Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2012 - Anul XVII, nr. 291 (5196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Discuţii

Liberalii suceveni caută noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele două funcţii de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava va rămâne vacantă după ce liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, îşi va prelua mandatul de deputat câştigat la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012. Potrivit negocierilor din cadrul USL Suceava de după alegerile locale din luna iunie a.c., o funcţie de vicepreşedinte a revenit PSD, în timp ce cealaltă a fost preluată de un reprezentant al PNL. Odată cu plecarea lui Alexandru Băişanu în Camera Deputaţilor, liberalii suceveni vor trebui să nominalizeze un consilier judeţean PNL pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava care va rămâne vacantă. De precizat că după alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012, trei consilieri judeţeni, printre care şi Alexandru Băişanu, vor pleca în Parlamentul României, lăsând astfel vacante locurile de consilier. Ceilalţi doi consilieri judeţeni care au obţinut funcţii de parlamentar sunt Neculai Bereanu (USL) şi Cezar Cioată (PP-DD).

Locurile din Consiliul Judeţean ocupate în momentul de faţă de Alexandru Băişanu şi Neculai Bereanu vor fi luate, cel mai probabil de către notarul Raul Rotaru (PNL), şi de social-democratul Costel Boliacu.

În ceea ce priveşte funcţia de vicepreşedinte care va rămâne vacantă, în ultima perioadă au fost vehiculate numele mai multor consilieri locali ai PNL care ar putea prelua locul din conducerea Consiliului Judeţean. Printre cei care ar putea să preia funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava se numără consilierii liberali Tiberiu Beldiman, Ilie Niţă, dar şi Brînduşel Nichitean. De altfel, acesta din urmă a fost singurul care şi-a exprimat în mod public intenţia de a ocupa funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava în situaţia în care Alexandru Băişanu urma să câştige funcţia de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava.

Pe de altă parte, trebuie spus că o şansă pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava o are şi viitorul consilier liberal Raul Rotaru. Acesta este unul dintre liberalii suceveni care ar fi trebuit să candideze la alegerile parlamentare în Colegiul nr. 10 pentru Camera Deputaţilor Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc. Raul Rotaru nu a mai candidat după ce conducerea centrală a PNL l-a desemnat pe Radu Surugiu pentru a intra în competiţia electorală pentru postul de deputat din acest colegiu, pe care, de altfel, a şi câştigat-o.

Contactat telefonic în cursul zilei de ieri, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, ne-a declarat că în cadrul organizaţiei pe care o conduce va exista „o competiţie deschisă” în rândul consilierilor liberali pentru nominalizarea viitorului candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii suceveni caută noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 2365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 30 voturi
Liberalii suceveni caută noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean4.7530

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un coleg... trimis de
(12 dec 2012, 16:12:44
Poate isi gaseste domnul Baisan un inlocuitor de prin carciumile frecventate....Sau un gospodar regatean de Fundul Moldovei...
2.   Replica trimis de
(12 dec 2012, 20:22:36
De ce un gospodar? De ce regatean? Si de ce din Fundu Moldovei (nu din Fundul Moldovei)?
Cred ca esti dus cu pluta rau de tot.
Si te cheama NELLO!!!!!

3.   Cumatrii? trimis de
(12 dec 2012, 22:44:25
Da ce si-a epuizat cumatrii, ca de-obicei pe acestia ii lasa ''inlocuitori''?
Sa-l puna pe ''radu-masii'' ca si asa i-a dat l...mbi atata timp, de-a facut basici si afte sarmanul!
4.   Catre basistul DORINT trimis de
(13 dec 2012, 07:20:43
Te oftici tare basistule.Patru ani mi-am mancat zilele si nervii cu guvernul Basescu cel totalitar,corupt si dictatorial.Sa te vad acuma cum ai sa te simti tu patru ani cu guvernul USL sprijinit de supermajoritate parlamentara de 75%.Ai sa rezisti nervos oare?
5.   Raducule...lasa-neeeee...lasa-ne! trimis de
(13 dec 2012, 10:07:18
cu tot cu majoritatea lu peste, strazile sunt blocate de zapada,drumurile judetene blocate, pensiile nu au fost date precum s-a promis, impozitele vor creste de la anu cu 16 %, baisanu nu a facut nimic ca vice, directorii care nu si-au facut treaba in trecut sunt in continuare la posturi datorita spagilor care le-a incasat viitorul deputat, radule o sa iti inghiti in curand tot  ☭  care l-ai mancat impotriva unora....crede-ma ca toti sunt la fel
6.   Brandushel cel mai cuminte catel trimis de
(13 dec 2012, 10:17:03
el baga 20 de voturi odata(ramane necondamnat), isi ridica poalele in cap si sare dintr-un partid in altul...ce parere ai raducule daca acest monument de prostie va fi in locul altuia ....care de altfel inafara de incasat spagi nu a facut nimic? si daca a facut, spune-ne tu te rog enumerate cateva din ele....inafara de pupat batrani si latrat la luna....ce fel de oameni crezi ca ar putea aduce plus valoare acestui oras? chiar ai impresia in ignoranta ta ca orasul acesta va mai pupa vreun ban pentru dezvoltare de acu incolo? din cate observ, presedintele cons jud este intr-un concediu permanent....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei