Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2007 - Anul XII, nr. 257 (3632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adomniţei dă asigurări

Salariile cadrelor didactice vor fi dublate până la sfârşitul lui 2008

Ministrul Educaţiei Cristian Adomniţei a declarat, ieri, la Comisiile de învăţământ, că Guvernul îşi va respecta promisiunea de a dubla salariile cadrelor didactice până la sfârşitul lui 2008 şi că majorările vor fi cunoscute abia după negocierile cu sindicatele din domeniu.

Adomniţei a răspuns astfel întrebărilor puse de parlamentarii din Comisiile de învăţământ la dezbaterea proiectului de buget pe 2008, precum şi de reprezentanţi ai sindicatelor în privinţa creşterilor salariale care vor fi acordate profesorilor în 2008.

El a precizat că până acum nu a fost timpul fizic pentru aceste negocieri, din cauza elaborării proiectului de buget, dar ministerul pe care îl conduce va începe negocierile cu confederaţiile sindicale şi într-o perioadă foarte scurtă se va decide cum vor creşte salariile pentru fiecare grad al cadrelor didactice.

"Acum nu vă putem spune exact cu cât vor creşte salariile cadrelor didactice, pentru că urmează să discutăm cu sindicatele", a spus el.

Ministrul Economiei şi Finanţelor Varujan Vosganian a declarat, la rândul său, că aceste creşteri salariale vor fi cunoscute până la finalizarea dezbaterilor asupra bugetului de stat în Parlament şi că parlamentarii şi sindicatele nu pot să se îndoiască de bunăvoinţa Guvernului în această privinţă.

Vosganian a precizat, după şedinţa comisiilor, că este firesc ca sindicatele şi parlamentarii să întrebe despre creşterile salariale, având în vedere că în proiectul de buget se face referire la evoluţia fondului de salarii şi nu la evoluţia salariilor pe diverse componente.

"Aceste creşteri salariale urmează să fie puse la punct de ministrul Adominţei şi de sindicate, cu asistenţa Ministerului Economiei şi Finanţelor. Pe ansamblul celor patru ani, Guvernul îşi va îndeplini mandatul de a dubla salariile cadrelor didactice, iar teama sindicatelor că în domeniul educaţiei evoluţiile salariale vor fi sub creşterile medii din buget nu este întemeiată”, a adăugat Vosganian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salariile cadrelor didactice vor fi dublate până la sfârşitul lui 2008.
 Vizualizări articol: 444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salariile cadrelor didactice vor fi dublate până la sfârşitul lui 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din National

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei