Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 oct 2011 - Anul XVI, nr. 243 (4841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O femeie din Italia care câştigase 117.000 de euro la jocuri de noroc a fost jefuită de doi români

O femeie din Italia care tocmai câştigase 117.000 de euro la jocuri de noroc a fost jefuită de doi români când a plecat spre casă, într-un orăşel situat în apropiere de Florenţa, scrie publicaţia Il Quotidiano Italiano, în ediţia online.

Femeia câştigase de două ori - 115.000 de euro şi încă 2.000 de euro - într-o sală de jocuri din orăşelul Massa, situat în apropiere de Florenţa. Imediat ce a părăsit sala de jocuri având asupra ei 115.000 de euro, italianca a fost jefuită de un imigrant român care a reuşit să îi ia geanta plină cu bani.

După furtul premiului cel mare, un alt român a venit la sala de jocuri cu un bon pentru a lua şi premiul de 2.000 de euro. Însă proprietarul firmei şi-a dat seama că ceva era în neregulă, astfel că a alertat poliţia. Cei doi români şi doi complici ai acestora au fost arestaţi, iar banii au fost recuperaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie din Italia care câştigase 117.000 de euro la jocuri de noroc a fost jefuită de doi români.
 Vizualizări articol: 2245 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
O femeie din Italia care câştigase 117.000 de euro la jocuri de noroc a fost jefuită de doi români3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O mica eroare trimis de
(14 oct 2011, 22:12:16
...... suma de 115.000 mii de euro a fost cistigata la video poker "slot machine" , la un sistem nou de joc care permite cistiguri mari. in caz de cistig proprietarul salii de joc lasa un certificat care atesta cistigul. in italia latoate jocurile de noroc o suma mai mare de 10000 mii de euro vine contabilizata in contul bancar al cistigatorului premiului. deci "hotul" a avut parte numai de o bucata de hirtie pe numele vincitoarei. pina in momentul de fata nu afost prins nimeni. sursa de informatie RADIO 105 italia. pentru detalii :Massa - E' proprio il caso di dire "la sfortuna ha gli occhi bendati, ma la sfortuna ci vede benissimo". Una donna, dopo aver vinto 115 mila euro alle slot machine, è stata scippata appena uscita dal locale.
La signora, una quarantenne di Massa, cliente abituale della sala giochi, dopo la consistente vincita, stava facendo rientro a casa sulla sua bicicletta, quando un uomo le si è avvicinato e le ha strappato la borsetta contenente il ticket della vincita.
L'uomo, però, non potrà incassare la vincita: il ticket rubato, infatti, è una copia di quello compilato dal gestore della sala giochi con i dati della signora. L'originale è stato già inviato alla società che gestisce le vincite. Forse per la sfortunata vincitrice c'è ancora qualche speranza di riscuotere il denaro.
2.   Proba trimis de
(14 oct 2011, 22:13:21
 ☭  ϑ

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei