult sau mai puţin oficiale, la care mai trebuie să adăugăm şi vastele baze militare anexe.
În această carte sunt prezentate un număr însemnat de documente, de brevete, de planuri şi de contracte guvernamentale legate de aceste baze subterane secrete.
 

De la complexul Băncii Rezervei Federale, la centrul subteran Standard Oil

Tehnologiile utilizate pentru construirea acestor baze subterane sunt diverse. Este vorba de sisteme tehnice care merg de la utilaje de săpat tuneluri şi de la dispozitive convenţionale de foraj, la tehnici de „dezintegrare a pământului” cu ajutorul microundelor, al ultrasunetelor, al plasmei, al fasciculelor de unde şi al tehnologiei laser.
Localizarea celor mai celebre baze subterane americane: imensul complex al Băncii Rezervei Federale, sub Muntele Pony, aproape de Culpepper, baza de la Mount Wheather din Virginia, construită în anii 50 ca adăpost anti-nuclear, care se află în prezent sub controlul Administraţiei Federale pentru Gestionarea Situaţiilor de Urgenţă, Standard Oil are un centru subteran aproape de Hudson, în New Jersey, Northroy deţine un complex aproape de Tehochop Mountains, în nord-vestul Californiei, Mc Donnel Douglas îşi desfăşoară activitatea în baze care sunt amplasate în California, la Hellandale şi la Llona.
Scopul iniţial al construcţiei acestor baze subterane secrete a fost acela de a oferi capilor din industrie şi finanţe un adăpost pentru a putea supravieţui unui atac nuclear, însă unii cercetători consideră că aceste scopuri s-au schimbat în ultimii ani.

Sursa: www.cartespirituala.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Richard Sauder: „Baze subterane secrete”.
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Richard Sauder: „Baze subterane secrete”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei