Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 oct 2011 - Anul XVI, nr. 243 (4841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De mâine

Termica începe furnizarea căldurii către populaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de mâine seară, Termica începe furnizarea agentului termic către populaţie. De acest confort nu vor beneficia însă toţi sucevenii. Câteva asociaţii de proprietari care au datorii mari către societatea de termoficare nu vor primi căldură. Este vorba de asociaţiile 75, 55 MES, 62, Căminul Famos şi, parţial, 31 Eroilor. În total, este vorba de aproape 1.000 de persoane care vor sta în continuare în frig. Datoriile totale acumulate de asociaţiile menţionate se ridică la circa 800.000 de lei şi datează încă din luna februarie a anului 2010.

„Dacă va exista o reacţie pozitivă şi vom încheia un grafic de eşalonare ferm pe care să-l respecte, vom furniza agent termic”, a explicat Doina Oică, directorul de marketing al Termica Suceava, soluţia pentru ca oamenii să nu mai stea în frig.

Deocamdată, programul de furnizare a căldurii este doar pe timp de noapte, între orele 22.00 - 06.00, dar dacă temperaturile externe vor continua să scadă, există posibilitatea extinderii programului pentru întreaga zi. Reprezentanţii Termica Suceava au mai menţionat că cine nu doreşte să beneficieze de căldură pentru a face economii o poate face independent.

„Prin realizarea contorizării branşamentelor de alimentare cu agent termic, locatarii au posibilitatea gestionării directe a consumului aferent încălzirii, corelat cu opţiunea acestora”, a mai spus Oică.

Dacă apar probleme în furnizarea agentului termic, sucevenii sunt rugaţi să sune la Dispeceratul de Termoficare, la numărul de telefon 0230520924.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Termica începe furnizarea căldurii către populaţie.
 Vizualizări articol: 861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Termica începe furnizarea căldurii către populaţie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DEZINFORMARE trimis de
(14 oct 2011, 11:33:14
Agentul termic din caloriferele celor din sistemul centralizat circula incepand din data de 12.10.2011.Circula cu folos (calorifere fierbinti).
1.1  RE: DEZINFORMARE trimis de
(14 oct 2011, 14:16:01
Ai oarecum dreptate numai ca:
- in zona autogarii centrale caloriferele sunt calde de vreo 2 zile (aprox din 12.10 - cum zici si tu)
- in G. Enescu sau Obcini... pauza. Ba mai mult, cica trebuie sa mai asteptam pana maine seara caci atunci se da drumul la caldura peste tot iar acum se fac doar teste (deci sa ma bucur ca fac parte din grupul de testare?). Din pacate am caldura la munca si calorifere reci acasa, in conditiile in care am copil mic si tocmai ce am terminat cu al nu stiu catelea set de medicamente pentru gripa.
Intrebari:
- oare ce asteapta cei de la Termica? Inteleg ca, si daca s-ar baga acel agent pentru toata lumea, nu ajunge in 30 de minute peste tot dar deja sunt mai bine de 3 zile de cand e rece bine de tot (nu mai zic de temperaturile din timpul noptii)
- ce teste se mai fac acum? In August nu au facut destule? Si le trebuie 1 saptamana pentru testele astea?
- tinand cont ca tocmai s-a emis astazi o atentionare metereologica ce vorbeste de temperaturi cu 8 pana la 10 grade mai scazute decat media normala.... chiar nu se sesizeaza nimeni sa grabeasca lucrurile?

Dar nu cred ca o sa se oboseasca nimeni sa raspunda pentru ca e usor sa dai din gura cand stii ca acasa ai centrala termica si nu stai sa astepti dupa altii.
1.2  RE: DEZINFORMARE trimis de
(14 oct 2011, 16:15:55
In OBCINI intrare este caldura si in Zamca la fel.
2.   In Ungaria se da caldura de vreo doua saptamini! trimis de
(14 oct 2011, 15:20:01
La vara, sper sa-mi pun centrala….
Do”n primar, ultimul termen lansat de d-voastra era pentru azi! Acuma… de ce pe simbata? Din nesimtire si desconsiderare pentru noi, populatia, se amina pe simbata!
Cred ca stiti ca in Ungaria se da caldura de vreo doua saptamini!
Interesant, noi prostimea va alegem cu drag, iar d-voastra ne imbolnaviti copilasii .
Pentru ce ne indemnati fara rusine, sa raminem la acest blestemat sistem centralizat!?
2.1  RE: In Ungaria se da caldura de vreo doua saptamini! trimis de
(14 oct 2011, 19:27:46
Nu trebuie sa bagi in seama ce grohaie unul sau altul.Mi-am pus centrala de cativa ani si daca in mai,iunie sau cum de o saptamana a scazut comfortul termic-am dat caldura familiei.Decat sa dau bani pe pastile,mai bine dau pe gaz.Oricum platesc mai putin pe caldura decat abonatii la TERMITA....
3.   Nu-i caldura trimis de
(14 oct 2011, 21:28:51
Pe strada Rarau in Burdujeni nu este apa in instalatia de incalzire. Ne incalzim sufleteste. Dar cel mai tare mi se pare treaba cu apa calda care se opreste la ora 22. E ceva iesit din comun. E o mostenire lasata de comunisti, tot comunistilor care sunt la putere. E bine asa. La anu cred ca o sa aveti multe voturi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei