Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2012 - Anul XVII, nr. 291 (5196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, împreună la concertul dedicat laureatului premiului Nobel pentru pace

Fotomodelul român Mădălina Ghenea va fi prezentă alături de iubitul ei, actorul Gerard Butler, la concertul organizat la Oslo marţi seară, în onoarea laureatului premiului Nobel pentru pace.

Mădălina Ghenea, în vârstă de 24 de ani, şi Gerard Butler, în vârstă de 43 de ani, au ajuns la Oslo în cursul zilei de duminică , potrivit tabloidului Daily Mail, care postează în ediţia sa online câteva fotografii cu cei doi, realizate la sosirea acestora pe aeroportul din capitala Norvegiei.

Acelaşi tabloid britanic afirmă că actorul scoţian Gerard Butler, care avea în trecut reputaţia unui bărbat afemeiat, s-a schimbat foarte mult după ce a cunoscut-o pe Mădălina Ghenea, iar relaţia lor pare să devină una din ce în ce mai serioasă.

Actorul a declarat recent, în emisiunea de televiziune prezentă de Jay Leno, că relaţia lui cu Mădălina Ghenea a început în urmă cu şapte luni

Gerard Butler şi actriţa americană Sarah Jessica Parker sunt gazdele acestui concert special, organizat la Oslo, la o zi după ceremonia oficială de înmânare a prestigioasei distincţii. Laureatul premiului Nobel pentru pace pentru anul 2012 este Uniunea Europeană.

Artiştii invitaţi să susţină recitaluri în cadrul acestui concert sunt Jennifer Hudson şi Seal.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.

Recent, Ghenea şi actorul britanic Gerard Butler au fost surprinşi împreună, în ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediţia italiană a revistei Vanity Fair. Ulterior, actorul a declarat într-un interviu că s-a îndrăgostit de Mădălina Ghenea la prima vedere.

Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă, anul trecut, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando.

De asemenea, anul acesta, Mădălina Ghenea a filmat pentru pelicula "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane în toamna anului 2013.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, împreună la concertul dedicat laureatului premiului Nobel pentru pace.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, împreună la concertul dedicat laureatului premiului Nobel pentru pace0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei