Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mar 2011 - Anul XVI, nr. 73 (4671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pepe cere în instanţă despăgubiri Oanei Zăvoranu pentru afirmaţiile făcute la adresa lui

Pepe solicită despăgubiri de 100.000 de lei Oanei Zăvoranu pentru declaraţiile defăimătoare la adresa sa, potrivit www.stirileprotv.ro, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti stabilind ca termen de judecată al cererii data de 18 noiembrie.

Cântăreţul Pepe (Ionuţ Pascu) consideră că afirmaţiile soţiei sale i-au lezat imaginea.

Mai mult, el depus o plângere la Secţia 10 Poliţie, pentru distrugere, reclamaţie care vine după ce vedeta Oana Zăvoranu a strâns toate bunurile din locuinţa conjugală pe care a părăsit-o.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Ionuţ Pascu a depus, ieri, plângerea la Secţia 10 Poliţie "împotriva soţiei sale şi a altor persoane necunoscute care au ajutat-o".

Poliţiştii au mers, ieri, la locuinţa din strada Călăraşi, din sectorul 3 Bucureşti, pentru a face constatarea la faţa locului şi a ridica probe, urmând a fi audiaţi martori, Oana Zăvoranu şi alte persoane.

În 10 martie, Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ de Ionuţ Pascu, la Judecătoria Sectorului 3, ea afirmând că, deşi s-au iubit, nu mai este nici o şansă de împăcare. "Undeva în sufletul meu îl mai iubesc. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost laşitatea, pe care nu o recunosc la acest bărbat pe care eu îl ştiam curajos", a spus Oana Zăvoranu pe 10 martie, la ieşirea din judecătorie, precizând că "viaţa merge înainte".

Referitor la divorţ, ea a spus atunci că nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situaţie întâlnită în cazul "oricărui cuplu care s-a iubit foarte mult". "Nu există nicio şansă de împăcare. Cred că şi el (Pepe - n.r.) simte la fel. Presupun, nu pot vorbi în numele lui", a declarat Oana Zăvoranu. "Pepe şi-a dorit foarte mult un copil, dar cred că sunt mai multe adunate, nu este o vină capitală din acest motiv", a mai spus Oana Zăvoranu.

Relaţia dintre Oana Zăvoranu şi Pepe a durat opt ani. Ei s-au căsătorit în anul 2006.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pepe cere în instanţă despăgubiri Oanei Zăvoranu pentru afirmaţiile făcute la adresa lui.
 Vizualizări articol: 304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pepe cere în instanţă despăgubiri Oanei Zăvoranu pentru afirmaţiile făcute la adresa lui0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei