Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 oct 2011 - Anul XVI, nr. 243 (4841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cine-i alesul?

Băişanu a dezvăluit profilul viitorului primar al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni continuă să sondeze opinia publică pentru a afla care sunt candidaţii cei mai potriviţi pentru alegerile locale de anul viitor. Alexandru Băişanu, liderul PNL Suceava, a declarat că deţine datele unui sondaj la nivelul judeţului şi la care au răspuns peste 37.000 de persoane.

„Avem 90% din imaginea generală şi ştim cum va fi lupta politică în judeţul Suceava. Suntem siguri că opoziţia va câştiga alegerile cu peste 40 de procente în faţa celor de la PD-L”, a spus Băişanu.

Liderul liberalilor suceveni a recunoscut că există ceva probleme cu trei dintre primarii aleşi pe listele acestui partid, şi care sunt curtaţi intens de PD-L.

„În cazul domnului Gabriel Şerban, primarul oraşului Câmpulung Moldovenesc, fost membru PNL, actualmente trecut la PD-L, s-a demonstrat că soluţia excluderii acestuia din partid a fost o decizie înţeleaptă, primarul fiind cotat de câmpulungeni în intenţie de vot la doar 15%. Problema celor trei primari PNL care cochetează cu Gheorghe Flutur şi cu PD-L va fi discutată în acest weekend la Liga Aleşilor Locali, care va avea loc la Braşov. Ţin să mai spun că toţi primarii noştri care vor pleca la ei nu vor fi PD-işti niciodată, ci o vor face pentru că este singura modalitate de a face ceva pentru comunitatea din care fac parte”, a declarat Alexandru Băişanu.

 

Pentru Primăria Suceava este încălzit un candidat surpriză

Preşedintele PNL Suceava a vorbit şi despre viitorul candidat pentru fotoliul de primar al principalului oraş al judeţului. Deocamdată, numele acestuia nu este cunoscut, dar există în derulare un sondaj de opinie care-l va desemna pe contracandidatul actualului primar, democrat-liberalul Ion Lungu.

Alexandru Băişanu a refuzat să spună dacă viitorul candidat al USL pentru Primăria Suceava este un liberal sau o persoană independentă, dar a precizat că trebuie să aibă o serie de calităţi.

„Să fie gospodar, să fie cinstit şi să nu fi făcut degeaba umbră pământului. Va fi o persoană capabilă să-şi susţină campania, inclusiv din punct de vedere financiar”, a menţionat Băişanu.

Preşedintele liberalilor suceveni a ţinut să demonteze şi ideea că el ar trebui să candideze pentru fotoliul de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

„Nu este nici un protocol în cadrul USL prin care preşedintele PSD trebuie să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, iar preşedintele PNL pentru funcţia de primar al municipiului Suceava. Se spune doar că PNL va desemna candidatul pentru Primăria Suceava”, a mai adăugat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu a dezvăluit profilul viitorului primar al Sucevei.
 Vizualizări articol: 2210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 6 voturi
Băişanu a dezvăluit profilul viitorului primar al Sucevei1.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Deci nu este Adrian Graur trimis de
(14 oct 2011, 11:16:50
Speram sa-l propuneti pe Adrian Graur(rectorul universitatii) dar cand ati spus "Va fi o persoană capabilă să-şi susţină campania, inclusiv din punct de vedere financiar" m-am lamurit ca nu este el.
2.   Uslas incalzit trimis de
(14 oct 2011, 11:47:57
Dl Baisanu aveti mare grija ca viitorul candidat sa nu fie incalzit prea mult ,posibil cu vremea de afara sa ia foc.
3.   Politica se schimba total dupa aceasta iarna. trimis de
(14 oct 2011, 14:05:48
Nea Sanducu, ar fi bine sa explici ce inseamna ca suma minima faptul sa sustii o campanie, mai ales cand esti independent, deci nu stai pe bani sponzorizati de orsicine. Ai fi matale profesor, dar cand pleci si dai toate datele problemei nu pleci de la 10 necunoscute. Mai incolo ai sa spui ca ai chestionat 100 000 de suceveni si lumea habar n-are ce scrie in alea. E pacat sa zici ca sfera are patru colturi si lumea o sa fie fericita, fara griji. Ce a facut executivul actual, a aratat diferenta dintre agonie si extaz. Acum problema e cine agoniseste si extaziaza si cine agonizeaza si extaziaza pe lumea ailalta. Timpul se petrece si e prea mare interesul sa arunci cu nume acum, ca e prea devreme, iar simplul fapt ca astia isi duc alegerele in toamna, e o pauza benefica pentru acest popor, ca poate sa discearna mai bine.
4.   PROFIL DE PRIMAR trimis de
(14 oct 2011, 18:55:38
IN VIZIUNEA LUI BAISAN CA PRIMAR AL SUCEVEI TREBUIE NEAPARAT SA AI CEL PUTIN UN POST DE TELEVIZIUNE PARTICULAR ,,,,
5.   Cine stie?? trimis de
(15 oct 2011, 10:57:58
Poate ...Rozopol? Cunoaste cineva vreun afacerist cinstit care sa fi facut avere intr-un mod cinstit dispus sa-si toace agoniseala in mizeria politica?Eu nu prea stiu afaceristi cinstiti...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei