Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 aug 2012 - Anul XVII, nr. 200 (5105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cupluri celebre care s-au despărţit după relaţii de peste 15 ani

Cuplurile celebre sunt cele care ţin primele pagini ale publicaţiilor orice ar face, însă o separare a unor parteneri foarte cunoscuţi este cu atât mai intens mediatizată cu cât aceştia decid să se despartă după o relaţie de peste 15 ani.

Publicaţia online huffingtonpost.com a realizat un top al unora dintre cele mai importante staruri din toate timpurile care s-au despărţit după peste 15 ani de relaţie.

Morgan Freeman şi Myrna Colley-Lee s-au despărţit după o relaţie de 26 de ani

Myrna Colle-Lee a fost cea de-a doua soţie a actorului Morgan Freeman. Înainte de Myrna Colle-Lee, actorul a fost căsătorit timp de 12 ani cu Jeanette Adair Bradshaw. Întrucât nu a fost făcută publică vreo explicaţie pentru divorţul de Myrna Colle-Lee, este de aşteptat ca cei doi să se fi separat din cauza obişnuitelor "diferenţe ireconciliabile".

Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger s-au despărţit după 25 de ani de relaţie

Cei doi s-au căsătorit pe 26 aprilie 1986, au patru copii frumoşi şi păreau să aibă o viaţă perfectă. Însă, în mai 2011, Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger au anunţat că divorţează, după o căsnicie care a durat 25 de ani. Maria Shriver a depus actele de divorţ după ce a aflat că soţul ei este tatăl copilului născut cu peste 10 ani înainte de o fostă menajeră a cuplului.

Jack Nicholson şi Angelica Houston (16 ani)

Jack Nicholson a fost căsătorit cu Sandra Knight în perioada 1962 - 1968, divorţul celor doi fiind urmat de o relaţie de 16 ani a actorului cu Angelica Houston. Relaţia s-a destrămat atunci când Angelica Houston a aflat că Rebecca Broussard este însărcinată cu copilul lui Jack Nicholson. Nicholson nu şi-a legalizat însă niciodată relaţia cu Broussard.

Harrison Ford şi Mary Marquardt (15 ani)

Acesta a fost primul mariaj al lui Harrison Ford. Actorul şi Mary Marquardt au fost căsătoriţi în perioada 1964 - 1979 şi au împreună doi copii.

Harrison Ford şi Melissa Mathison (21 de ani)

Nu se poate spune că Harrison Ford nu s-a străduit să menţină o relaţie. El s-a căsătorit cu scenarista Melissa Mathison în 1983 şi au divorţat, după 21 de ani, în 2004. Cei doi au împreună un băiat şi o fată. După divorţul lor, Harrison Ford a început o relaţie cu actriţa Calista Flockhart, starul serialului "Ally McBeal", cu care s-a căsătorit în 2010.

Susan Sarandon şi Tim Robbins (21 de ani)

El este cu 12 ani mai tânăr decât cunoscuta actriţă, însă ea s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor în toţi aceşti ani. Deşi cei doi nu şi-au legalizat relaţia, au trăit împreună timp de 21 de ani şi au împreună doi fii. În aceste condiţii, decizia lor de a se despărţi, anunţată în 2009, a fost surprinzătoare.

Robert Redford şi Lola Van Wagenen (27 de ani)

Lola Van Wagenen a devenit doamna Redford pe 9 august 1958, la Las Vegas. Ei au avut împreună patru copii, însă primul lor fiu - Scott - a murit la vârsta de doi ani şi jumătate, pe 17 noiembrie 1959. Actorul şi Lola Van Wagenen au divorţat în 1985. În iulie 2009, Redford s-a căsătorit cu Sibylle Szaggars.

Robin Williams şi Marsha Garces (19 ani)

După ce Robin Williams a divorţat de prima lui soţie, Valerie Velardi, în 1988 (cu care a avut un fiu), actorul s-a căsătorit cu bona fiului său, Marsha Garces, în 1989, când aceasta era însărcinată în câteva luni cu copilul lui. În 2008, Marsha a cerut divorţul, citând aceleaşi "diferenţe ireconciliabile". Williams s-a recăsătorit în 2011.

Anthony Hopkins şi Jennifer Lynton (29 de ani)

Anthony Hopkins a fost căsătorit timp de cinci ani cu prima sa soţie, Martha O'Brien, după care, în 1973, s-a căsătorit cu Jennifer Lynton. Cei doi au fost împreună timp de 29 de ani, până în 2002. Hopkins nu a aşteptat apoi prea mult timp până s-a căsătorit din nou, în 2003, cu cea de-a treia sa soţie, Stella Arroyave, comerciant de antichităţi. Ulterior, actorul a declarat că a cunoscut-o pe Stella în ziua în care a intrat în magazinul ei de antichităţi.

Danielle Steel şi John Traina (17 ani)

Prolifica scriitoare de romane de dragoste a fost căsătorită de cinci ori. Cea mai longevivă relaţie, de 17 ani, a avut-o însă cu cel de-al patrulea ei soţ, John Traina.

Clint Eastwood şi Maggie Johnson (31 de ani)

Clint Eastwood a fost căsătorit cu prima sa soţie, Maggie, din 1953 până în 1984. A fost o performanţă pentru Maggie să stea 31 de ani alături de cel descris drept un "afemeiat" şi care este tatăl a şapte copii ce provin din relaţiile pe care le-a avut cu cinci femei. Eastwood s-a căsătorit în 1996 cu vedeta de televiziune Dina Ruiz şi cei doi au împreună o fată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cupluri celebre care s-au despărţit după relaţii de peste 15 ani.
 Vizualizări articol: 646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cupluri celebre care s-au despărţit după relaţii de peste 15 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei