Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Robert de Niro este favoritul lunii iulie la MGM Channel

Actorul, regizorul şi producătorul Robert de Niro este favoritul lunii iulie la MGM Channel, care va difuza în fiecare marţi seara câteva dintre numeroasele lui filme, printre care se numără "New York, New York" şi "Băieţi buni", informează televiziunea.

Programul MGM Channel din serile de marţi este dedicat celor mai iubiţi artişti din toate timpurile din lumea cinematografică. În luna iulie, invitatul va fi cameleonicul actorul de talie mondială Robert De Niro.

Robert De Niro, născut în 1943, în New York, este fără îndoială unul dintre cei mai mari actori ai epocii noastre. Actor, regizor şi producător, De Niro este de origine italiană, irlandeză, engleză, germană, franceză şi olandeză, însă deseori este distribuit în roluri de american de origine italiană. Dublu recompensat cu premiul Oscar, Robert De Niro este celebru pentru faptul că foloseşte o anumită tehnică actoricească în crearea personajelor sale ce presupune analizarea în profunzime a contextului şi personalităţii personajului. De exemplu, pregătirea pentru rolul pugilistului Jake LaMotta din "Taurul furios" a inclus o dietă severă şi antrenamente de box care au durat un an. După filmări, el a decis să păstreze o parte din greutatea dobândită pentru următorul rol, cel din "Un păcat de moarte", pentru că era convins că se potrivea preotului pe care îl juca.

Robert De Niro a învăţat chiar şi să cânte la saxofon pentru a portretiza fidel un muzician de jazz din anii '40, în musicalul romantic "New York, New York", şi are un talent inegalabil de a portretiza credibil criminali fără scrupule, precum cel din "Băieţi buni", dar şi personaje cu suflet bun, ca în "Stanley şi Iris".

MGM Channel va difuza în iulie următoarele filme: "Stanley şi Iris" (3 iulie, 23.05), "New York, New York" (10 iulie, 22.45), "Mama sângeroasă" (17 iulie, 23.30), "Un păcat de moarte" (24 iulie, 23.15) şi "Băieţi buni" (31 iulie, 23.10).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robert de Niro este favoritul lunii iulie la MGM Channel.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robert de Niro este favoritul lunii iulie la MGM Channel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei