Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mai 2011 - Anul XVI, nr. 111 (4709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Precizări

Luhan: „Departe de mine intenţia de a încerca să trag de partea mea succesul electoral”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul PD-L, suceveanul Petru Luhan a anunţat că afirmaţiile sale dintr-un interviu publicat într-o revistă naţională în care apărea o declaraţie potrivit căreia „cu mine, Flutur a câştigat capital electoral”, nu au avut rolul de a-şi atrage de partea lui succesul electoral al PD-L Suceava. Luhan a arătat că în numeroase intervenţii publice pe care le-a avut a afirmat că înainte de a intra în politică a analizat toate partidele, considerând că PD-L este singura formaţiune politică din România care are perspectivă. „Departe de mine intenţia de a încerca să trag de partea mea succesul electoral”, a spus Luhan. El a arătat că sensul declaraţiei sale a fost acela că decizia preşedintelui PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, de a-l coopta în echipa sa, cât şi demersul său de a se alătura PD-L au fost acţiuni care au contribuit la un succes comun.

Europarlamentarul PD-L a spus că în nenumărate rânduri şi-a exprimat aprecierea faţă de calităţile şi competenţele politice ale liderului PD-L Suceava, Gheorghe Flutur. „Am apreciat şi apreciez susţinerea primită din partea domnului Flutur şi a PD-L Suceava în toate acţiunile pe care le desfăşor. Am afirmat întotdeauna că am primit sprijinul politic al domnului Flutur precum şi al întregii platforme PD-L Suceava şi nu invers. Consider că, în cadrul PD-L exprimările publice ale tuturor membrilor trebuie să fie constructive, evitând instigările şi cauzarea de conflicte, chiar dacă se apropie alegerile interne”, a încheiat Petru Luhan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luhan: „Departe de mine intenţia de a încerca să trag de partea mea succesul electoral”.
 Vizualizări articol: 1106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Luhan: „Departe de mine intenţia de a încerca să trag de partea mea succesul electoral”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vai de noi trimis de
(13 mai 2011, 11:10:07
Petrica, daca nu era Flutur, acum erai un "manager la Petrom" platit cu 10.000 de euro pe luna. Asta dupa ce ai absolvit un master de 5 ani in Germania (citez din declaratia lui Flutur de la lansarea ta la casa de cultura). De ce incerci sa pari altcineva ? De ce trebuie sa spuneti ca stiti si ca ati facut mai multe decat stiti si ati facut ? Nici cei din sala, care erau membri de partid, nu credeau ce auzeau ... De cuvantul "onoare" ati auzit ? Dar de "valoare" ? Am asteptat 3 ani sa vad o declaratie a Petrom precum ca ai fost platit cu 10.000 de euro pe luna (brut sau net, nici nu mai conteaza) ... nu a aparut. Poate ne lamuresti tu cum sta treaba cu "managerul" si cu salariul, ca in privinta studiilor ramane cum am stabilit.
2.   Barfe trimis de
(13 mai 2011, 11:46:50
Nu ma pricep la politica in general si cu atat mai putin la cea locala, insa am auzit niste barfe precum ca dl Luhan a fost trimis ca europarlamentar doar pentru a scapa dl. Flutur mai repede de el. Cica e incompetent si a facut o serie de gafe la Consiliul Judetean cand era director/administrator/serif sau cum s-o fi chemand functia!
3.   Mai el concureaza cu Noaptea trimis de
(13 mai 2011, 12:36:26
in lumea lui e cel mai bun. insa in cea realastraight face cum naiba mai ?
Eu te apreciez pentru ca esti sincer, chiar esti departe sa tragi succes electoral ! iti dau dreptate
4.   Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul. trimis de
(13 mai 2011, 13:26:49
„Departe de mine intenţia de a încerca să trag de partea mea succesul electoral”. Pai asta ai facut. Cred ca Flutur regreta amarnic ca si-a asociat imagine cu multi din judet, dar cu tine indeosebi.
5.   Nu trimis de
(14 mai 2011, 09:12:24
Petrica, nu prea ai confirmat nimic ca europarlamentar; esti un mic fante de cartier
si nu m-as mira daca as afla ca lunar cotizezi din salariul tau !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei