Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2011 - Anul XVI, nr. 90 (4688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elizabeth Hurley nu mai mănâncă fructe şi legume crude după ora 16.00

Actriţa Elizabeth Hurley nu mai mănâncă fructe şi legume crude după ora 16.00, pentru a-şi menţine silueta, mărturisind însă că se mai şi abate de la regimul său alimentar strict, potrivit femalefirst.co.uk.

Liz Hurley este faimoasă pentru forma extraordinară în care se menţine la vârsta de 45 de ani. Actriţa a spus că are un regim alimentar strict, de la care se mai şi abate însă.

"Nu am fost niciodată în pericolul de a scădea prea mult în greutate. Sunt atentă la ce mănânc şi încerc să mănânc sănătos, dar adesea calc strâmb", spus Hurley.

Ea a precizat că în prezent consumă băuturi proteice la jumătatea dimineţii, nu mănâncă fructe şi legume crude după ora 16.00 şi urmează o dietă cu puţine grăsimi şi un conţinut scăzut de lactate.

Elizabeth Hurley - care are în momentul de faţă are propria colecţie de costume de baie - este suficient de slabă ca să poarte bikini, dar se simte confortabil în costume dintr-o singură piesă.

"Cu siguranţă că îmi place tot ce producem şi vindem mult atât femeilor mai tinere, cât şi celor mai în vârstă decât mine. Acum port mai mult costume dintr-o singură piesă, dar dintr-acelea sexy, cu lanţuri şi cristale. Nu suport gândul de a face poze în bikini, de fapt am folosit un model brazilian extraordinar de data asta. Corpul ei este fantastic, este cu 20 de ani mai tânără decât mine", a declarat Elizabeth Hurley pentru ediţia britanică a revistei Hello!.

Elizabeth Hurley, în vârstă de 45 de ani, este actriţă şi model şi conduce o fermă cu produse bio în Gloucestershire. Are un fiu în vârstă de opt ani, Damian, iar în 2007 s-a căsătorit cu magnatul indian Arun Nayar. La începutul lunii aprilie 2011, Hurley a depus actele de divorţ, invocând "comportamentul nerezonabil" al soţului ei, de care se despărţise în urmă cu patru luni. În decembrie 2010, Hurley a fost fotografiată în timp ce se săruta cu jucătorul australian de crichet Shane Warne, însă tot ea a anunţat că a pus capăt relaţiei la sfârşitul aceleiaşi luni, după ce a aflat că acesta i-a trimis unei femei căsătorite peste 100 de SMS-uri ce conţineau numeroase aluzii sexuale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elizabeth Hurley nu mai mănâncă fructe şi legume crude după ora 16.00.
 Vizualizări articol: 361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Elizabeth Hurley nu mai mănâncă fructe şi legume crude după ora 16.004.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei