Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mai 2011 - Anul XVI, nr. 111 (4709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie a confirmat: Cel mai recent tatuaj al ei este un omagiu adus lui Brad Pitt

Actriţa americană Angelina Jolie a confirmat faptul că cel mai recent dintre tatuajele sale este un omagiu adus partenerului ei de viaţă, actorul Brad Pitt.

Acest tatuaj s-a aflat la originea zvonurilor apărute în presa internaţională, în urmă cu câteva luni, despre o nouă adopţie pe care ar plănui-o cuplul Jolie-Pitt, imediat după ce jurnaliştii americani au descoperit un al şaptelea set de coordonate tatuat pe braţul actriţei americane, imediat sub celelalte şase seturi care reprezintă locurile de naştere ale celor şase copii ai cuplului, informează people.com.

Însă, potrivit editorilor revistei People, noul tatuaj al Angelinei Jolie a fost făcut în semn de omagiu adus lui Brad Pitt.

"Ei bine, dacă ştiau ce înseamnă latitudine şi longitudine, şi-ar fi dat seama foarte repede că este vorba de locul unde s-a născut Brad. Este vorba de localitatea Shawnee din statul Oklahoma", a declarat actriţa americană, miercuri, pentru site-ul extratv.warnerbros.com.

Angelina Jolie, prezentă la Festivalul de Film de la Cannes pentru a promova filmul de animaţie "Kung Fu Panda 2", a declarat cu această ocazie că nu intenţionează, cel puţin pentru moment, să adopte încă un copil. Filmul pentru care a asigurat vocea unuia dintre personaje tratează însă subiectul adopţiei, iar actriţa americană s-a declarat bucuroasă de faptul că a putut să urmărească acest lungmetraj alături de copiii ei şi să discute cu aceştia despre scenele filmate.

"În familia noastră se vorbeşte foarte deschis, aşadar «orfan» şi «părinţi biologici» reprezintă cuvinte fericite la noi în casă, nu doar nişte chestiuni abstracte. Pentru ei, aceste lucruri sunt absolut normale, iar ei apreciază asta", a adăugat actriţa americană.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie a confirmat: Cel mai recent tatuaj al ei este un omagiu adus lui Brad Pitt.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Angelina Jolie a confirmat: Cel mai recent tatuaj al ei este un omagiu adus lui Brad Pitt5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei