Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mai 2012 - Anul XVII, nr. 120 (5025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concert suplimentar "LaLa Summer Love", pe 3 iunie

Membrii LaLa Band, care vor susţine concertul "LaLa Summer Love" pe 2 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, au anunţat că, la cererea fanilor, vor mai susţine un spectacol pe 3 iunie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Joi seară, GreeG şi Onuc au avut parte de multă gălăgie în studio, de agitaţie, nebunie, dar şi distracţie, pentru că o parte din trupa LaLa Band a fost prezentă la radio, alături de cei doi DJ-i şi de ascultătorii aflati pe recepţie.

Dorian Popa, Sore Mihalache, Raphael Tudor, Bubu Cernea, Costin Cambir, Gloria Melu, Levent Sali au luat cu asalt, la ora 20.30, studioul ProFM şi le-au dat tuturor fanilor o veste extraordinară: pentru că biletele pentru concertul "LaLa Summer Love" din 2 iunie, de la Arenele Romane, au fost epuizate, iar cererea este foarte mare, LaLaBand va mai susţine un spectacol, pe 3 iunie, în acelaşi loc, de la ora 20.00. Biletele au fost puse în vânzare chiar de joi seară, iar cei care doresc să afle mai multe detalii pot accesa paginile de Facebook LaLa Band şi "Pariu cu viaţa".

GreeG şi Onuc s-au pregatit cu încă o surpriză pentru ascultătorii lor la ProFM şi pentru toţi cei care urmăresc serialul "Pariu cu viaţa" şi care îşi doresc să îi cunoască pe tinerii din LaLa Band. Ei au organizat un concurs împreună cu invitaţii lor, prin care primii 10 ascultători care au sunat sau au răspuns corect prin sms întrebărilor puse de membrii trupei au câştigat o vizită la repetiţiile pe care formaţia le va face înaintea concertelor.

Sore a anunţat la ProFM că cele două concerte "LaLa Summer Love" vor fi identice din punct de vedere al conţinutului şi că absolut toata prestaţia lor este live pe scenă. Cei care vor veni la Arenele Romane vor putea asculta piesele din sezonul 2 "Pariu cu viaţa", serial al cărui ultim episod va fi difuzat la Pro TV luni, de la ora 20.30.

"Şi vreau să vă mai dezvălui ceva: tot show-ul de lumini şi conceptul întregului spectacol a fost făcut de Bubu, care e modest şi foarte talentat", a incheiat Sore, lăudându-l pe colegul ei de platou.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert suplimentar "LaLa Summer Love", pe 3 iunie.
 Vizualizări articol: 400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concert suplimentar "LaLa Summer Love", pe 3 iunie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei