Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mai 2011 - Anul XVI, nr. 111 (4709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O fostă angajată a cuplului Jolie-Pitt i-a acuzat pe cei doi actori de concediere abuzivă

O fostă angajată a actorilor americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, care lucra pe domeniul viticol Miraval pe care celebrul cuplu îl deţine în sud-estul Franţei, a sesizat justiţia franceză pentru a denunţa "concedierea ei abuzivă", a anunţat, miercuri, avocatul reclamantei.

Această secretară, care lucra din 2002 pe proprietatea cuplului din Correns, în Provence, "a fost concediată în februarie 2010 pe motivul că se afla în concediu de boală din noiembrie 2009 şi că, în consecinţă, dezorganiza firma", a declarat avocatul Emmanuel Ludot.

"Ea nu a acceptat această concediere, pe care o consideră abuzivă", a adăugat avocatul, explicând faptul că reclamanta solicită despăgubiri de 80.000 de euro, din care 40.000 reprezintă daune interese, în faţa Conseil de prud'hommes, tribunalul din Franţa care are competenţă în domeniul conflictelor dintre salariaţi şi angajatori.

Clienta sa se va exprima în public doar în ziua în care va avea loc audierea de mediere, prevăzută pentru data de 7 iunie, la Tribunalul muncii din Draguignan.

"Particularitatea acestui caz constă în faptul că domeniul este o proprietate a celor doi monştri ai cinematografiei americane, dar, în sine, este o procedură de o mare banalitate", a adăugat avocatul francez.

Tribunalul muncii din Draguignan a indicat faptul că "dosarul se află etapa de instrumentare" şi nu a oferit alte detalii.

Cuplul Jolie-Pitt a cumpărat acest castel, în valoare de 35 de milioane de lire sterline (41,8 milioane de euro), la începutul anului 2008. Domeniul, aflat în apropiere de Aix en Provence, include un şanţ de fortificaţii, o vie, o livadă de măslini, un lac şi pădure. În prezent, la Miraval sunt în desfăşurare ample acţiuni de restaurare a castelului, care datează din secolul al XVII-lea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fostă angajată a cuplului Jolie-Pitt i-a acuzat pe cei doi actori de concediere abuzivă.
 Vizualizări articol: 409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
O fostă angajată a cuplului Jolie-Pitt i-a acuzat pe cei doi actori de concediere abuzivă2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei