Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mai 2012 - Anul XVII, nr. 120 (5025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Justin Timberlake va compune coloana sonoră a unui film în care joacă logodnica sa

Cântăreţul american Justin Timberlake va compune coloana sonoră a filmului "The Devil in the Deep Blue Sea", în care va juca logodnica sa, actriţa Jessica Biel.

În ultimii ani, artistul american şi-a întrerupt cariera muzicală, concentrându-se asupra rolurilor sale din filme, iar cel mai recent album, intitulat "FutureSex/LoveSounds", a fost lansat în 2006, informează accesshollywood.com.

Potrivit The Hollywood Reporter, Justin Timberlake va compune coloana sonoră a peliculei "The Devil in the Deep Blue Sea" şi va fi totodată directorul muzical al producţiei.

Filmul prezintă povestea unui arhitect (Jeffrey Dean Morgan), a cărui soţie (Jessica Biel) moare şi care se împrieteneşte apoi cu o adolescentă (Chloe Grace Moretz), pe care o ajută să construiască o plută pentru a traversa Oceanul Atlantic. Filmul se află în preproducţie şi va fi lansat pe marile ecrane în acest an.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync, a cărei lansare a fost finanţată de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", iar al doilea album al lui Timberlake se numeşte "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

După lansarea celui de-al doilea album solo şi turneul mondial de promovare, artistul american a luat o pauză în cariera muzicală, pentru a se concentra asupra rolurilor din filme. Justin Timberlake a jucat recent în "Reţeaua de socializare/ The Social Network", "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher", "Friends With Benefits" şi "În timp/ In Time".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Justin Timberlake va compune coloana sonoră a unui film în care joacă logodnica sa.
 Vizualizări articol: 644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Justin Timberlake va compune coloana sonoră a unui film în care joacă logodnica sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei