Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Céline Dion a câştigat procesul cu publicaţia franceză Ici Paris

Cântăreaţa Céline Dion a câştigat procesul cu săptămânalul francez Ici Paris, împotriva căruia a deschis o acţiune în justiţie în 2010, din cauza unui articol "alarmist" despre o presupusă sarcină a artistei, informează AFP.

Justiţia franceză a considerat că această publicaţie a adus atingere vieţii private a cântăreţei şi a decis ca săptămânalul Ici Paris să plătească artistei despăgubiri de 8.000 de euro şi să achite cheltuielile de judecată (2.000 de euro), a anunţat Tribunalul din Toulouse.

Avocatul cântăreţei canadiene, Jacques Levy, ceruse daune de 100.000 de euro pentru clienta sa şi soţul acesteia. Tribunalul din Toulouse a decis ca soţul cântăreţei să nu primească daune.

Articolul publicat în septembrie 2010 atrăgea atenţia asupra acelei sarcini a cântăreţei, la o vârstă considerată înaintată, afirmând: "Céline Dion, spitalizată de urgenţă... medicii fac tot ce pot pentru a evita dezastrul... bebeluşii sunt în pericol".

Céline Dion a dezminţit acele informaţii. Cântăreaţa a născut în cele din urmă în Florida, pe 23 octombrie 2010, prin cezariană. Gemenii Eddy şi Nelson, deşi s-au născut prematur, au avut o stare bună de sănătate. Cântăreaţa a fost internată cu cinci zile înainte de naştere, din motive de precauţie.

Săptămânalul Ici Paris este obligat să publice decizia judecătorească pe prima pagină, a precizat avocatul Jacques Levy. Justiţia franceză a considerat că acel articol "a depăşit limitele intimităţii", chiar dacă Céline Dion acceptă "o difuzare importantă a imaginii sale".

La audierea de pe 4 aprilie, grupul Hachette Filipacchi, care tipăreşte revista Ici Paris, a subliniat că artista canadiană şi soţul ei, René Angelil, se "afişează" cu regularitate în revistele destinate celebrităţilor.

Gemenii cântăreţei canadiene au fost concepuţi cu ajutorul unei tehnici de fertilizare in vitro.

Céline Dion şi soţul său, René Angelil, au împreună un fiu în vârstă de 11 ani, René Charles, conceput tot prin fertilizare in vitro. René Angelil mai are trei copii din două căsătorii anterioare.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, la Charlemagne, în sânul unei familii melomane cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Céline Dion a câştigat procesul cu publicaţia franceză Ici Paris.
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Céline Dion a câştigat procesul cu publicaţia franceză Ici Paris0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei