Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 sep 2012 - Anul XVII, nr. 214 (5119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Roger Moore spune că a fost agresat fizic de două dintre fostele sale soţii

Actorul Roger Moore susţine că a fost agresat fizic de două dintre fostele soţii ale sale - Doorn van Steyn şi Dorothy Squires - în perioadele în care a fost căsătorit cu ele.

Roger Moore, fostul interpret al personajului James Bond, se află în prezent la cea de-a patra căsnicie. Starul britanic spune că prima soţie, patinatoarea Doorn van Steyn, cu care a fost căsătorit în perioada 1946-1953, l-a lovit cu un ceainic, iar cea de-a doua soţie, cântăreaţa Dorothy Squires, cu care a fost căsătorit în perioada 1953-1968, l-a lovit în cap cu o chitară, informează ContactMusic.

  "Doorn m-ar fi jupuit de viu. A aruncat un ceainic spre mine. Într-o zi mă bronzam în grădină, mi-am dat jos pantalonii şi i-am răspuns cam obraznic. M-a lovit imediat cu un ceainic. I-am spus: «Ok, ajunge. Plec de aici». A plecat imediat de acolo şi am auzit apa curgând în sala de baie. Mi-am spus: «Ce vacă! Eu o părăsesc, iar ea face baie!». Am spart uşa de la baie şi am văzut că ea îmi băgase toate hainele în cadă. «Încearcă să mă părăseşti acum», mi-a spus ea. Am aşteptat ca hainele să se usuce. Căsnicia noastră era terminată", a relatat actorul britanic în emisiunea "Life Stories", prezentată de Piers Morgan pe postul de televiziune ITV.

  Vorbind despre cea de-a doua soţie a lui, Dorothy, Roger Moore a spus: "A existat o confruntare. Îmi amintesc că pentru a evita confruntările obişnuiam să cânt la chitară. Într-o zi, stăteam pe marginea mesei şi cântam la chitară, iar ea mă certa zgmotos în legătură cu un fapt pe care eu îl ignoram total. În următoarele secunde, lucrurile s-au derulat ca în slow motion, am simţit cum chitara îmi este smulsă din mâini, am văzut-o ridicată deasupra capului meu, iar apoi a coborât. Mi-a distrus chitara. Era foarte temperamentală".

Roger Moore a fost căsătorit apoi cu actriţa italiană Luisa Mattioli în perioada 1969-1996. În prezent, starul britanic, în vârstă de 84 de ani, are o căsnicie fericită cu Kristina Tholstrup, în vârstă de 71 de ani, cu care s-a căsătorit în 2002.

"Avem o relaţie liniştită, nu există certuri în căsnicia noastră", a dezvăluit Roger Moore.

Actorul britanic are trei copii - o fiică şi doi fii - cu cea de-a treia soţie, Luisa Mattioli.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Roger Moore spune că a fost agresat fizic de două dintre fostele sale soţii.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Roger Moore spune că a fost agresat fizic de două dintre fostele sale soţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei