Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 2 (5209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Naomi Campbell, jefuită şi agresată la Paris

Naomi Campbell a suferit o contuzie la nivelul ligamentelor picioarelor în momentul în care a fost agresată şi jefuită pe o stradă din Paris în urmă cu o lună, informează presa americană.

Renumitul top-model britanic se afla pe o stradă din capitala Franţei, încercând să oprească un taxi, în momentul în care a fost atacată de câţiva hoţi, citată de contactmusic.com.

Naomi Campbell a mers la poliţie pentru a raporta incidentul, petrecut în urmă cu aproximativ o lună, iar apoi s-a deplasat la bordul unui avion privat în oraşul Vail din statul american Colorado, unde a fost tratată de un renumit chirurg ortoped.

"A fost un moment terifiant. Naomi crede că hoţii au pândit-o, au urmărit-o şi au aşteptat cel mai potrivit moment pentru a o ataca atunci când era singură. A fost atacată pe stradă, în timp ce încerca să oprească un taxi, şi a fost jefuită", a declarat o sursă pentru New York Post.

"A suferit o accidentare la un picior, atunci când a fost împinsă în mod violent pe asfalt. E foarte afectată de acest incident", a adăugat aceeaşi sursă.

Naomi Campbell a fost văzută pentru prima dată deplasându-se cu ajutorul unui cărucior cu rotile în luna decembrie, însă modelul britanic nu a oferit în acel moment nici o explicaţie despre felul în care s-a accidentat.

Ea îşi petrece convalescenţa la Miami, înainte de lansarea în luna februarie a noii emisiuni-concurs "The Face", în cadrul căreia renumitul model britanic va debuta în calitate de prezentatoare de televiziune. Emisiunea-concurs "The Face" este produsă de grupul NBC Universal cu scopul de a descoperi tinerele talente care vor domina industria modei în următorii ani.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Naomi Campbell, jefuită şi agresată la Paris.
 Vizualizări articol: 663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naomi Campbell, jefuită şi agresată la Paris0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei