Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 oct 2011 - Anul XVI, nr. 243 (4841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Presupusul vinovat de apariţia pozelor cu Scarlett Johansson goală pe internet a fost arestat

Un bărbat de 35 de ani din statul american Florida este presupusul hoţ al unor fotografii personale ale lui Scarlett Johansson, în care actriţa apare goală şi care au fost preluate de mai multe site-uri, el fiind arestat miercuri.

Poliţiştii sunt siguri că Christopher Chaney, în vârstă de 35 de ani, pe care l-au arestat miercuri, la Jacksonville, după o anchetă de 11 luni, este cel care a furat fotografiile vedetei din telefonul acesteia, potrivit contactmusic.com.

Pozele respective, incluzând una în care actriţa ţine un prosop în timp ce posteriorul i se reflectă într-o oglindă şi o alta în care este întinsă în pat, cu bustul gol, au ajuns pe internet în urmă cu mai multe săptămâni.

Potrivit procurorului Andre Birotte Jr., "motivul este întotdeauna o chestiune într-un caz de infracţiune". "Nu avem informaţii care să sugereze că el a avut câştiguri. A fost singurul acuzat. Informaţiile pe care le avem arată că el se face vinovat de interceptare şi hacking la aceste conturi", a mai spus procurorul.

Deşi poliţia a crezut iniţial că vinovaţi sunt mai mulţi hackeri, acum se pare că cel acuzat a reuşit singur să afle parolele şi răspunsurile la întrebările de siguranţă ale conturilor unor celebrităţi din informaţiile care sunt publice.

O dată ce a putut accesa conturile lor, a instalat un sistem prin care toate e-mail-urile, trimise şi primite, îi erau automat transmise lui.

FBI a refuzat să menţioneze numele celorlalte celebrităţi care i-ar fi fost victime, dat fiind că investigaţia este în desfăşurare.

Chaney ar fi vinovat şi de furtul unor fotografii intime ale cântăreţei Christina Aguilera, în decembrie 2010, care au fost, de asemenea, postate pe internet. În plus, telefonul actriţei Mila Kunis a fost piratat în septembrie şi o fotografie personală a vedetei a apărut pe internet, potrivit AFP.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă de până la 121 de ani de închisoare.

Avocatul lui Scarlett Johansson, Marty Singer, a ameninţat cu acţiuni în justiţie şi site-urile care au publicat fotografiile cu actriţa şi a trimis o scrisoare mai multor publicaţii online în care a precizat că imaginile sunt "fotografii furate, private şi sub protecţia drepturilor de autor".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Presupusul vinovat de apariţia pozelor cu Scarlett Johansson goală pe internet a fost arestat.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Presupusul vinovat de apariţia pozelor cu Scarlett Johansson goală pe internet a fost arestat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei