Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2011 - Anul XVI, nr. 52 (4650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Monica a părăsit apartamentul pe care i-l donase Irinel

 

Monica Columbeanu şi-a făcut bagajele şi şi-a luat o parte din lucrurile din apartamentul din zona Victoriei din Bucureşti, după ce soţul ei, Irinel Columbeanu, a somat-o să părăsească locuinţa pe care el i-a donat-o, informează stirileprotv.ro.

Irinel Columbeanu a revocat actul de donaţie pe care i-l făcuse Monicăi Columbeanu pentru apartamentul din zona Victoriei din Bucureşti. "Dacă nu pleci în 24 de ore din apartamentul de pe Calea Victoriei, te dau afară", i-ar fi spus acesta.

Deşi tribunalul i-a acordat custodia temporară a micuţei Irina tatălui, Irinel Columbeanu, Monica a făcut recurs, cerând ca fetiţa să îi fie încredinţată ei. "Minora a crescut lângă mine, cu mama mea, suntem foarte ataşate, îi oferim fetiţei toate condiţiile necesare bunei dezvoltări'', declară Monica în actele înaintate pentru recurs.

"Irinel Columbeanu a devenit interesat de fiica noastră în momentul în care a înţeles că mă pierde, folosind copilul pentru a se răzbuna pe mine", mai scrie Monica Columbeanu, care face referire şi la filmuleţul în care soţul său apare în situaţii compromiţătoare. "A circulat un filmuleţ cu soţul meu în situaţii compromiţătoare, ceea ce m-a determinat să mă distanţez de acesta pentru a-i da posibilitatea să se gândească dacă doreşte să trăiască într-un mediu familial sau dacă doreşte să fie liber", mai scrie Monica.

Aceasta mărturiseşte că a fost profund afectată de cele întâmplate şi că i-a atras atenţia lui Irinel că ar putea să dispară din viaţa lui, ea adăugând însă că nu vrea să se mute definitiv în Statele Unite.

Magistraţii care au dispus ca Irina Columbeanu să rămână temporar în grija tatălui ei afirmă, în motivarea deciziei, că între niciunul dintre cei doi părinţi şi copilul în vârstă de cinci ani nu există o legătură "foarte puternică", însă condiţiile oferite ei de tată sunt "preferabile".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica a părăsit apartamentul pe care i-l donase Irinel.
 Vizualizări articol: 349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Monica a părăsit apartamentul pe care i-l donase Irinel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei